Tip van de week, het blad Happinez

Het blad Happinez heb je al eerder gezien in dit blog, toen met tips over spirituele reizen. Het blad is weer uit en heeft mooie onderwerpen deze maand. Het onderwerp is inzichten. Nou dat past goed in het blog dus is een leestip.

 De cover van deze maand

Wat is het magazine nou eigenlijk? De site legt het zo uit:

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur. Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving. Happinez verschijnt acht keer per jaar.

 

Hoe kom je tot inzicht? Misschien wel een van de moeilijkste levensvragen van dit moment. Want de hoeveelheid bronnen die antwoord kunnen geven, is enorm. Er is zo veel informatie in kranten, boeken, op internet… En hoe weet je wie jou het juiste inzicht geeft? En hoe krijg je inzicht in elkaar?

Boeiend onderwerp waar velen meer over willen weten. Toch? In ieder geval mijn lezers

De inhoud van nummer 6 2008 is als volgt:

Interview met Genpo Roshi
Wie zijn methode ‘Big Mind' volgt – een dialoog met de stemmen in jezelf – krijgt de sleutel tot een verlicht leven in handen, belooft zenleraar Genpo Roshi.

Op weg naar inzicht
Wereldwijd gaan jaarlijks miljoenen mensen op pelgrimstocht. Op zoek naar God, naar antwoorden, naar rust en inzicht. Een van hen, een Duitse entertainer, vertelt zijn verhaal.

Wijsheid
Kahlil Gibran wilde een nieuwe religie verspreiden – de religie van het hart – en schiep ‘de profeet' Almustafa om zijn boodschap te verkondigen.

Arganolie
Lang was het een goed bewaard geheim van de Berbers. Arganolie, op traditionele wijze gewonnen uit de argannoot, is kostbaar, maar ook lekker, gezond én geneeskrachtig.

Olifanten
Yin en Yang, twee door Happinez beschilderde olifanten van kunsthars ‘lopen' dit jaar mee in de Elephant Parade. Daarna worden ze geveild ten behoeve van bedreigde soortgenoten.

Human Design
Ieder mens heeft een uniek ontwerp, dat vanaf zijn geboorte vastligt. Neem je je eigen blauwdruk ter harte, dan leef je zoals je bedoeld bent – en dus gelukkiger.

En verder columns van Paulo Coelho, Susan Smit en Marjoleine de Vos en in Het Hart nieuws over films – boeken – cd's – gezondheid – wijsheid – workshops en lezingen

Veel leesplezier.

Bron: Happinez

Lees ook:Gelezen in Happinez, Reizen krachtplekken
Lees ook:Nieuwe Happinez agenda en scheurkalender…
Lees ook:Voor elke dag een wijze (blijde) boodschap…
Lees ook:Susan Smit: “Wijze mannen en Wijze vrouwen”
Lees ook:Paraview magazine: nieuw jasje, nieuwe opzet…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>