Voorspelling 2010, X factor inclusief de rel Stacy/Songfestival

TV en media X faxtor, opmaat Songfestival en meer uitgekomen voorspellingen update 23 en 24 mei 2010

Jos de Vries

Talentenjachten gaan het goed doen voor bij RTL 4

Met betrekking tot de voorspellers zelf, de meesten wijzen Jaap als winaar aan behalve Peter van der Hurk die dacht aan Sumera maar die verliet 13 mei de show, omtrent de rel het volgende nog het volgende en eronder wat de voorspellers zeggen:

Klaarhelder kopte gisteren dit in op het blog:

‘Jullie gaan steeds meer op Gordon lijken’, zei het jongste jurylid van de talentenjacht onomwonden. ‘Jullie zeggen in het volgende filmpje dat jullie gewoon hetero zijn, maar jullie gaan er steeds meer zo uitzien alsof dat niet zo is.’

BadBoyz J-Me en Boy ervaren haar opmerking als ‘zwartmakerij’. ‘Ik ben na afloop van de show naar Stacey toe gegaan om erover te praten’, vertelt Boy. ‘Maar ze gaf geen antwoord’

Een van de 2 heeft een dochtertje, het kleine engeltje zat de hele avond hard te klappen voor papa!

Stacy zou eigenlijk meer dit blog moet lezen, het blog dat er van wordt beticht dat uitgerekend onder paragnosten de grootse haat en nijd strijd zou zijn maar is dat wel zo? Kijk in haar ogen, ok ze is jong, maar het wordt toch echt tijd dat ze nu over de scheef gaat op alle fronten. Ze is duidelijk nog steeds boos over het feit dat Sumera eruit is, waar ze zelf debet aan is en gebruikt dit als haar raadgever. Boosheid is de slechtste raadgever die er is, zeker als je niet in staat bent dit aan de kant te zetten om daarna normaal verder te gaan. Ze gebruikt erbij de raadgever jaloezie en dat in combi met boosheid en je hebt zoals zij para’s het zeggen de fatale combinatie te pakken om te mislukken.

Stacy, wordt OF wakker en bied je excuus aan OF ga eens langs bij een goede mentale coach want je begint nu vast te lopen op vele fronten en dit gaat je opbreken. Laatste is een voorspelling. Lees ook dit stuk de essentie van compassie oordelen en vooroordelen.

De voorspellers over wie gaat winnen:

Emiel denkt dat Donny wint omdat hij duidelijk is in de omschrijving van een opmerkelijke persoon met een fenomenaal zangtalent,

Jos de Vries  voorzag in zijn voorspelling  veel succes voor de shows bij RTL 4 en dat klopt. En voorziet als winnaar Jaap

Irene op Klaarhelder: (ik denk dat het Irene van Olffen is de vrouw van Michael van Olffen topparagnost)

Jaap en Sumera zijn door 2 topparagnosten voorspeld dus Roos je kan wel eens gelijk krijgen. (Michael heb ik gevraagd of hij denkt dat Jaap erbij zit, wie Sumera heeft voorspeld weet ik op dit moment nog niet, ik heb het nagevraagd even bij klaarhelder.)

Van Klaarhelder:

Jaap is een verhaal apart wij vroegen aan Irene waarom ze roos geljk gaf. Ze vertelde ons het volgende toen ik tegen Michael vertelde dat Sumera als de winnaar uit de bus kwam omdat Peter dit had gezegd. Lachte hij stilletjes en zei, ze is wel de allerbeste zangeres van de gehele groep.

Hij zei en er was nog niemand in beeld de eerste die je nu gaat zien is de winnaar toen verscheen Jaap vandaar.
Verder vertelde hij dat er nog een flinke schandaal om de X Factor zou uitbreken en dat hij persoonlijk vond dat de Badboys de enige echt X factor bezaten  gezien hun gehele act en uiterlijk. Misschien niet vocaal de beste maar wel de performance.

Michael van Olffen:

Jaap

Gemist Peter van der hurk:

Sumera die ging er 13 mei uit

Isabel Blanco:

Jaap zal denk ik gaan winnen bij de X factor

Ans Bijvank:

We weten allen dat de zang en dans programma’s op TV een groot succes zijn..daar zullen weer 4 nieuwe talenten uit voortkomen die naam en faam zullen maken. We hebben inmiddels Wesley bij Popstars, Jaap van X Factor is nu al zeker van een contract (vorige week geroepen door Erik jurylid), Donny zal ook een blijvertje worden nummer 4 is???

