Sting stond oog in oog met spoken

Sting stond oog in oog met spoken 

AMSTERDAM -  Zanger Sting is niet bang voor een geest… Of twee…

De oud Police-frontman vertelde in een radio-interview met de BBC dat hij en zijn vrouw Trudy ooit, midden in de nacht, oog in oog stonden met een vrouwelijk figuur die een kind in haar armen droeg. “Ik geloofde nooit in geesten totdat ik er één met mijn eigen ogen zag”, vertelt hij.

Foto: AFP

“Ik lag te slapen in een heel erg oud huis waar we ooit woonden. En om drie uur ‘s nachts werd ik plotseling wakker, zat rechtop in mijn bed, en keek ik naar de hoek van de slaapkamer.”

Sting dacht in de eerste instantie zijn eigen vrouw te zien. “Ik dacht nog ‘dat is raar, wat doet zij daar met een kind en wat staat ze me aan te staren?’ Maar toen ik naast me voelde bleek Trudy gewoon in bed te liggen. Toen kreeg ik het plotseling ontzettend koud. Daarna verdween de vrouw weer.”

Maar de zanger is nou eenmaal niet bang aangelegd. “Dat heb je nou eenmaal met oude huizen. Er gebeurden wel meer vreemde dingen zoals spullen die in het rond vlogen en we hoorden regelmatig stemmen.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Opruimen; een kwestie van kiezen
Lees ook:“Ik moet het vredige gevoel overbrengen…”
Lees ook:Viagra voor Robbie Williams?
Lees ook:Feitjes over Long Island Medium…
Lees ook:Theresa Caputo; terug bij TLC…

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Sting stond oog in oog met spoken

 1. carin

  Een vrouw met een kind,valt dat onder spoken??
  Sting heeft *een verschijning*,een vreemd beeld in zijn hersenen *ontvangen*,maar of dat met spoken of rare waarnemingen te maken heeft gehad,daar komt hij nog wel achter.Goed dat hij geen angst heeft,dit zet hem misschien aan,zich eens te verdiepen.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Welkom in de wondere wereld van geestverschijningen die geen hersenspinsels zijn.

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Een geestverschijning word al vaak een spook genoemd.Ik denk dat hij deze vrouw met kind niet in zijn hersenen ontvangen heeft, maar haar daadwerkelijk heeft gezien. Daar is niets vreemds aan (vind ik) ook ik maak het mee en vind het absoluut niet eng. Ik vind het een eer als ik eerlijk ben.

      /   Reply  / 
    1. carin

     Ik ken iemand,die ziet telkens, vier kleine kinderen boven aan de trap zitten,eerst angstaanjagend voor haar.Na een gesprek zo acceptabel,dat ze nu, die kids mist als ze er niet zijn.Die zijn veilig in dat huis en iemand neemt het waar.

       /   Reply  / 
    2. Roos

     Heel mooi dit carin! Ik begrijp best dat het zeker de eerste keer schrikken kan zijn, maar als je weet dat het goedaardige verschijningen zijn, is het inderdaad iets wat erbij hoort en wat juist een fijn gevoel kan geven dat contact te hebben.

       /   Reply  / 
 2. CAROLA

  IK HEB HET EEN PAAR KEER MEEGEMAAKT IN HET OUDERLIJK, HUIS VAN MIJ OPA EN OMA WAAR MIJN OMA IS OVERLEDEN.HUN ZOON WOONDE IN DAT HUIS EN IK WAS AAN HET OPPASSEN OP MIJN NICHTJE VAN EEN JAAR OF 3 IK WIL CONTROLEREN OF ALLES OKE IS EN IK GAAN BOVEN, IK DOE DE DEUR VAN DE SLAAPKAMER OPEN EN IK ZEI EEN VERSCHIJNING BOVEN HET BEDJE VAN MIJN NICHTJE STAAN ,HET WAS PLOTS WAANZINNIG KOUD OP DE KAMER ,MAAR IK HERKENDE MIJN OMA , DAG OMA ZEI IK IS ALLES OKE ZE KNIKTE EN ZE VERDWEEN , MIJN VRIENDIN ZAT BENEDEN EN SCHROK OMDAT IK LIJK WIT BENEDEN KWAM IK VERTELD HET VERHAAL JA ZEI ZE IK HEB JOU OMA OOK IN DE KEUKEN ZIEN STAAN MAAR IK WIST NIET WIE HET WAS.
  mIJN OOM HAD DIT NOOIT TEGEN IEMAND ANDERS DURVEN TE ZEGGEN OMDAT ZE HEM DAN TOCH VOOR GEK VERKLAARDE , ZIJN VROUW INMIDDELS EX VROUW WERD DOOR MIJN OMA GEPEST OMDAT MIJN OMA TEGEN DIT HUWELIJK WAS .
  IK WAS OOK NIET BANG OM MIJN OMA TE ZIEN , MIJN OOM IS OOK OVERLEDEN IN DIT HUIS IN MIJN BIJZIJN , MIJN OMA EN U OOK OPA STONDEN IN DE DEUR OPENING TE WACHTEN OP HUN ZOON , IK HEB TEGEN ZE GEZEGD DAT ZE VANAF DE ANDERE WERELD ONS IN DE GATEN KONDEN HOUDEN .
  HET HUIS IS NU 4 MAANDEN PAS ONTRUIMD OMDAT NIEMAND IN HET HUIS DURFDEN TE KOMEN OMDAT TOEN MIJN OOM WAS BEGRAVEN MIJN OPA EN OMA TEVOORSCHIJN KWAMEN , IEDEREEN WAS IN PANIEK NEE ZEI IK ZE KOMEN VAARWEL ZEGGEN ZEI IK . IEDEREEN WAS KOMPLEET IN PANIEK EN LIEP DE DEUR UIT TERWIJL IK EN MI NICHT BLEEF ZITTEN .
  IN DEI 4 MAANDEN HEBBEN IK EN MIJ NICHTEN NIEMAND MEER GEZIEN OF IETS GEMERKT VAN MIJN OMA OF OPA GEEN ENKEL FAMILIELID GING HET HUIS MEER IN HEB GEZEGD DAT ALLES NU RUSTIG IS EN GOED IS .
  iK HEB VAAK NOG HET IDEE DAT MIJN OOM MIJ OPZOEKT OF LAAT WETEN DAT HIJ BIJ ME IS , MAAR IK PRAAT DAN WEL TEGEN HEM ALS OF HIJ DAN NAAST ME STAAT NIEMAND GELOOFD ME DAN MAAR IK WEET DAT MIJN OOM IN DE BUURT IS EN DAT HIJ ME BESCHREMD .
  IK BEN NIET BANG VOOR DIT SOORT DINGEN ALS JE BANG BENT DAN SCHRIKKEN ZE OOK EN DAN WEET IK NET WAT ER DAN KAN GEBEUREN .
  iK WOU HET OOK EERST NIET GELOVEN MAAR NU IK DIT MET EIGEN OGEN HEB GEZIEN EN MEE HEB GEMAAKT DAN KIJK IK ER WEL ANDERS TEGEN AAN .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>