Het Witte Huis in Amerika, het spookt er!

Jawel het spookt in het Witte Huis in Washington. Zelfs Koningin Wilhelmina schijnt het te hebben gezien. Wat is er mis?

Lees maar gauw verder wie er ronddolen door dit beroemde huis.

Het huis dat we allemaal kennen aan de 1600 Pennsylvania Avenue in Washington, D.C. is niet alleen de ambtswoning van de huidige en toekomstige President van Amerika. Het schijnt dat ook de voormalige bewoners er regelmatig langskomen.

President Harrison hoorde regelmatig gestommel op de zolder van het huis. President Andrew Jackson is "vergeten" dat hij niet meer in zijn slaapkamer slaapt…. hij komt er nog steeds! De geest van First Lady Abigail Adams schijnt regelmatig zwevend door de gangen van het huis te worden gezien.

Maar het meeste gezien is toch wel President Abraham Lincoln. Eleonor Roosevelt zag hem toen ze in zijn voormalige slaapkamer aan het werk was! Een bode in het huis zag destijds toen Roosevelt President was, Lincoln op bed zitten terwijl hij zijn laarzen uittrok…

In dezelfde periode, zo verteld het verhaal was Koningin Wilhelmina op bezoek in het Witte Huis. Midden in de nacht hoorde ze gebons op de slaapkamer deur. Ze opende de deur om te kijken wat er aan de hand was en stond oog in oog met …. Lincoln.

De vrouw van Calvin Coolidge claimt Lincoln regelmatig in the Oval Office te hebben zien staan. Lincoln zou met de armen op de rug uit, diep in gedachten verzonken uit het raam kijken. Vermoedelijk kijkend naar de gevechten bij de Potomac. Immers Lincoln was wel President gedurende de Burgeroorlog.  

Bron: paranormal.about.com

Lees ook:Handafdrukken op de muur…
Lees ook:Spookplekken; ooit gehoord van Clifton Hall…
Lees ook:Vreemde handafdrukken op muur…
Lees ook:De engste griezelplekken van Amerika
Lees ook:Turner ziet ronddwalende kinderen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>