SBS 6 Shownieuws op bezoek bij Paranormaal.blog

Vanavond was het dan zover SBS 6 was op bezoek bij Paranormaal.blog. En dit is geen geintje. Om 23 uur in Shownieuws wordt het verhaal over de waarheid van Het Zesde Zintuig nog even verteld voor de camera.

Het lijkt erop dat de media er inderdaad bovenop duikt. Niet zo vreemd natuurlijk. Er is een hoop gedoe over het programma en ik begrijp dat wel. Van paragnosten wordt verwacht om als een computer een verhaal te vertellen en dat kan natuurlijk niet. Het komt niet als een pasklaar verhaal binnen. En die suggestie wordt wel gedaan door de makers.

Het stuit me steeds meer tegen de borst hoe het programma is opgezet. Info vooraf, niemand kan er onderuit. De producent geeft ook al wel het schamele excuus van: ja tuurlijk weten we waar we het over hebben, we hebben een redactie die informatie over de zaken verzameld. Echter er wordt nog stevig ontkent dat de info wordt gedeeld met de paragnosten die in het programma meedoen. Het is een sterk staaltje hotreading die zelfs door de deelnemers niet wordt ontkent.

En het gaat me echt niet om de mensen die er aan meedoen. Nederland kent echt hele goede paragnosten! Maar het wordt een complete kermisattractie op deze manier en schept een verwachtingspatroon die niemand waar kan maken. Dat moet gestopt worden.

Ik heb het erop gewaagd om het te melden en doe dat zelfs voor TV. Het wordt tijd dat we in opstand komen met elkaar en een tegenbeweging gaan starten om de goede naam en eer te redden voor hen die echt goed, zuiver en integer hun werk doen!

Copyright Isabel Blanco

Lees ook:SBS 6 Shownieuws: Isabel Blanco versus maker Het Zesde Zintuig
Lees ook:Jan Zalm, paragnost
Lees ook:Reflectie of bezinning. Pasen
Lees ook:Foto met geestenmeisje. Nep of echt…
Lees ook:Programmamakers willen scoren over de rug van paragnost

101 Reacties // Reageer

101 thoughts on “SBS 6 Shownieuws op bezoek bij Paranormaal.blog

 1. Anoniem

  Geweldig. Hier zal RTL4 en Hansje niet blij mee zijn. Ik wel hoor en wens je veel succes vanavond.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Anoniem, Dekker heeft ook een verklaring afgegeven. Tuurlijk hebben we dossiers dat klopt, maar de paragnosten weten van niets. De man weet waar de info vandaan komt hoor, die gaat nog wel om.

     /   Reply  / 
 2. Karin

  Ik zal de aankondiging overnemen op mijn blog.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, :) zet er maar bij hoe uitgelegd wordt HOET een paragnost werkt en dat dit geen kermisattractie is he met dossier kennis.

     /   Reply  / 
 3. Ariadne

  @Isabel, heb je ook nog aangehaald hoe men hier tegenaankijkt? Ik zit nl. net even naar de poll te kijken en maar liefst 70% vindt het een topprogramma….er is nog veel werk te doen!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Ariadne, nou wat ik bewust heb aangehaald is dat men de verkeerde verwachtingen schept. WE kunnen dit niet zoals men laat zien, het is puur acteerwerk met een ingestudeerd script. Ik heb aangegeven dat we onmogelijk in staat zijn om in 1 keer exact te vertellen wat er is gebeurd en dan ook nog een verdachte kunnen aanwijzen.

   Ook heb ik benadrukt (door dekker erkent) dat er dossiers zijn van elke case die ook de paragnost heeft. ZE hebben info vooraf!

     /   Reply  / 
  2. Michael

   @Ariadne,
   de polis aan het omslaan trouwens een persoon die steeds zijn cooky uitzet of verschoont kan wel 800 keer stemmen op een dag dus wat is de waarde daar eigenlijk van.

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    @Michael, daar heb je helmaal gelijk in. Dit was op 25 maart zie ik, toen had ik ook nog niet de kijkcijfers van Galjaard gehoord. Zo’n poll zegt eigenlijk niks, maar ik had gehoopt dat het op dit blog een uitzondering zou zijn.

