Sekte kent geen geboortbeperking, familie of niet het kind komt!

Amerikaan heeft 285 nakomelingen!!!!

Ja wrijf nog maar een keer in je ogen, 285 nakomelingen, incest all over en het kan allemaal als je lid bent van een sekte en in Amerika woont…..

De 88-jarige Amerikaan Joe Jessop heeft een familiefeest gegeven voor zijn vijf vrouwen en niet minder dan 285 nakomelingen. Jessop is een aanhanger van de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus, een afsplitsing van de Mormonen in de VS. Hij is met vijf vrouwen tegelijk getrouwd waarmee hij 46 kinderen en 239 kleinkinderen kreeg.

Er is veel kritiek op de religie, die in Amerika als sekte wordt aangeduid. Oudere mannen nemen tienermeisjes als hun zoveelste bruid. Wanneer zij overlijden worden hun bruiden verdeeld over de andere oude mannen uit het kerkgenootschap.

Zo kunnen er vreemde familiebanden ontstaan: tienermeisjes worden stiefmoeder van hun natuurlijke moeder of moeders en dochters huwen dezelfde man.

Bron: waarmaarraar

Lees ook:Sektes, FLDS Warren Jeffs, ex lid schrijft boek!
Lees ook:Mannen zijn net zo zweverig als vrouwen
Lees ook:Susan Smit: “Wijze mannen en Wijze vrouwen”
Lees ook:Netwerk: Welke sekte verstoorde kerkdiensten Apeldoorn? 20.25
Lees ook:Vandaag is het Internationale Vrouwendag…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>