Obama onthult contact met aliens?

Obama onthult contact met aliens?

Als u – net zoals wij – dagelijks rondsurft op het internet hebt u het misschien ook gelezen: de officiële onthulling dat buitenaards leven wel degelijk bestaat is nakende. Websites en -logs die als rode draad of als centraal onderwerp UFO-materiaal verkondigen teren op informatie van een aantal ufologen die op hun beurt verklaren dat ze uit interne bronnen bij de Amerikaanse regering weten dat president Obama binnen een korte tijdspanne aan de hele wereld zal verkondigen dat buitenaardse UFO’s echt bestaan én dat we contacten onderhouden met aliens.

Lopen we tegen een hoax aan? Hoeveel dagen omvatten een ‘korte tijdspanne’? Waar halen ‘ingewijden’ de informatie vandaan? Wij weten het niet, maar we zijn vooral benieuwd wat u er van denkt. Ondertussen houden wij voor u de informatiestroom in de gaten.

Bron: Grenswetenschap.nl

Lees ook:Buitenaardse wereld moet erkend worden
Lees ook:Maya’s onderhielden contact met buitenaardse wezens
Lees ook:Bezocht door UFO’s en buitenaardse levensvormen…
Lees ook:Aliens kunnen ons nog veel leren.
Lees ook:Aliens, technologie en wapens…

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Obama onthult contact met aliens?

 1. Jamie Holts

  I found your site on Google and read a few of your other entires. Nice Stuff. I’m looking forward to reading more from you.

    /   Reply  / 
 2. Roos

  Ik weet niet of Obama dit gaat verkondigen, maar ik weet wel dat ikzelf denk dat wij niet de enige leefbare planeet hebben. En dat er dus meer leven is in dit heelal. Misschien niet in de vorm die wij hebben en kennen, maar toch…

    /   Reply  / 
 3. Karin

  Op Niburo kondigde Salusa van de Galactische Federatie aan, dat Obama dit zou gaan onthullen….
  en deze GF zei ook dat vaker hebben ingegrepen, omdat we als mensheid diverse keren bij de grens van uitsterven stonden, en ze hebben ook ingegrepen om de MG te verzachten. Ze hebben ook gezegd dat de MG en het vaccinatieprogramma angst opwekt en een doel van de duisteren is.
  En straks kondigen ze ook aan dat ze de vaccins hebben geneutraliseerd en dat we dat rustig kunnen nemen.
  Maar dit is dan channeling.. Ik weet het niet hoor; misleiding ligt altijd op de loer.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Vandaar het vraagteken he, even afwachten dus.

     /   Reply  / 
 4. carin

  Er is *buitenaards leven* op Eris en ooit wordt dat bekend.Tijdspanne….voor 21-12-2012,dat is kort,maar dan begint weer gewoon een nieuwe lange telling.Ingewijden tot nu toe zijn de paranormalen,maar de wetenschap moet nog mee.

    /   Reply  / 
  1. Sjaak 3.0

   Dag Carin. Ik ben benieuwd hoeveel “paranormalen” ook denken dat er leven op Eris is. Het vriest er 245 graden dus als er iets levends zit doet het niet veel op een dag. Maar een dag duurt daar ook maar 8 uur.

   Over die datum: Ik neem aan dat je op de hoogte bent van het feit dat die Maya kalender niet in 2012 afloopt? Na een paar keer narekenen bleek de Maya kalender pas in 2220 af te lopen. Ik ben benieuwd of “ingewijden” nu ook plotseling de echte datum door gaan krijgen…

     /   Reply  / 
   1. carin

    Sjaak 3.0,4.0,5.0,net de Schaal van Richter.Eris heeft een binnenkant,die is onmetelijk.De Maya-kalender draait nu tot 2220,kan ook,maar in 1960 is ook al een nieuwe telling gestart,wist je dat al.Ik ben de eerste paranormale die Genezijde Eris noemt,alles heeft een begin en hopelijk een gevolg.

      /   Reply  / 
 5. emiel

  Wie denken wij dat we zijn? Denken we nu echt dat in dat onmetelijk grote universum geen ander leven is?
  Het zou te gek voor woorden zijn als alle mogelijk leven zich zou vestigen op de aarde terwijl er nog zoveel ruimte omheen is. Zijn we dan zulke egotrippers dat we denken de enige goede en dus levende wezens te zijn? Het universum zit er volgens mij vol mee maar wij zijn te bekrompen om zelfs dat maar te kunnen aanvaarden. Laat staan dat we ze zullen zien. We zouden ons denk ik te pletter schriken als we ze duidelijk kunnen waarnemen. Maar ze zijn er wel dat staat voor mij vast.

    /   Reply  / 
  1. carin

   Emiel, ik weet zeker als je de *buitenaardsen* ziet,dat je je kapot schrikt,maar je schrikt pas echt als ze *comminiceren* en je hoort dat alleen maar in je slaap.De meerderheid is echt te bekrompen om dat te aanvaarden,maar velen ondergaan de persoonlijke kontakten met Genezijde op de paranormale beurzen/Derek/Char en ondanks dat het moeilijk te bevatten is,vertrouwen ze al een ietsie pietsie meer,dat er meer is.Elk stap voor elk mens is er een.

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    Aliens en paranormaal, zie hier niet zozeer het direkte verband hoor. Tis ook geen genezijde maar gewoon andere planeet ergens in de vele zonnestelsels die ze dagelijks tegenkomen.