      /   Reply  / 
 4. Karin

  Isabel, Dekker ook op TV… goed dat ik het weet, dan kan ik het kotsbakje klaarzetten.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, doe maar 2

     /   Reply  / 
 5. Anoniem

  @Isabel, hij heeft een verklaring gegeven dat ie wel dossiers heeft en dat de Paragnosten daar niets van weten. Ik denk dat de Paragnosten er wel degelijk van weten en dat zij de dossiers wel degelijk doorgelezen. Vandaar de hotreading. Dit vind ik regelrecht de kijkers bedriegen.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Anoniem, juist en daarom dit stuk en daarom het interview om nog maar even dunnetjes uit te leggen dat ze wel degelijk info vooraf hebben!

     /   Reply  / 
 6. janb

  Zo Isabel, tv premiere?
  Ben benieuwd wat krombekkker Dekker te zeggen heeft.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @janb, weinig he, die kon alleen beamen dat er wel degelijk dossiers worden aangelegd, verder gaat hij er niet op in :)

     /   Reply  / 
 7. Anoniem

  Vanavond de ontmaskering van disastro Dekker door onze TV-ster Isabel

    /   Reply  / 
 8. janb

  Hij kan moeilijk zeggen dat je gelijk hebt.Verder is het natuurlijk zo dat Beau van alles op de hoogte is en dat coldreading dan wel hel erg voor de hand ligt.Beetje domme opzet,

    /   Reply  / 
 9. Anoniem

  @JanB, ik heb weleens gelezen ergens op het blog, dat de paragnosten van te voren al weten welke moordzaken er gaan komen. Dus kunnen zij toch al voorkennis hebben opgedaan. En dan nog eens wat coldreading erbij nou dan kan je een best wel wat vertellen van wat er al bekend is. Of niet dan?

    /   Reply  / 
 10. ariadne

  @Isabel, you go girl!

    /   Reply  / 
 11. janb

  @Anoniem, Of dat zo is zou ik niet kunnen beweren.
  Het is natuurlijk wel mogelijk natuurlijk.Uit gesprekken over de vorige serie werd dit door de kandidaten ontkend.Je begrijpt natuurlijk wel dat het voor Peter niet moeilijk is dingen van Beau en van de nabestaanden op te pikken.Daar is hij goed in.Het domme is wel dat de presentator op de hoogte is en ook de verdere mensen er omheen.Dommer kan je het niet maken.Maar eerlijk is eerlijk,Hans Dekker is een zakenman en zal zeker niet het risico nemen dat het programma flopt.Voor mij heel begrijpelijke zet.Het programma wordt dan ook als entertainment gemaakt.Dit om zich achter te kunnen verschuilen indien nodig.Wel goed dat ik bij in de gesprekken met Hans niet alles heb verteld, hoe je een echt eerlijk programma kan maken met mediums.Denkelijk hebben wel wat ex medewerkers van Sapaho hans geinformeerd.Ik zie en hoor wel bekende dingen maar Hans heeft het zo verpakt dat het nu net even anders is.Wat ik niet begrijp is, dat nu ex.Sapaho medewerkers niets meer van zich laten horen na het het gesprek met Hans.Of ze ontvangen goud of dat is hen beloofd.

    /   Reply  / 
 12. Anoniem

  @JanB, de ex-sapaho mensen, zullen wel een zwijgplicht hebben gekregen van Hans met idd. misschien wel steekpenningen. De kandidaten mogen natuurlijk niks naar buiten brengen. Dit wil dus niet zeggen dat ze toch voorkennis krijgen. Dingen van Beau en nabestaanden zo snel oppikken in een gespannen toestand, lijkt mij onmogelijk.

    /   Reply  / 
 13. Karin

  @Jan… de wereld zit vol verraad, daarom laten die totebellen niets meer van zich horen. En eerlijk gezegd, hoef je daar niet rouwig om te zijn. Wat heb je nu aan mensen die info doorspelen. Ach, toen totebel nr. 1 de ideeen van het programmaboekje over een te maken programma tijdens ons SBS-gesprek over zat te schrijven (dat was lang voor ZZ Plaats Delict van start ging), had ik al die indruk. Overschrijven en dan tot vervelens toe herhalen dat ze niet voor SBS kan werken, omdat ze onder contract van Dekker staat. Wat deed ze er dan bij? Ik dacht alleen bij mezelf: ‘Karin, niet zo wantrouwend…’ Toch weer terecht, dan. En eerlijk gezegd, zie ik ook wat items uit dat programmaboekje terug, qua sfeerbepalend, spanningsboog, muziekelementen, camerawerk, dus totebel nr. 1 heeft goed haar huiswerk gedaan.

