Russen zien UFO boven Kremlin

Russen zien UFO boven Kremlin

MOSKOU -  In Rusland is opschudding ontstaan over een piramidevormige UFO die deze week boven het Kremlin is gesignaleerd.

Het object zou urenlang boven het Rode Plein in Moskou hebben gezweefd. Volgens getuigen is het object 1,5 meter breed. Twee getuigen legden het beeld vast en plaatsten de video op internet. Veel Russen zijn in de ban van de video’s, die door UFO-deskundige Nick Pope al ‘de meest buitengewone opnames ooit’ worden genoemd.

Sceptici zeggen dat het om een luchtballon gaat. Ze vinden het opmerkelijk dat het object door honderden mensen is gezien, maar dat slechts twee mensen er opnames van hebben gemaakt.

De politie in Moskou weigert commentaar te geven.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Schepen gesignaleerd in luchtruim bij Bolivia…
Lees ook:Optreden Toppers op Rode Plein Moskou afgelast
Lees ook:Tis geen Ufo maar wel opmerkelijk…….. boven Moskou
Lees ook:Beelden vrijgegeven van UFO…
Lees ook:Chris Zoet voorspelde in 2009 aanslag in metro Moskou!!!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Russen zien UFO boven Kremlin

 1. Roos

  Heb net het filmpje bekeken, bijzonder weer dit. (ik durf dit amper nog neer te zetten, omdat er dan meteen een hoos komt met hoax, hoax, hoax)
  En toch, natuurlijk zullen er een hoop hoaxen zijn, er zijn wel degelijk UFO’s gesignaleerd overal ter wereld, dus het zou zomaar echt kunnen zijn.

    /   Reply  / 
 2. carin

  Weer een raar maar waar verhaal. Een UFO,een magische driehoek,een drie-eenheid,een pijl,de moeite waard om te zien,mooi.Weer een teken.

    /   Reply  / 
 3. koos

  Vermoedelijk is het een vlieger?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>