Britse ufo-meldingen vernietigd

Britse ufo-meldingen vernietigd

Het is de beste remedie om te ontkennen dat het gebeurd. Je noteerd, mmmm aan de telefoon en vervolgens vernietig je de stukken…. Dit is de Engelse manier van werken met mensen die UFO’s zien.

LONDEN -  Het Britse ministerie van Defensie gaat de ufo-hulplijn in de ban doen. Ook blijkt dat alle ufo-meldingen na een maand weer worden vernietigd, zodat ze nooit in de openbaarheid terechtkomen…

De overheid in Groot-Brittannië blijkt alle meldingen van ongewone objecten in het luchtruim na dertig dagen door de papierversnipperaar te halen. Dat meldt The Sun op basis van een vertrouwelijk document van de Britse overheid.

Hierdoor hoeven medewerkers van Defensie informatie niet langer openbaar te maken, en blijven de rapporten uit het nationaal archief. Het departement zou zich op die manier meer bezig kunnen houden met ‘waardevollere’ taken.

“De speciale ufo-lijn en het bijhorende mailadres hebben geen enkel militair nut”, zo luidt het in een geheim memo van de Britse overheid. “Ze moeten zo snel mogelijk worden stopgezet.”

Vorig jaar waren er in Groot-Brittannië 634 ufo-meldingen. In het ‘recordjaar’ 1978 meenden er 750 mensen een ufo te hebben gezien.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Record aantal UFO’s gespot
Lees ook:Oud-marineofficier wil boekje opendoen over UFO-documenten…
Lees ook:160-161 meldingen misbruik Rooms Katholieke Kerk
Lees ook:Houdt de overheid info achter over buitenaards leven…
Lees ook:Geheim onderzoek naar ufo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>