    /   Reply  / 
 14. janb

  Helemaal gelijk Karin.Was ook een beetje doorzichtig.Bijna nooit had ze tijd en voor het gesprek van SBS maakte ze tijd en heeft zelfs afspraken afgezegd.Goh wat zal Hans blij zijn met zo,n infiltrante.Mischien hebben wij er ook wel 1 zitten bij hans,

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @janb, ja zit veel in he, heb het er met SBS nog over gehad over dat format gejat, ja was het antwoord, was al een heel gedoe he :)

     /   Reply  / 
 15. Anoniem

  @Isabel ik ben benieuwd of je na de uitzending van SBS6 nog een reactie van Hans krijgt.

    /   Reply  / 
 16. Karin

  Een ding ben ik wel blij om, dat ik Isabel nu eens in het echie zie en hoor. Al geruime tijd hebben we wel eens mailcontact, maar aan de telefoon heb ik haar ook nooit gehad, dus ben benieuwd of mijn beeldvorming een beetje klopt.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, oef, ik duik onder :) hahahahahahahahaha

     /   Reply  / 
 17. janb

  @ ze lijkt een beetje op kim holland maar dan anders.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @janb, zeg maar minder blond haar, iets korter ook en zeker minder eh……………

     /   Reply  / 
 18. Karin

  Nou, dan lijk ik op Sharon van Adel, maar dan anders.

    /   Reply  / 
 19. janb

  Wie is dat nu weer?

    /   Reply  / 
 20. Anoniem

  @JanB, nou lijkt een beetje op Kim Holland maar dan anders. Kijk maar eens op haar website dan zie je toch wel duidelijk verschil. Hahahahahahahahaha.

    /   Reply  / 
 21. janb

  Ik zei toch.. maar dan anders.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @janb, hahahahahahahahahaha

     /   Reply  / 
 22. Anoniem

  @JanB, je bedoeld het tegenovergestelde?

    /   Reply  / 
 23. Karin

  @Anoniem; je opmerking van 22.29 uur vind ik niet aardig. Ik vind hem alleen bestaansrecht hebben als jij hier een foto van jezelf plaatst en wij die kunnen beoordelen.

  @Jan B: weet je niet wie Sharon den Adel is?????? Nouja, zeg!!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, eh nee ik ook niet eerlijk gezegd hihi.

     /   Reply  / 
 24. janb

  @ Karin , nee!! gebrek aan m,n opvoeding denk ik.
  @Isabel Zo ver zit ik er toch niet naast?

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @janb, wat zal ik zeggen he………

     /   Reply  / 
 25. linda

  Ik kruip snel voor de buis, dit wil ik zien die Isabel hahahah geweldig je bent een topper :-)

    /   Reply  / 
 26. Anoniem

  @Karin, leg mij eens uit wat je niet aardig vind? Een grapje moet kunnen. Natuurlijk zet ik geen foto van mezelf op dit blog, want dan ben ik niet meer anoniem. Hahahahahahaha.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Anoniem, doe je gewoon een emmer op je hoofd, blijf je toch anoniem he :)

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Anoniem, je hebt geen idee hoe Isabel kan zijn…

      /   Reply  / 
 27. Karin

  @Isabel. Ik weet niet of je het eerste of tweede bedoeld.

  Goed, Sharon den Adel is jong, slank, maar toch gevuld, lang, grote ogen, lang donker haar, vaak golvend en ze heeft een dijk van een stem.

  Ik ben ietsje ouder, iets gevulder en iets kleiner. Mijn ogen zijn hemelsblauw, mijn haar na een beurt is donker, golvend en lang en ik doe mee aan de paratoppers, dus met die stem van mij zit het ook wel goed.

    /   Reply  / 
 28. Anoniem

  @Isabel, hahahahahaha ik ben wilmpie niet.

    /   Reply  / 
 29. Karin

  nog ff

    /   Reply  / 
 30. Anoniem

  Waarom werd Hans zo boos? Iets te verbergen of zo?

    /   Reply  / 
 31. Karin

  Zagen jullie dat ook? Of zag ik het ‘paranormaal’… de neus van Hans werd steeds langer … nouja, wij weten hoe hij kan liegen.

