NASA is op zoek naar marsmannetjes

NASA is op zoek naar marsmannetjes

Met de regelmaat van de klok komen ze in “space” UFO’s tegen dus ik kan me voorstellen dat ze de bestuurders van die dingen nu ook gaan zoeken. De geruchten gaan al langer dat men met de waarheid wil komen over buitenaards leven. Op zich logisch. Waarom zouden wij de enigsten zijn toch? En ook Obama zou met een afkondiging komen dat ze bestaan, dan moet ie ze wel eerst vinden toch?

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en Microsoft dagen iedereen uit om marsmannetje te worden. De bedrijven hebben een interactieve website gemaakt waarop internetgebruikers de rode planeet kunnen onderzoeken.

Door het experiment kunnen mensen veel leren over Mars en wat NASA daar doet. Maar Nasa roept ook daadwerkelijk de hulp van de bezoekers in om onderzoek te doen.

Zo kun je helpen met het tellen van de kraters op Mars. Dat zijn er zoveel, dat het NASA nog niet gelukt is het precieze aantal in kaart te brengen. Verder staan er honderdduizenden foto’s op de website, waarvan er veel nog niet eerder gepubliceerd zijn.

Als je altijd al een dringende vraag had over de rode planeet, dan kun je die stellen aan Mars-experts. En wizzkids kunnen prijzen winnen als ze goede ideeën hebben voor software die de foto’s voor een breder publiek geschikt maken.

Ga naar de website om Mars te bezoeken.

© RTL Nieuws

 

Lees ook:Gaan we verhuizen naar Mars?
Lees ook:Op zoek naar astronauten ruimtereis Mars…
Lees ook:Er stroomt nog steeds water op Mars…
Lees ook:Mysterieus gat. Werk van aliens…
Lees ook:Botten, foto’s, ufo’s en Mars…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “NASA is op zoek naar marsmannetjes

 1. Karin

  dagen iedereen uit om marsmannetje te worden.

  Dat zal bij mij niet gaan ….

  ik kom van Venus.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   :)

     /   Reply  / 
  2. Roos

   Misschien dat ik je daarvan ken….

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>