Tip van de week, zelfreflectie

Zelfreflectie als tip van de week. Waarom? Spiegel dingen en gebeurtenissen eens terug naar jezelf. Zie je wat je fout hebt gedaan of goed hebt gedaan? Het geeft je het vermogen om eens over je eigen gedrag en handelen na te denken. En reken maar dat niet iedereen dit kan, laat staan wil.

Succes ermee

Lees ook:Reken af met je spijtgevoelens
Lees ook:De laatste dagen zijn aangebroken…
Lees ook:Tip van deze week
Lees ook:Wat is een Witte Tovenaar….
Lees ook:Wat wil ik nu echt…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tip van de week, zelfreflectie

 1. carin

  Zelfreflectie,het spiegelen van dingen en je zo verplaatsen in de ander,deed ik al als kind.Voor volwasenen was dit toen al moeilijk te begrijpen,gezien de reactie’s toen.Op deze manier leef ik altijd. Hou je de medemens een spiegeltje voor,wat hun gedrag is,zijn er toch nog mensen,die erover wilen denken en het inzicht krijgen,hieruit te leren.Zo leer je uit een fout en verkrijg je een *ruimtelijker*inzicht.Wat u niet wil dat U geschiedt,doe het ook een ander niet.Oude wijsheid.

  Groetjes.
  Carin

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Oude wijsheden, mooi he, of behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden……

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>