  Isabel, je hebt het allemaal goed onder woorden gebracht, duidelijk. Je komt heel zeker over, heel goed. Leuk je eens gezien te hebben.

  Ga je op de uitnodiging van Dekker in, om een keer mee te gaan met de opnames?

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, om te kijken hoe een soap wordt gemaakt? Is te gemakkelijk he, en wie weet zeker dat ik al niet ben wezen kijken he. Is voor hem een vraag en voor mij een weet :)

     /   Reply  / 
 32. Alex

  Het heet niet voor niets media. Die blazen van alles op en maken het mooier als het is. Deze blog hierover is niets nieuws onder de zon. Paragnosten hebben er heus wel verstand van maar hun intuitie / spiritualiteit komt wel wanneer “boven” het wilt, niet eerder en niet later. Jij als paragnost had dit toch moeten weten.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Alex, zekers, wanneer het komt, komt het maar binnen 5 minuten zoals Dekker ons wil laten geloven met een camera erbij een compleet misdaad dossier vertellen is onmogelijk. Stukjes en beetjes komt het verhaal.

   Degene die daadwerkelijk op deze manier zijn werk kan doen (dus zonder die inzage vooraf) moet nog geboren worden, die is er niet, die bestaat niet. En komt niet! WE zijn mensen en niet God.

     /   Reply  / 
 33. Karin

  @Anoniem… waarom werd Hans boos? Ja, die ziet zijn inkomen slinken.

    /   Reply  / 
 34. Rita Brouwers

  He Isabel
  Peter Wauben van het zesde zintuig Die is wel echt,Hij is een vaste deelnemer van ons
  Als je interesse hebt om mee te doen als deelneemster kijk dan ff op onze site,
  Je kwam betrouwbaar over op tv .
  http://www.spiritallround.nl
  Gr Rita en Rowena

    /   Reply  / 
  1. Ko van Dijk

   @Rita Brouwers, Peter weet niet eens hoe hij een pendel moet hanteren. En heeft hij de vermissing van Tanja opgelost? Jullie doe je best om een beurs neer te zetten maar onderscheiden je niet van wat er al is. Evenwel wil ik met Rowena best een beschuitje eten ;-)

     /   Reply  / 
  2. Michael

   @Rita Brouwers,
   Met Peter W heb jij echt een topper in huis,knap hoe hij de fiets van Tanja localiseerde waar is dat ding eigenlijk de vries heeft daar namelijk nog steeds een beloning van 5000 gulden voor uit staan omgerekend in euro´s een leuk consult bij Char en Derek.
   Maar wat ik het meest bijzondere aan Peter vond was in die moordzaak waar Samra de show steelde.Peter zij dat de ambulance een beetje te laat was geariveerd inderdaad een paar weken te laat.En Ko dat jij beschuit wilt gaan eten met Rowena begrijp ik ook nog wel hoor!

     /   Reply  / 
   1. Karin

    @Michael, bij mij staat iets bij dat hij met de pendel werkte en vroeg: ‘is hij homofiel?’ ‘ja, hij is homofiel’. Ik weet niet meer in welke zaak dat was, maar eerlijk gezegd lag ik dubbel van het lachen, maarja, het is dan ook amusement.

      /   Reply  / 
    1. Michael

     @Karin,
     Artikel 4.1
     Theo van Berlo
     Theo van Berlo verlaat in de nacht van 24 op 25 november 2007 zijn stamkroeg het Stadscafe op de markt in Helmond. Hij wordt overvallen door een groep Marokkanen op het To Hölscherplein in Helmond. Hij wordt achtergelaten op het plein.

     De politie wordt gebeld door omwonenden en als er een unit op afgaat, is Theo verdwenen! 6 weken later op 8 januari jl. wordt hij gevonden bij sluis VII bij de Zuid-Willemsvaart in Aarle-Rixtel. Het forensisch onderzoek stelt vast dat Theo door een misdrijf om het leven is gekomen. De daders zijn gepakt, maar ze bekennen alleen de overval, niet de verdwijning en de moord op Theo. Het politieonderzoek is op dit moment nog niet afgerond en de rechtszaak moet nog beginnen.

     bij gemist seisoen 2 aflevering 4

       /   Reply  / 
   2. Isabel Blanco Auteur

    @Michael, Samra is een blijverdje he, dat weten we allemaal :)

      /   Reply  / 
 35. Roos

  Inderdaad, als je niets te verbergen hebt dan hoef je ook niet kwaad te worden!

