Liesbeth van Dijk bezoekt spookhotel in Breda

Hart van Nederland had gisteren het item over het spookhotel in Breda. Editie.nl van RTL 4 bracht er gisteren een bezoekje maar ook Liesbeth zelf met de cameraploeg van SBS 6 Hart van Nederland.

 Liesbeth van Dijk.

Liesbeth is op dit moment heel druk met de opnames van haar programma ” Help mijn kind heeft een Zesde Zintuig” . Liesbeth schrikt van een blond harig iemand, het is heel duidelijk, en de kou is zelfs voor de crew te voelen. Het meisje is door verraad op beestachtige wijze met haar familie omgebracht in de Tweede Wereld Oorlog. Liesbeth kende het verhaal van het meisje niet maar haar omschrijving van haar en de gebeurtenis worden gestaafd door schrijver John van Ierland die de familie kent uit een boek dat hij over de Tweede Wereld Oorlog¬†heeft geschreven.

Kijk hier het item op Hart van Nederland

” Spookhotel in BredaVerschillende hotelgasten beweren, dat ze haar hebben gezien; een geestverschijning van een meisje van rond de 18 jaar in ouderwetse kledij. Peter Werther, eigenaar van het Mastbosch hotel in Breda, wilde het eerst niet geloven. Maar toen de gasten onafhankelijk van elkaar met dezelfde ervaringen aan de balie kwamen begon hij te twijfelen. Spookt het nu in het hotel? We namen medium Liesbeth van Dijk mee om het zeker te weten.”

Bron: Hart van Nederland en Liesbeth van Dijk

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:De Stelling, Helpt een keurmerk voor Paragnosten?
Lees ook:Een vandaag en Liesbeth van Dijk, binnenkort een item
Lees ook:Jaarvoorspelling Liesbeth van Dijk bij Shownieuws
Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:Jaarvoorspelling 2009, Liesbeth van Dijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>