Beelden Samoa na de aardbeving en Tsunami

De beelden liegen er niet om van Samoa, meer dan 100 doden, dorpen weggevaagd door zowel de aardbeving als ook de tsunami. Voor de kust van Sumatra is inmiddels ook een zware aardbeving geweest van 7,6 richterschaal, gelukkig is er geen tsunami geweest, het alarm konden ze intrekken. Maar ook daar vele verwoestingen en doden. Binnen 24 uur kan de natuur geweldig toeslaan. In Azie. Zoals ik helaas voorspelde. Peter van der Hurk voorspelde een tsunami.

Lees ook:Zware aardbeving Chili 8,8 en Tsunami alarm voorspeld.
Lees ook:Voorspellingen: Grote Aardbeving in Zee 8.0 Stille Oceaan met Tsunami!!!
Lees ook:Duizenden bedolven in Sumatra door zware aardbeving
Lees ook:Tsunami eist mensenlevens op Samoa
Lees ook:Telegraaf: “Peter van der Hurk voorspeld aanslag Peter R. de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>