    /   Reply  / 
 36. Anoniem

  @Karin, je hebt er niks aan om mee te gaan met opnames en waarom niet? Omdat de paragnosten al voorkennis hebben. Thuis ingestudeerd. Dus kan je niks bewijzen.

    /   Reply  / 
 37. janb

  Isabel, goed verwoord en hahah ik zag Dekker, kreeg het gevoel van Shitt. Ja makkelijk om te zeggen kom maar naar en opname, dan weet je nog niets.Hans als je mee kijkt, je verdiende loon!!

    /   Reply  / 
 38. Karin

  Tja, vroeg of laat straft het kwaad zichzelf.

    /   Reply  / 
 39. Anoniem

  Al is de leugen nog zo snel, de WAARHEID achterhaald HEM wel!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 40. Carina

  Isabel wat kraam jij voor onzin uit. Ga zelf een x mee om te kijken hoe het in zijn werk gaat. Je gaat uit van je eigen intuitie en hebt geen idee hoe zij daar te werk gaan. Beetje liegen voor de camera. Je weet niet waar je het over hebt.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Carina, Als Isabel zichzelf in the picture had willen zetten dan had ze wel meer reclame gemaakt voor zichzelf denk je niet? Nu komt ze alleen maar op voor alle paragnosten die door Dekker gedupeerd raken.
   En even een puntje voor jezelf, ik zou wat aan mijn uitspraken doen als ik jou was, je komt niet zo netjes over namelijk….

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Carina, wie zegt dat ik niet ben wezen kijken he……………. jij weet dat niet ik wel.

     /   Reply  / 
 41. Hansie

  Goed verhaal Isabel! Wat een onzin programma, tuurlijk is het opgezet, dat mensen hierin trappen is echt te dom voor woorden! Je site staat bij mijn favorieten!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Hansie, :)

     /   Reply  / 
 42. Karin

  Zo, zo, Carina, wat en scheldwoorden allemaal. Iemand van het ZZ misschien?
  Isabel gaat niet vanuit haar eigen intuitie in dit geval, maar vanuit journalistiek onderzoek, voordat ze ermee naar buiten is gekomen.
  De enige die liegt is mijnheer Dekker.

    /   Reply  / 
 43. Anoniem

  @Carin, over eerlijkheid, positiviteit gesproken en mensen in hun waarde laten wat jij zo pretendeert, blijkt toch niet uit je denkwijze.

    /   Reply  / 
 44. Anoniem

  Sorry, Carin deze reactie was verkeerd bedoelt. Die reactie was bedoelt voor Carina.

    /   Reply  / 
  1. Carin

   @Anoniem, goddank.

     /   Reply  / 
 45. janb

  Even duidelijk, wat Isabel zei klopt.Hans zal binnenkort wel een tegenbericht plaatsen om het programma op te hemelen.

    /   Reply  / 
 46. Carina

  Journalistiek onderzoek!! ik ben zelf journalist. Ik geloof er niks van. Ik denk dat ze hiermee in de publiciteit wil komen en het programma onderuit wil halen.

    /   Reply  / 
 47. Anoniem

  @JanB, Hans zal wel met een tegenbericht komen, maaaaaar de kijkcijfers zullen afnemen en het geld van Hansje ook wel, tenzij hij met zijn programma in buitenland begint.

    /   Reply  / 
 48. Anoniem

  @Carina, ook journalisten geloven blindelings en schrijven onwaarheden en zeker over het onderwerp paragnosie! Aandacht is menselijk.

    /   Reply  / 
 49. Carina

  Toch geloof ik niet dat Isabel dit van anonieme bronnen binnen krijgt. Dat lijkt me erg sterk. Tenzij er iemand is die de producent probeerd zwart te maken. En wat dan nog. Er wordt weer aandacht besteed aan een onopgeloste zaak. Ik vind dat ze een erg goed programma maken.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Carina, och ze zijn ook niet anoniem hoor :) ik noem ze gewoon niet, dat is een ander verhaal.

     /   Reply  / 
 50. janb

  @Carina, Het vissen nar info lukt je toch niet.Als jij zo blij bent met de uitvoering, wat is dan het probleem?

