Spookhuis, Thunderbird Lodge, Nevada

Thunderbird Lodge, Nevada in Amerika is een leuke plek om te bezoeken. Toch? Of denk je er anders over na het lezen van dit blog? Het huis is gebouwd in 1936 door George Whittel. Bij het huis staat een lodge, om te kaarten. Een huis waar de boy's of the summer, samenkomen om te kaarten, drinken, sigaren roken en te genieten van de dames. Een tunnel, een spookachtige tunnel, verbind het huis met de lodge. Op deze site kun je luisteren naar geluidsopnamen!!! Wordt je niet vrolijk van al lijkt het huis nog zo mooi.

 Toch mooi dacht ik.

Mensen die er zijn geweest zijn er van overtuigd dat de geesten van Frank Sinatra, Marlyn Monroe en Sammy Davis jr er ronddolen. De tunnen voelt als een tijdscapsule, je gaat terug de jaren 30 in. Geluiden zijn er te over, die kun je horen. De geluiden zijn opgenomen door Chris Fleming met het Dead Serious Team die achteraf verklaarden nog nooit zulke sinistere geluiden te hebben gehoord. brrrrr

Op de site met de geluiden wordt het kaarthuis het boothuis genoemd omdat het aan het water ligt. Er zouden nogal wat vrouwen zijn verdronken op die plek en op die plek is niemand welkom! Je wordt er als het ware weggeduwd door een geest.

Tegenwoordig wordt het huis beheerd door een Society die het voor het publiek heeft opengesteld. Deze houdt het spookverhaal over de tunnel en het boot/kaarthuis angstvallig verborgen. Het staat niet op de site. Maar als je even googled vindt je wel wat informatie. En hoe mooi het er ook uit mag zien, ik denk dat ik pas…..

Lees ook:Man met bijzondere bijna-doodervaring…
Lees ook:Zoek de paragnost en ga er eens voor zitten!
Lees ook:Oppas gezocht voor spookhuis…
Lees ook:Zener kaarten
Lees ook:Afscheidsfeestje van ouderlijk huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>