Derek Ogilvie Cross Country, analyse deel 4

Zoals verwacht volgt hier de analyse van Derek van de aflevering die net is afgelopen. Maar kijk even ook naar extra bonus materiaal op de site,zaal reading 3, zaalreading 4 EN reading 5! Kijk ook nog even terug naar Midden Beemster.

 Derek Ogilvie

Zoals jullie al hebben gelezen is Derek dit seizoen ijzersterk en gaat de kaartverkoop erg goed. Echter er zijn meer mediums die echt de aandacht verdienen vandaar dat vandaag ook Tony Stockwell terecht op het blog zijn, het is Medium Day

Gelderland

Beek: Familie Owen

Owen stierf op de leeftijd van 2 jaar oud, hij was ziek, had ademhalings problemen. Moeder en vader hebben het idee dat Owen toch steeds bij hen is en worden erin bevestigd door Derek. In de hal zag hij als eerste een man, die gestorven is aan een beroerte oid, dit blijkt de oom van Owen te zijn. Verder krijgt hij alles van Owen zelf door die vooral tegen moeder wil zeggen, geniet van het leven mama. En haalt daarbij bijvoorbeeld aan een feestelijk moment dat gevierd moest worden met champagne maar niet gebeurde door moeder. Ze kon het nog niet. Hij heeft het over een vies drankje en een kapje voor ademhalen. Dit klopte allemaal. Derek vond het bijzonder dat een klein kind zo door kan komen.

Eerbeek, straatreading: mevrouw die nogal sceptisch is.

Derek vraagt of ze last heeft van haar lage rug en maag en of ze 3 jaar geleden een nieuwe ring heeft gekregen. Het klopt en ze wil weten wie het verteld. Derek verteld haar dat haar vader achter haar staat die het zegt, die is overleden aan hartinfarct.

Eerbeek, zaalreading:

Overleden moeder van een vrouw komt door, iets met de borst. Ze verteld dat een familielid bang is voor een knobbel, het klopt. Haar vader heeft last van zijn been verteld Derek en het klopt. Verder vraagt ze of er in de woonkamer in een la links 2 kaarten van moeder liggen, dit klopt, een overlijdenskaart en de laatste kaarten die ze voor de Kerst heeft gemaakt. Moeder verteld de dochter, geloof in jezelf maar zorg ook dat alle problemen in de familie worden opgelost!!! Haar ex ziet haar kinderen niet

Beekbergen: Kaylee heeft het RET syndroom

Hoewel ze zelf geen contact kan maken, ze kan niet meer praten geeft ze toch veel info door, een auto die ze kreeg op 4 jarige leeftijd, de verandering van baan van vader toen ze rond de 5 was etc……….. indrukwekkende reading die de ouders laat zien dat Kaylee niet kan praten maar ALLES meekrijgt!

Derek laat opnieuw zien dat hij erg goed in staat is om in detail te laten zien wat hij waard is, wederom een indrukwekkende uitzending.

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Lees ook:Derek Ogilvie, Cross Country vanavond bij RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie, terugblik analyses tot en met deel 5
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyses van een verbluffend goede Derek!
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, deel 5 analyse
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country aflevering 3 analyse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>