Char, het medium terug op RTL 4 (4 februari a.s.)

Op 4 februari a.s. start een nieuwe serie met Char Margolis. In de eerste uitzending komen de nabestaanden aan bod van de Hercules ramp in 1996.

Char Margolis

In een nieuwe serie van Char staat wekelijks één ramp centraal. Bijvoorbeeld de cafébrand in Volendam, de vuurwerkramp in Enschede, de Bijlmerramp, de Herculesramp, de aanslag tijdens Koninginnedag, de vliegtuigcrash van afgelopen februari bij Schiphol, maar ook de Tsunami en de vliegramp in Faro.

In het programma blikken we samen met de nabestaanden, slachtoffers en betrokkenen terug op de ramp. Zij vertellen over hoe hun overleden dierbare in het leven stond, en hoe de ramp hun leven beïnvloed heeft. Hoe hebben zij het plotselinge verlies verwerkt en hoe kregen zij het afschuwelijke nieuws te horen.

Hier kun je je nog opgeven voor het programma.

 Bron: RTL 4

Lees ook:Char Margolis vanavond op RTL 4 de Tenerife ramp
Lees ook:Char Margolis terug op TV bij RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie neemt plaats van Char in
Lees ook:Char komt met haar eigen Zesde Zintuig bij RTL 4
Lees ook:Char Margolis, vanavond bij RTL 4

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Char, het medium terug op RTL 4 (4 februari a.s.)

 1. Emiel

  Of ik begrijp het niet helemaal goed dat kan ook maar ik kan de overledenen niet dwingen om te komen spreken.
  Als ik dus per programma 1 ramp centraal stel wil ik in dat programma contact hebben met overgegane mensen van die ramp.
  Zie ik het verkeerd dat je dat niet af kan dwingen of klopt het programma niet?

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Het programma is slechts een weergave van opname sessies.

     /   Reply  / 
 2. Linda Bolman

  @Emiel je hebt gelijk, je kunt dat niet af dwingen althans ik niet en in mijn beleving laten geesten zich niet dwingen, zij komen op hun tijd als zij iets te melden hebben, en niet waneer wij dat willen.

    /   Reply  / 
  1. Emiel

   helemaal mee eens Linda.

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   Even een kleine toevoeging in deze anders wordt het voor de lezers onbegrijpelijk in wat een paragnost/medium doet. Er komen immers mensen met vragen over overledenen op consult/beurs of zaal. Je neemt dan iets mee van die overledene en dan is het niet zo dat het medium dan tot sint juttemus wacht of er iets komt maar deze probeert contact te leggen met. Lukt het niet, wat dus heel goed mogelijk is dan is het jammer maar Linda en Emiel vaak lukt het wel he.

     /   Reply  / 
 3. Linda Bolman

  @Isa, heel vaak lukt het wel gelukkig echter is het medium altijd afhankelijk van de spitits, daarmee bedoel ik te zeggen als zij niets te melden hebben doen ze dat ook niet.
  in dit geval bedoelen Emiel en ik als Char ee thema wil geven aan een show, hoe wil ze dan waarborgen dat op dat moment alleen de spirits van de des betreffende ramp door komen. Dat hebben wij als mediums natuurlijk niet voor het zeggen. dus onze reactie is gebasseerd ( als ik zo vrij mag zijn om voor emiel te spreken) op het feit dat er gesproken wordt over shows met een thema in dit geval een ramp.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Char waarborgt niets, die overtuiging heb ik wel. We zijn namelijk inderdaad afhankelijk van he, en om aan te geven dat Emiel het uitgebreider bedoeld heb ik dit erbij gezet. Anders wordt het voor de mensen te verwarrend. Wat ik overigens begrepen heb van bijv de ramp in Enschede schijnt het erg goed te zijn geweest. Het kan namelijk wel goed gaan en dat moeten wij, kritisch of niet als het Char betreft, wel voor ogen houden. Stel hier stond dat Peter van der Hurk het zou doen zou heel Nederland hem hoog de hemel in prijzen snappie?

     /   Reply  / 
 4. Linda Bolman

  Ja ik begrijp waar je heen wilt Isa, ik persoonlijk heb helemaal niets tegen Char ook niet tegen Peter trouwens.
  Zoals je weet oordeel ik nooit, dus nu ook niet.
  Ik begreep alleen wel wat Emiel bedoelde, dat de spirits zich niet laten dwingen en ook niet in een hokje laten plaatsen voor de rest heb ik de show niet gezien dus daar kan ik al helemaal niets over zeggen.

  Liefs

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Ik begrijp em ook heel goed je bent afhankelijk van he, en het lukt nu eenmaal niet altijd dat is een feit. Volgende week weten we hoe Char dit doet, andere setting, andere rol. Ze schijnt goed te zijn in dit soort dingen.

     /   Reply  / 
 5. Linda Bolman

  Ik ga kijken, als jij zegt dat het goed is neem ik de moeite:-)

    /   Reply  / 
 6. Emiel

  Goed verwoord Issabel en ook de anderen. Ik bedoelde dus echt het niet kunnen afdwingen. Gelukkig maak ik ook weinig mee dat ze in de andere wereld niet mee willen werken. maar het is me wel eens overkomen hoor dat ik beslist geen contact kreeg.
  We zullen de uitzending zien en laten we eerlijk zijn die zal wel goed zijn want was er een keer geen contact, dan zenden ze dat toch niet uit.

    /   Reply  / 
 7. Vrijdenker(?)

  RTL 4, een serie met een ramp als thema? Mag ik zo vrij zijn dit walgelijk te vinden. Zijn er paragnosten met enig gevoel voor ethiek. Ik denk het wel. Maar Char en RTL 4 niet dus.

    /   Reply  / 
  1. brigitte

   Ze is bij ons thuis geweest, en wij zijn haar heel erg dankbaar voor de antwoorden die ze ons heeft gegeven. Voor ons geen twijfel mogelijk, Char is beslist geen fake!!! wonden werden bij ons niet open gehaald, maar juist geheeld hiermee!

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    Kijk en dat zijn nou mooie antwoorden, als je je ervaring met de lezers op het blog wilt delen, mail me gerust [email protected] dan maken we er een mooi verhaal van.

      /   Reply  / 
 8. sandra

  ansermans elende he trekt altijd kijkcijfers. er zijn de laatste tijd veel programma’s erover. ik kijk daar niet naar. A ik ben daar gevoelig voor en B wordt er depri van. ik kijk liever naar programma’s die me aan het lachen maken bv ellen of alo alo. ik ben wel nieuwierig naar uri geller.ps allemaal illusie, maar wel goed gedaan en goede vermaak. ik zou het als medium zowiezo niet op de tv doen, de mensen hebben al genoeg meegemaakt en om de wonden weer open te gaan maken, nee dank je wel. bij deze mensen iedereen die heen is gegaan, het is goed met ze, ze waken over je, als je dat als antwoord wil hebben kan ik je die ook geven kost wel geld, o en ps als je de waarheid wilt horen is het gratis maar wel hard, zij die heen zijn gegaan hebben ook tijd nodig om te helen en zo weer aan je zijde zijn , maar laat ze ook met rust anders komen zij niet aan hun rust en dan kan het vervelend worden.
  sorry dat ik dit zo eruit gooi, ben eraan het werken, volg nu een cursus om mijn helderhorend/heldervoelend onder controle te krijgen,en wat ik doorkrijg is niet altijd leuk. ik houd het liever bij de levende, die kunnen nog iets leren, ik ben ook nog steeds een leerling en als ik nu een fout heb gemaakt corrigeer me dan maar dan kan ik ook weer leren.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>