    /   Reply  / 
 51. Anoniem

  @Carina, als jij journaliste bent en dat zou kunnen, maar dan wel van een dorps kerkblaadje en zulke hooliganswoorden gebruikt kom je bij mij niet geloofwaardig over. Verdiep je eens meer in ontmaskering en neem niet alles klakkeloos aan wat mensen zeggen. Papier is geduldig en soms bedrog.

    /   Reply  / 
 52. Corrie

  Wat ben jij een domme PARAGNOST !!!!!!!!!!!! jammer he dat je er zelf niet aan mee kan doen ,vandaar deze reactie van jou.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Corrie, prachtig, ik wist niet dat Hans Dekker persoonlijke fans had.

   Corry waar het omgaat is dat het programma het werk van de paragnost niet uitdraagt. Er is geen woord van kritiek voor de deelnemende paragnosten zelf, WEL tegen de producent.

   We worden voorgesteld als een kermisattractie en daar moet maar eens een einde aan komen.

   Dit heeft ook niets met DOM te maken, maar met lef om je nek uit te steken en reken maar dat ik het er niet bij laat zitten.

     /   Reply  / 
 53. Ko van Dijk

  @Carina, als jij journalist bent dan moet je nog heel erg veel leren. En ik kan het weten.

    /   Reply  / 
 54. Bert

  Hey isabel,

  Super! wat je verwoord hebt op tv !, jij hebt tenminste gezegd war het op staat en dat je van de hoed en de rand weet heb je wat mij betreft aal lang bewezen!

    /   Reply  / 
 55. linda

  Isabel, heel goed gedaan, mijnpetje af je hebt het goed verwoord en bent echt opgekomen voor alle paratroopers van nederland.

    /   Reply  / 
 56. madelon

  Hoi Isabel,
  Ik las op helderziendelijn je stuk, heb zelf geen programma’s gezien en helaas ook gisteravond bij sbs 6 niet.Maar wil alleen even kwijt, dat ik bij Tessa van Rosum ben geweest, vorig jaar en ze was heel goed.Kon me veel vertellen over mijn vader en moeder,die er helaas nietmeer zijn en vooral over mezelf.Ze is echt goed.
  Ik kan verder over het programma niet oordelen, maar wel over Tessa en die vond ik erg goed en oprecht!!!!

    /   Reply  / 
 57. Marcel

  Hallo Isabel,
  Ik heb gisteren het stuk gezien op sbs 6. Ik vond het heel goed dat je opkwam voor degenen die WEL echt zijn.
  Ook heb ik het zesde zintuig: plaats delict gezien, maar vind het gewoon niet meer leuk om te kijken.
  De eerste serie vond ik nog altijd het beste, al heb ik daar ook nog wel eens mijn twijfels bij gehad.
  Ik vind dat zo’n soort programma als het zesde zintuig niet meer uitgezonden hoeven te worden. Het is goed voor de kijkcijfers, Kijk naar derek ogilvie, die is dus wel goed, maar jammer dat ze echte goede mediums met zo’n show onder druk gaan zetten.
  Mediums hebben zoals je zegt tijd nodig, maar Derek, Char of wie dan ook kunnen zo ineens een heel levensverhaal vertellen.
  Mijn mening: Het zesde zintuig helemaal onderzoeken, want volgens mij is dat gewoon doorgestoken kaart.
  Groetjes Marcel. Ga vooral zo door met je site :)

    /   Reply  / 
 58. Ko van Dijk

  @Aan allen die twijfelen aan de uitspraken van Isabel. Bijna twee jaar geleden was ik degene die als eerste de werkmethodes van Hans Dekker veroordeelde. Google maar eens op “Hans Dekker.” Ik kwam aan mijn informatie door contacten met afgevallen kandidaten, door zijn eigen werknemers én goedwillende mensen die aan de uitzendingen hadden meegedaan. Ik ben het ZZ kritisch tot op de dag van vandaag blijven volgen. Daarom kan ik ook voor de 100% achter Isabel staan.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Ko van Dijk, dank je wel Ko, fijn om dit te weten, we kunnen onze strijd nu wel samen flink opvoeren omwille van de waarheid.

   NL mag best weten hoe het werkt als het om de knaakjes gaat toch?

     /   Reply  / 
 59. Anoniem

  @Corrie, ik zou mezelf niet willen verlagen om met zo’n programma mee te doen. Dus zo dom ben ik nou ook weer niet! Hahahaaaaaaaaaa.

