Eyeworks ” Weten zij Veel” Met Chantal Janzen zoekt jou!!!!

Update met foto om de dames over de streep te trekken, dit ben ik in type Twents

Kom op, wie oh wie meld je nu aan dames! Desnoods hou ik je hand vast, het is type casting dus FUN!!! Dus ego’s aan de kant, glazen bol van stal en gaan met die banaan. En dit zou het zo maar kunnen worden:

 Let op dit ben ik in Twentse Klederdracht

Op dit moment zijn wij, televisieproductiemaatschappij Eyeworks, in samenwerking met de AVRO bezig met de productie van een nieuwe reeks ‘Weten zij veel!?’. De AVRO-funquiz, gepresenteerd door Chantal Janzen, keert vanaf het najaar weer terug op Nederland 3.

In ‘Weten zij veel!?’ neemt één kandidaat het op tegen groepen van zes personen, van slagers tot hockeymeisjes, van varkensboeren tot vrouwelijke tandartsen, van motorcrossers tot fotomodellen. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Lukt het de kandidaat om alle groepen te elimineren of gaat er een groep met het prijzengeld van maximaal 13.000 euro naar huis?

Voor de groepen zijn we op zoek naar mannen en vrouwen –liefst tussen de 20 en 45 jaar- die het leuk vinden om de groep ‘paranormalen / mediums’ te vertegenwoordigen in deze show. Een groep bestaat uit 6 tot 8 personen.

De casting is in Amsterdam op 28 mei tussen 19:00 – 22:00 uur en op 29 mei tussen 13:00 – 16:00 uurn EN 8 en 9 juni vanaf 18. 30 bij Eyeworks in Amsterdam. De opnames vinden plaats van 24 t/m 27 juni in Baarn

Mocht je interesse hebben dan ontvangen we graag je naam, telefoonnummer, email en een recente foto. Ook willen we graag weten op welke castingdag je aanwezig kunt zijn. Het is natuurlijk helemaal leuk als je met meer paranormalen / mediums komt. Wil je dus met meer komen, geef dan ook hun gegevens aan ons door. Stuur een mailtje met alle gegevens naar [email protected] en blokkeer alvast de opnamedagen in je agenda!

Met vriendelijke groet,
namens het Team van ‘Weten zij veel’

Robert-Jan van Leusen
tel: 020 – 6661826
[email protected]

Lees ook:Avro: ” Weten zij veel” zoekt mediums en paragnosten!
Lees ook:Nog tickets verkrijgbaar voor Lynne Mc Taggart…
Lees ook:Ontmoeting met Braco in Mecure Hotel Amsterdam…
Lees ook:Jan Smit: “Ik weet wat jij deed” hypnoseshow vanaf december
Lees ook:Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gedachtekracht…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>