1 Reacties // Reageer

One thought on “Het spookt in het Oosterpark, Ridderkerk oef…..

  1. marco

    Hoi spookjagers,ik zag toevallig jullie filmpje dat het spookte in de oosterpark.Ik ben erg benieuwd om wat voor spoken het gaat.De brug die ik in het filmpje zag is toch vlak bij de grote meer.Mag ik een keertje met jullie mee?Ik interesseer mij hier wel voor.
    Groeten van marco ouwens

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>