      /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   Ik heb het nog nooit onder stoelen of banken geschoven. Kan me namelijk niet voorstellen dat er niet nog ergens een of andere planeet met leven is, lijkt me heel normaal.

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Dat lijkt mij dus ook!

      /   Reply  / 
 6. emiel

  Carin wat bedooel je met:maar velen ondergaan de persoonlijke kontakten met Genezijde op de paranormale beurzen/Derek/Char en ondanks dat het moeilijk te bevatten is,vertrouwen ze al een ietsie pietsie meer,dat er meer is.
  Voor mij als medium is het werken met gene zijde toch wel wat anders dan de andere beschavingen waarvan ik zeker weet dat ze er zijn.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   Emiel, zo las ik het ook in eerste instantie, maar ik denk dat carin bedoeld, dat doordat mensen overstag gaan en durven te geloven en toe te geven dat er meer is tussen hemel en aarde, dat ze daarna ook langzaamaan durven te gaan geloven dat er in het heelal meer is dan we kunnen bedenken. Maar Carin is de enige die haar uitleg hierop kan geven natuurlijk.

     /   Reply  / 
 7. carin

  @Emiel,langzaam beginnen de mensen te snappen,dat er mensen zijn met de gave te communceren met *overledenen,spirits,zielen of de buitenaardsen*,in, voor de een de Hemel,voor een ander het hiernamaals,voor de volgende Genezijde en voor mij via Eris,het nieuwe genezijde-adres.De buitenaardsen,oud-aardbewoners *helpen* vandaaruit Moeder-Aarde,een nieuwe beschaving waarvan ik visioenen,voorspellingen krijg.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   Misschien ligt het aan mij, maar ik begrijp er nu nog minder van, sorry…

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    Buitenaards leven heeft niets met het genezijde verhaal te maken. Als we willen kunnen we dagelijks op internet nieuwe planeten en sterren vinden op sites die het bijhouden. Dus zal er ook ergens leven zijn.

      /   Reply  / 
    1. Roos

     Dat is mijn mening ook. Dat genezijde iets heel anders is dan buitenaards leven. Ik heb geregeld contact met genezijde,maar met een maanmannetje heb ik nog nooit contact gehad! Natuurlijk is er leven op andere planeten, onmogelijk dat wij, een van de kleinste planeten nb, de enige met leven zou zijn. Ik geloof niet dat mijn lieverd aan genezijde in contact staat met marsmannetjes…

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      Kans is te verwaarlozen

        /  
    2. Roos

     Ja toch!

       /   Reply  / 
    3. emiel

     Isabel en Roos, helemaal met jullie eens.
     Gene Zijde is heel wat anders dan leven op andere planeten.

       /   Reply  / 
 8. sandra

  ik zit met iets in mijn maag, ik heb zojuist op joutu… gezien dat ze het aan het voorbereiden zijn om het te gaan vertellen. ze weten het niet zo goed te brengen, en voor de mensen die ze al hebben gezien maar altijd is ondkend nu wel bevestigend is. NASA heeft in ieder geval de explosie in de ruimte tussen de satelieten door hun(UFO) is veroorzaakt in 2007 en hebben de beelden vrijgegeven. ik zelf denk door het loslaten van beelden om ons voor te bereiden voor het nieuws dat komen gaat. alleen dit houdt mij bezig: nostrudamus heeft geschreven dat ze komen, maar men ons niet goed in de zin heeft. of de schrijver heeft het verkeerd geannuliseerd of goed. maar waarom al die ontvoeringen dan( als het zo is)ja sorry ik heb het zelf in ieder geval niet bewust meegemaakt en die dingen die ze in je stoppen, of zwanger maken, je kent de verhalen wel. weet iemand hier een antwoord op?

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Op Niburu kun je om de dag gechannelde berichten lezen van de Galactische Federatie. Ze komen in vrede en vol beloftes hoe mooi, liefdevol, vol licht enz. enz. ze zijn. Ook van hen het bericht dat Obama het bekend gaat maken, want dat is de machtigste man op de Aarde op dit moment en zo goed bezig… nou vraag ik me dus af, als Obama zo goed bezig is, waarom heeft hij een wetenschapsadviseur met sterk eugenetische denkbeelden (zie zijn boek Holden 1977), en hoe de mensheid te decimeren? Dat kan ik niet mooi, niet liefdevol en niet vredelievend vinden.

     /   Reply  / 
 9. Karina

  http://www.whitehouse.gov/the-press-office/presidential-proclamation-national-native-american-heritage-month

  President Obama zal hoogstwaarschijnlijk iets over national native American heritage month vertellen. Geen toeval dat dit op dezelfde dag is.
  En zeg nu zelf, een half uurtje om de wereld uit te leggen dat er UFO’s en Aliens rond de Aarde vliegen?

  Ik heb trouwens nog nergens de bevestiging gelezen dat Obama inderdad uitzendtijd heft gekocht.

    /   Reply  / 
 10. peter

  Het gaat er naar uitzien dat wereldwijd alle aandacht gevestigd is op onderlinge veiligheid en wantrouwen. Er is geen dag zonder oorlog ergens. Kijk naar de koude oorlog die weer gaande is. Het leuken is dat de bedreigingen onderling erg hoog zijn maar wat zullen we elkaar hard nodig hebben in de toekomst om bedreigingen uit het heelal te kunnen dealen. Dan worden we gedwongen om samen te werken en de aandacht naar elkaar op een andere manier moeten in vullen. Ik denk dat de wezens van elders ons bestuderen, nog bang zijn van ons maar er komt een tijd……

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>