Derek Ogilvie terug bij RTL 4 in nieuwe serie!

Derek is terug op TV vanavond met zijn nieuwe programma bij RTL 4. In deze serie reist Derek het hele land door en dat kunnen we vanavond voor het eerst gaan zien in de nieuwe serie.

Volgende week donderdag komen we heel uitgebreid terug op Derek, van Art Schroer van Paravisie heb ik toestemming gekregen om het interview dat hij met Derek had hier te plaatsen, en reken maar dat dit een zeer boeiend en ophartig gesprek is geweest. Maar daarvoor moet jullie echt nog een weekje wachten

 Derek Ogilvie

Groot streekgevoel in nieuwe serie Derek Ogilvie

Dorpsbewoners krijgen spontaan reading op straat.

In zijn nieuwe serie reist Derek elke week naar een streek in Nederland. In drie dagen tijd zal hij de buurtbewoners zoveel mogelijk hulp en troost bieden. Derek houdt intieme sessies in plaatselijke café’s en dorpshuizen voor zo’n 100 buurtbewoners uit de streek. Ook komt hij bij families thuis voor uitgebreide readings.

Nieuw in deze serie is dat Derek in elke streek een dorp verkent. Tijdens de ronde die hij door het dorp maakt, krijgt Derek contact met spirits op straat. Hij laat zich leiden door boodschappen van overleden dierbaren en geeft dorpsbewoners spontaan een reading op straat. Ook krijgt Derek spontaan contact met kinderen en geeft hij de ouders details door die niemand anders kan weten.Voor de nietsvermoedende dorpsbewoners is dat wel even schrikken, maar is het onverwachte contact van onschatbare waarde en helpt het hen verder te gaan.

Dit seizoen gaat Derek tijdens de readings nòg een stap verder, hij krijgt veel details en namen door. In zijn reis door Nederland staat Derek een moeder bij die haar twee kinderen in een auto-ongeluk verloor, ze wordt verteerd door schuldgevoel. Wanneer Derek neerstrijkt in het noorden van het land, biedt hij hulp aan een meisje dat haar tweelingzusje voor haar ogen op tragische wijze verloor. Ook komt Derek in verschillende streken radeloze ouders tegen die zijn hulp nodig hebben om te kunnen communiceren met hun kinderen. Derek gaat aan de slag om iedereen te kunnen helpen.

Derek Ogilvie heeft bewezen dat hij kan communiceren met overleden dierbaren en telepatisch contact heeft met kinderen. Ook in deze serie komen beide gaven aan bod. Derek heeft maar 1 doel: zoveel mogelijk hulp en troost bieden.

Vanaf 6 mei, elke donderdag om 21.30 uur bij RTL4

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Lees ook:RTL 4 vanavond 21.30: Derek Ogilvie is terug en hoe!
Lees ook:Officiële Derek Ogilvie Fanclub gelanceerd
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country deel 2 analyse en unieke beelden!
Lees ook:Drukke tijden voor Derek Ogilvie
Lees ook:Vanaf donderdag 7 mei: Family Circle. Derek Ogilvie RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Derek Ogilvie terug bij RTL 4 in nieuwe serie!

 1. Cora Schouw

  Hoi heb hem gisteren toevallig ontmoet bij ons in het dorp.
  Heb nog even kunnen zeggen dt ik graag een reding met hem zou hebben. Dit omdat heel mijn leven al moeilijk is en nu in een heel onzekere tijd leef. Vond het wel heel indruk wekkend hem zo toevellig hem recht in de ogen te kunnen kijken krijg er nog de rillingen van als ik er aan denk het was maar kort maar toch heel speciaal.
  Hoop hem zeker nog een keer echt mee te maken.
  Groetjes Cora Schouw.
  ps Het was in ST Willebrord

    /   Reply  / 
 2. HENK GERRITSEN MULKES

  IK WEET NIET OF DEREK EEN PARTNER HEEFT OF ZOEKT,
  MAAR IK ZOU HEM GRAAG EENS EEN KEER BETER LEREN KENNEN,
  NIET OMDAT IE ZO “BIJZONDER” IS, MAAR OMDAT IE ZO BIJZONDER IS.
  IK HET EEN HELE CHARMANTE MAN MET EEN JONGENSACHTIGE, GUITIGE
  UITSTRALING.
  NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS.
  HENK

    /   Reply  / 
 3. tjip visser

  hallo derek ik zo graag een reding willen . of bij een reding aanwezig zijn .waar moet je daar voor aanmelden.vrg tjip

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>