Liesbeth van Dijk:

Donny wordt niet de winnaar maar daar gaan we veel van horen en terugzien!! (mailtje)

Verder:

Joseph Tittel:

1 vliegtuig crashed op de landingsbaan, (mogelijk in Frankrijk of een Air France toestel.) Toestel is Airbus, wordt in Frankrijk gemaakt.

12 mei 2010, de vliegtuigramp in Tripolie, Libie met slechts 1 overlevende, ons eigen ” wonderkind” Ruben.

29. Daniel Alexander is een naam die me kippenvel bezorgt en steeds terug komt in mijn hoofd, echter ik weet niet wie dat is.

Daniel Alexander Brown, een tiener van 18 verdween op 2 mei 2010 en werd op 13 mei 2010 teruggevonden….

Carin:

Een vliegtuigcrash,6.2.7, airbus,Midden-Azië??langs een loods met oude golfplaten,vliegtuig is in tweeën gebroken,brand en veel doden.

12 mei 2010, de vliegtuigramp in Tripolie, Libie met slechts 1 overlevende, ons eigen ” wonderkind” Ruben.

Opmars naar het Eurovisie Songfestival 25/27 en 29 mei 2010 in Oslo Noorwegen voor Nederland 27 mei a.s.:

Michael van Olffen via msn gesprek met Isabel Blanco:

Denkt dat Sieneke best nog wel eens voor een grote verassing kan zorgen.

Isabel Blanco

Het Eurovisie Songfestival wordt net als vorig jaar weer een teleurstelling tenzij we onze jeugdwinnaar insturen. Een dergelijk liedje moet het worden. Toch zal ook dit jaar Oost Europa niet winnen! Dat is wel afgelopen, maar wij winnen zeker niet.

Sieneke is jong, het is een vlot liedje……… ik heb goede hoop

Henk Jan Akse

Het songfestival wordt gewonnen door Zweden
Nederland gooit redelijk hoge ogen met een liedje wat gezongen wordt door een dame met donkerblond haar. Het liedje doet  het in ons eigen land niet zo heel goed maar wordt door de wereld wel gewaardeerd.

Jan C van der Heide:

Grote Songfestival rel! Computerprobleem bij de uitslag. Nederland maakt zich erg kwaad en lijkt niet tegen haar verlies te kunnen.

Ans Bijvank:

Songfestival. Oekraïne wint de finale, en Nederland eindigt niet bij de eerste 8.

Henny Stoops:

Nederland komt niet ver bij Songfestival, ergens onderaan.

Enigma (SZ) niet uitgekomen:

Twee Nederlandse jonge heren gaan Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ik denk aan Nick en Simon (SZ)

Jaap van den Bold

Het songfestival wordt gewonnen door een Oost-Europees land. Ik kreeg geen aanwijzingen 2.welk land dat precies zal zijn. Ik denk Oekraine of Rusland. Nederland komt zoals gewoonlijk weer niet ver!

12 mei zwarte dag voor Nederland, vliegtuigcrash in Libie……. meer dan 60 Nederlanders omgekomen

Jos de Vries

Het gaat tussen Azerbeidzjan en Israel

Sport:

Jos de Vries

Sport:
 
Jos de Vries

Barcelona pakt de titel in Spanje , Bayern in Duitsland, Inter Milan in Italie  en Manchester United heel nipt de titel achter Chelsea (Niet uitgekomen, Chelsea gewonnen) . De Europa League zal worden gewonnen door een Spaanse ploeg Atletico Madrid heeft gewonnen.

Volgende week weer een update omdat het in een rap tempo doorgaat nu, denk aan de overstromingen in Oost Europa en Noorwegen, de opstand in Thailand EN dan weten we ook of Sieneke de finale heeft gehaald of niet echter al mijn kruit zal ik niet verschieten en dat zal de verstaander begrijpen. Enne hou volgende maand de Paravisie in de gaten, mijn eigen jaarvoorspelling is aangescherpt op hun verzoek en zal in juni te lezen zijn.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco en Generation-Phoenix

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Jaarvoorspelling Winnaar X factor = JAAP , Songfestival, en meer!
Lees ook:Nederland halve finale, Michael-Isabel-Jan op koers voorspelling
Lees ook:Michael van Olffen WK de aftrap deel 1 uitgekomen Robben thuis!
Lees ook:Paranormaal blog Award 2009
Lees ook:De nieuw poll is een roos voor de para winnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>