ADV: Koop een cadeau en steun een kind!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je graag iemand verrassen? UNICEF verkoopt op haar website de leukste blijmakers voor iedereen. Zo vind je er armbanden, geurkaarsen, kaarten, koffiemokken, boodschappentassen en trendy sleutelhangers. Genoeg moois dus voor als er iets te vieren valt!


Het mooie aan al deze producten is dat de opbrengst naar de hulpprojecten van UNICEF gaat. Daarmee worden kinderen in de hele wereld geholpen bij het overwinnen van onder meer armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Koop dus iets leuks voor jezelf of een ander en help daarmee een kind.

Al vanaf vijf euro koop je een leuk cadeau en lever je een bijdrage aan goede projecten van UNICEF.

Ga voor de beste cadeaus, de mooiste kaarten en origineel speelgoed naar de webshop van UNICEF.

UNICEF is wereldwijd al in 155 landen actief. Benieuwd naar wat UNICEF nu precies allemaal doet? Op de website van UNICEF lees je meer over de verschillende projecten.

(Klik op de foto voor een vergroting)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>