    /   Reply  / 
 60. ariadne

  @Isabel, zoals ik je al meldde: je was een kei gisteravond. Heerlijk wanneer je weer eens iemand rustig en duidelijk z’n verhaal ziet doen en niet geïntimideerd door de camara zegt wat ie kwijt wil. Een dikke pluim.
  Logisch dat er ook weer negatieve reacties binnenkomen, dat kan niet anders en hoort er gewoon bij. Laten waaien: jij en wij weten waar je voor staat en daar gaat het om. En mijn advies aan alle Carina’s en consorten is: informeer je eerst naar de achtergronden van het verhaal, net zoals Isabel dat al heel lang doet. En ben je het er dan nog niet mee eens: kom dan terug met je commentaar, net zo beschaafd als Isabel dat ook doet.

    /   Reply  / 
 61. linda

  Wat ik vooral erg wadeer aan Isabel in deze dat is dat ze het opneemt voor alle paratroopers in het land, en daarvoor verdient ze een pluim.
  Ze gaat voor ons allemaal met haar gezicht op tv om haar mening te geven en haalt daarmee heel veel op haar hals zoals hier boven te lezen is.

    /   Reply  / 
 62. Anoniem

  @Isabel, chapeau je hebt het gisterenavond goed en netjes verwoord.

    /   Reply  / 
 63. Michael

  @Isabel
  Leuk om je op TV jouw statement van wat zich afspeelt bij het ZZ Dekkersgroep.Dat deed je zeer goed en duidelijk,de reactie van Hans sprak boekdelen.Tuurlijk zal jij meer punten neer gelg hebben dan uitgezondenmaar dat is tv ze knippen want het mag ook niet te lang wezen.Echter als een klein steentje gaat rollen kont er en een sneeuwbal effect.Goed gedaan en trek je niets aan van domme reactie+s dat is de weerspiegeling van die personen.Voor mij kwam jij goed luid en duidelijk over en zuiver.

    /   Reply  / 
 64. Jaap van den Bold

  Hoi Isabel. Ik kwam er nu pas achter dat je tegenwoordig TVstar bent. Goed gedaan meissie. Natuurlijk ontkende Hans, maar dat is van zijn standpunt uit logisch. Goed, heel goed jouw ‘optreden’.

    /   Reply  / 
 65. Isabel Blanco Auteur

  Lieve allemaal,

  Het was een kort stukje, dat was jammer natuurlijk maar de reacties, dank dank overweldigend.

  Ik wel nog wel even kwijt dat ik op de mensen die meedoen geen enkele kritiek heb geleverd. De strijd is vooral bedoeld tegen het programma, hoe het wordt opgenomen maar vooral hoe men het de kijker wil verkopen. Mijn punt is hoe we voor de gek worden gehouden. Maar daarover later meer, ik ga het filmpje hier nog plaatsen :)

    /   Reply  / 
 66. Joost Broekman

  Hoi Isabel, ben zeer benieuwd naar je filmpje. Wil je dat aub z.s.m plaatsen. Ik heb inmiddels kontakt gezocht met een van de finalisten van de eerste serie (kro). Ik wil het nu weten hoe het precies zit. Groeten Joost ([email protected])

    /   Reply  / 
 67. Sita

  Hallo Isabel. ‘Toevallig’ kwam ik dit allemaal vandaag tegen, heb alles doorgelezen, en wil toch ook even reageren. Mijn complimenten zoals jij naar buiten getreden bent. In deze geef ik je helemaal gelijk. Helaas was het filmpje erg kort. Ik had zo graag nog veel meer willen zien. Maar misschien…….komt er een vervolg. Dat je naar een opnamedag mee mag. ;)

  Groeten, Sita

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Sita, je weet maar nooit he :)

     /   Reply  / 
 68. sonja

  Hey Mevrouw,

  Nog even en je hebt je hollywood ster in The Hall of Fame te pakken joh! ;)
  Zoals ik je ken, tot nu toe.. steek jij je nek niet “zomaar” in iets! Daar moét gewoon een gegronde reden voor zijn.
  Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg.
  En voor de Dekker: Déze heb je NIET zien aankomen hé :)

  Liefs son

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @sonja, dank u dank u. Dit was de linkse nog maar………. de rechtse is onderweg :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>