Derek Ogilvie Cross Country deel 2 analyse en unieke beelden!

RTL 4 Derek Ogilvie Cross Country vanavond te zien om 21.30 maar eerst nog even een terugblik naar vorige week.

” In zijn nieuwe serie reist Derek elke week naar een streek in Nederland. In drie dagen tijd zal hij de buurtbewoners zoveel mogelijk hulp en troost bieden. Derek houdt intieme sessies in plaatselijke café’s en dorpshuizen voor zo’n 100 buurtbewoners uit de streek. Ook komt hij bij families thuis voor uitgebreide readings. Elke week kan je hier exclusieve items vinden die je niet in het programma terugziet. Hou de site dus goed in de gaten!”

Derek is Back dat weten we inmiddels en reist het hele land door, vorige week zat hij in Drente.

Noord-Sleen zaalreading

1 dame in de zaal die alleen wist dat haar vader 29 jaar geleden is verdronken in de Atlantische Oceaan (zijn lichaam is nooit gevonden) was verbaasd over het feit dat Derek contact met hem kreeg en boodschappen kon doorgeven die voor haar heel erg belangrijk waren. Lees gauw verder

Zus overleden broer verongelukt op 24 jarige leeftijd, getal 27, blijkt verjaardag van haar te zijn, knakken met tenen, kusen van de broer heeft ze nog en gebruikte ze om zijn geur te ruiken………

Emmen

Indrukwekkend verhaal over een verongelukt meisje, hoe ze haar vader bezocht om hem te troosten, de dag noemde dat vader en moeder elkaar hebben ontmoet……………

Ander Dorp

Derek legt contact met een jongeman, heeft het over een vinger, been, en probleem met een kluisje, 4 weken geleden van baan veranderd. 5 weken geleden problemen met een fiets, nieuwe slaapkamer etc…….. Derek hoort het van een overledene, de mensen zijn totaal verbaasd. Juni 2009, vakantie moest opnieuw gepland worden in Augustus.

Nieuw Dordrecht, familie Mink

Dit moet je terug zien in de aflevering zelf, zo ontzettend indrukwekkend………….

Extra theater sessie exclusief.

 

Live chat:

Wat ik je ook kan aanraden is de livechat met Derek direct na de uitzending! Maak op tijd een mediapaspoort aan bij RTL 4 en ga meteen aan de slag in de chat dan heb je echt kans je vraag te stellen aan Derek zelf.

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Lees ook:RTL 4 vanavond 21.30: Derek Ogilvie is terug en hoe!
Lees ook:Derek Ogilvie terug bij RTL 4 in nieuwe serie!
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country aflevering 3 analyse
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyses van een verbluffend goede Derek!
Lees ook:Derek Ogilvie op RTL 4 de uitzending

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>