Derek Ogilvie Cross Country, deel 5 analyse

De uitzending van vorige week kun je hier terugzien. Als extra’s hier de uitzendingen van de zaalreadingen deel 6, deel 7, deel 8 en deel 9. Alle informatie vind je terug op de site van RTL 4 Derek Ogilvie.

Waar brengt Derek ons vandaag mee naar toe? We hebben het gezien vanavond en hier volgt de analyse van de uitzending:

Noord Brabant

De Peel

Zaalreading 1: Louisa een mevrouw meld zich voor een jongedame, Marisa. Derek vraagt of de dame aan hartproblemen is overleden, het antwoord is ja. Het is de oma van Marisa en ze maakt zich ernstige zorgen over haar kleindochter. Ze zorgt niet goed voor zichzelf, zit vol blokkades zo zegt oma. Marisa bevestigd wel vast te zitten. Derek vraagt haar of ze vorig jaar bij een arts is geweest en niet de volledige waarheid heeft verteld. Marisa verteld apart dat dit klopt en niet alles heeft verteld, kort daarvoor zijn haar vader en broer overleden en daar heeft ze nog steeds heel veel moeite mee, ze is nog steeds bezig met de blokkades van de rouwverwerking. Dit verteld ze in de zaal aan Derek als: Ik heb niet alles verteld en zit wel vast dus bevestigd het verhaal. Oma wil dat Marisa doorgaat met haar leven dus over de blokkades stapt en leert het een plek te geven.

Tegelen, spookhuis, oude meubelfabriek

De familie Geraards heeft een oude meubelfabriek gekocht om er te wonen en is bezig met de verbouwing ervan, het staat bekend als spookhuis. Met name op de slaapkamer van dochter Rachel manifesteren zich steeds een “dronken” vrouw en man die met een been sleept. Het meisje slaapt nauwelijks.

Bij binnenkomst verschuift Derek wat meubels en vraagt aan de moeder of ze vorig jaar juni een ring heeft gekregen, die blijkt te zijn gekocht door haar zelf. De zoon vraagt hij of hij in september van het vorige jaar een nieuwe pc heeft gekregen en in oktober een horloge, dit klopt.

Derek gaat achter vader staan en zegt dat ie in de garage tegen zijn schouder geduwd wordt, dat klopt.Derek loopt door het huis soort werkkamer en ziet er een jongen die zich opgehangen heeft, dit klopt, in een andere kamer op de zolder ziet hij een vrouw en in de kamer van de dochter voelt hij niets maar zegt er zijn 3 geesten, 1 man van 70, de jongeman en vrouw. Derek geeft de dochter tips voor het slapen gaan en zegt haar dat de geesten haar met rust moeten laten. Dit helpt, ze schrijft later een brief dat ze weer goed kan slapen. Ook verteld Derek over een jongetje dat bij hen hoort, een miskraam zegt ie, moeder geeft aan overtijd te zijn geweest maar niet bewust is van een miskraam. De geesten verteld ie verder zijn huisgebonden dus als ze gaan verhuizen (planning) zijn ze er vanaf.

Straatreading Neerkast:

Derek loopt bij een huis en hoort de naam Gerard en begrijpt het niet. Hij loopt rond gaat een winkel binnen, praat met de eigenaar heeft het over problemen met de koeling in januari, problemen met boekhouding wat allemaal klopt en vraagt naar Gerard. Dit blijkt vroeger de bakker aan deur te zijn geweest van de vader van de man en zijn bakkerij stond………. op de plek waar Derek de naam door had gekregen!!!

Zaalreading 2

Derek loopt naar een jonge dame toe en vraagt wie de man naast haar is, dat is haar vader. Ze vraagt of een oudere vrouw bij hen hoort die is overleden en heeft het over borst, buik en problemen met 1 been. De vader verteld dat zijn vrouw is overleden aan kanker, het begon als tumor in 1 been en zaaide uit naar buik en longen! De vrouw verteld dat haar man 2 maanden ervoor wegens slaapproblemen bij de arts is geweest maar niet luisterd naar de arts ivm de medicatie. De man zegt achteraf, dat klopt, ze moest me erheen slepen en ik neem niet altijd mijn medicijnen in.

Waalre: jongeman van 5 jaar kan niet praten, maar het is niet bekend wat er aan de hand is.

Derek probeert contact te leggen met de jongen maar het gaat heel erg moeizaam, moet zich terugtrekken de jongen speelt een spel met hem……. hoe dit afloopt??? Dat laat ik volgende week zien

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Derek Ogilvie, Cross Country vanavond bij RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyse deel 4
Lees ook:Derek Ogilvie, terugblik analyses tot en met deel 5
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country aflevering 3 analyse
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyses van een verbluffend goede Derek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>