Gezien bij het Zesde Zintuig de moord op Gert Nijkamp

OM eist 20 jaar voor opdracht moord

 De zaak is door de aflevering van het Zesde Zintuig niet opgelost, de aanwijzingen leverden onvoldoende op en gaven aanleiding voor mij om met deze zaak en de zaak van Cassandra aan klok te hangen dat er met info vooraf werd gewerkt. Echter de zaak is in een versnelling gekomen door de arrestatie van 3 mannen. 2 opdrachtgevers en 1 schutter. De opdrachtgevers hoorden een eis van 20 jaar tegen zich gisteren in de Rechtbank.

Justitie eist 20 jaar cel tegen twee medeverdachten van de moord op een zakenman uit Apeldoorn in 2007. Gert Nijkamp werd van dichtbij doodgeschoten bij de school van zijn zoontje.

De twee mannen van 27 jaar zouden opdracht tot de moord hebben gegeven. Eerder werd 18 jaar cel geëist tegen de schutter. Hij kreeg van de twee 10.000 euro voor het doodschieten van Nijkamp.

De schutter kreeg behalve het geld ook kleren en een scooter mee zodat hij kon vluchten. Het motief voor de moord op de Apeldoornse zakenman is nog steeds niet opgehelderd.

© ANP

 

Lees ook:Tot twintig jaar voor moordenaars Gert Nijkamp (Zesde Zintuig zaak)
Lees ook:O.a. in Zesde Zintuig: Tipgever claimt beloning na moord Gert Nijkamp
Lees ook:Ten Brink valt van de ene in de andere verbazing in het Zesde Zintuig Plaats Delict
Lees ook:De moord op Henk Gerritsen, Zesde Zintuig Plaats Delict
Lees ook:Kind door Sekte gedood omdat het geen Amen zei!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gezien bij het Zesde Zintuig de moord op Gert Nijkamp

  1. janb

    De opdrachtgevers die hier voor de rechter staan , worden gezien als opdrachtgevers.Dit alleen door een uitspraak van de schutter. Deze Angelo heeft al zoveel bij elkar gelogen dat het niet waarschijnlijk is dat deze twee worden veroordeeld.Zij hebben er wel mee te maken maar bewijs dat maar eens.De echte opdrachtgever is nog steeds niet gepakt en wie dat is , sja ze weten het wel maar geen bewijs te leveren. We wachten de uitspraken wel af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>