Tip van deze week

Eigenlijk is het een deel van wat in The Secret ook wordt behandeld. Hoe verkrijg je de toekomst die je graag wilt. Wat is je streven.

Iedereen heeft wensen toch? JE moet ze zelfs hebben anders is het doel OM te leven weg. De tip is visualisatie……..

Visualisatie klinkt als een enorm groot en moeilijk woord. Maar is het niet. Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan voorstellingsvermogen.. Of dromen. Droom over je droom, je doel. Wat wil je nog bereiken.

Stel je voor wat je met je leven wilt doen. Welke dingen zijn goed en welke dingen wil je veranderen. De dingen die je wilt veranderen geef je een plaats door voor je in te vullen HOE je dat wilt. Door het in je hoofd te vormen in een beeld. Bijvoorbeeld met de ogen dicht, denken aan die andere baan, of het boek dat je wilt schrijven, die vakantie de je nog moet doen, beter worden. Doe dit iedere avond voor het slapen gaan en weet dat jij veel kunt veranderen. Stel het je voor dat het al is gebeurd. Goed voor je zelfbeeld en gevoel van eigenwaarde. Succes ermee en voor vragen ben je altijd welkom.

Lees ook:Visualisatie; de tool om alles voor elkaar te krijgen…
Lees ook:Heb jij wel eens een moodboard gemaakt…
Lees ook:Maak eens een schoonmaak in je hoofd
Lees ook:Deel je mooie momenten met anderen
Lees ook:Jan Prins: ‘Nu even niets…’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>