The Vampire Diaries vanavond bij NET 5

De serie heeft me toch op de een of andere manier in de greep en wellicht  jullie ook na het zien van de trailer. Waarom? 2 broers, Stefan en Damon, 2 tegenpoolen, Stefan voedt zich met bloed van dieren en Damon met alles wat menselijk is, een soort Kain en Abel verhaal maar dan in vampier vorm. Waar Damon kwaad wil en dood en verderf zaait wil Stefan eigenlijk alleen helpen. In de serie eveneens een echte Wicca heks (oma is inmiddels overleden) kortom alles zit er in om te griezelen maar ook om het verschil te zien tussen het goede en het kwade waarbij het goede overwint. Veel kijkplezier..

Lees ook:Wil Bridget Maasland graag heks worden?
Lees ook:Wicca, de religie
Lees ook:Na Salem, wat is Hekserij???
Lees ook:spiritualiteit.blog
Lees ook:Bestaat er zoiets als paranormaal zwak begaafd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>