SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk

SBS 6 zoekt paranormale kinderen

SBS 6 komt met een nieuw tv-format waarin paranormale kinderen centraal staan. Kinderen hebben vaker paranormale ervaringen dan volwassenen. Vaak is het voor henzelf en hun directe omgeving lastig om deze onverklaarbare gebeurtenissen een plek te geven. Het programma speelt in op deze hulpvraag.

Liesbeth van Dijk, finalist uit de eerste reeks van het programma ‘Het Zesde Zintuig’, begeleidt de kinderen en hun ouders bij het omgaan met deze bijzondere gave. Het programma is binnenkort bij SBS 6 te zien.

De toegenomen aandacht voor paranormale gaven in de samenleving is ook in het televisieaanbod terug te zien, maar nooit eerder was er aandacht voor de groep die hier het meest voor open staat: kinderen. Er wordt door ervaringsdeskundigen zelfs beweerd dat ieder kind voor het zesde jaar een paranormale ervaring heeft, maar dat ons allemaal geleerd wordt om dit te onderdrukken.

Liesbeth van Dijk ontmoet in haar praktijk regelmatig kinderen die over bijzondere gaven beschikken en dingen kunnen die voor de buitenwereld voor onmogelijk worden gehouden. Ze praten met overledenen en dieren en hebben denkbeeldige vriendjes. Vaak is het zowel voor het kind als de directe omgeving lastig om hier mee om te gaan. SBS 6 springt met een nieuw programma in op de hulpvraag van deze kinderen en hun ouders. In het programma vertellen de kinderen hun bijzondere verhaal en ontdekken zij met hulp van Liesbeth wat er allemaal mogelijk is met hun gave.

Ook Liesbeth had als kind al paranormale ervaringen, maar vond dit meer een last dan een lust. ‘Het thema gaat mij ontzettend aan het hart. Als kind voelde ik mij vaak eenzaam en onbegrepen met mijn gaven. Ik zie dat bij veel kinderen in mijn praktijk terug. Ook voor de omgeving is het vaak lastig om hiermee om te gaan. Ik ben blij dat ik hier door dit televisieprogramma op in kan spelen en kinderen en hun ouders kan helpen. Ik heb er ontzettend veel zin in en weet zeker dat we de mensen zullen verbazen en verwonderen met dit televisieprogramma.’

GeĆÆnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het programma door een email te sturen naar [email protected].

Bron: tv-visie

Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV
Lees ook:SBS 6 zoekt jou! Paranormale kinderen
Lees ook:SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen
Lees ook:SBS 6 volgt paranormale kinderen met Liesbeth
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk

 1. emiel

  Ik hoop dat geen enkel kind zich hiervoor opgeeft. Ik heb uit eigen ervaring de ellende er van gezien. Pesten op shool, geen vriendjes omdat andere moeders je gek vinden en belachelijk gemaakt worden. Kinderen NIET DOEN. Goed voor de kijkcijfers maar niet voor de kinderen.

    /   Reply  / 
 2. Michael

  Emiel
  een poosje geleden schreef je een stukje over de slager van de beurzen.Ik vroeg jou toen om mij te mailen jij beloofde dit,echter nooit heb ik een mail van jou ontvangen.Heb je dit voornemen vergeten of was dit een zoethoudertje daar ik reeds aan een eindproductie zit over deze persoon incluis een 2 uur durende telefoongesprek met die gene die hem in zijn eerste tijd bijstond.
  http://dutchtv.web-log.nl/mijn_weblog/2009/07/de-legendarisch.html
  Hier een kleine passage uit een stuk van deel 1 die uit 3 delen bestaat.In deel 2 gaan we uitvoerig in op de rol van een (bekende) (Para)gnost Gerard H. die Monique naar de weg van de afgrond begeleide .Deze (Para)gnost staat nu onder zijn vakgenoten bekend onder de nickname, de Slager een naam die hem alle eer aan doet,dat kan ik u nu al verklappen.Hoe kwam Arnold aan zijn bijnaam Professor Kuurman ,Arnolds beweeg redenen om Body Builder te worden zijn idolen en vrienden,de mensen die hem oplichten ,Arnold als kind ,als tiener man ,sportman zorg dat je dit niet mist want Arnold wij missen jou.

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   @Michael, bedoel jij Haagsche Gerard H.?

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    @Ariadne, als ik het zo lees bedoeld hij die inderdaad……

      /   Reply  / 
 3. emiel

  Michael het is zeker geen zoethouder geweest. Ik heb je een mail geschreven via je website maar hoorde niets terug. Sorry dat het zo gelopen is. zeg maar of ik nog wat kan aanvullen.

    /   Reply  / 
 4. lola

  ik ben het niet een smet julli eik heb het zelf ook!

    /   Reply  / 
  1. lola

   ik bedoel eens

     /   Reply  / 
 5. Rene

  Het leuke van dit programma is, dat het elke keer slechts een verslag is over wat er aan verschijnselen gebeurt. Het biedt echter geen verklaring waarom, waardoor, op welke wijze, hoe vaak etc. het plaatsvindt/ontstaat. Dan zeg ik altijd maar weer, zonder het te verklaren: ,,Als je het paranormale begrijpt en weet hoe het functioneert, dan kun je dat soort vragen beantwoorden. Oant oare keer.

    /   Reply  / 
 6. emiel

  Wat we nu op tv zien zijn oude uitzendingen die al eerder zijn geweest.
  Er blijkt in Frankrijk nu belangstelling voor haar te zijn.
  Kan ze er gelijk gaan wonen. Zijn wij van dit fenomeen af.

    /   Reply  / 
 7. Marriƫlle

  Als je nou ergens hulp bij wilt, maar je wil niet op tv (kan nu trouwens ook niet meer, weet ik!) kan je dan nog iets vragen ofzo?

  En waarom zulke negatieve reacties? Haha, ik zou maar gewoon niet zo open zijn met mijn gave. Tenminste niet op tv zodat de hele wereld het weet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>