Jaarvoorspelling 2010 door Isabel Blanco

Jaarvoorspelling 2010 door Isabel Blanco

Deze voorspelling maakte ik op 14 november 2009.

Algemeen natuurlijk de wereldeconomie, wat mogen we verwachten in 2010 na het jaar van de recessie?

Tsja ik voorspelde in 2009 al dat gang in wordt gezet naar betere tijden. De cijfers laten dit ook zien maar de consument blijft nog afwachtend. Ook de banken profiteren nog even van de regels en lage rentes om hun tegoeden aan te vullen voor…….. bonussen en prutswerk. Het uitlenen zal nog moeizaam gaan aan het begin van het jaar voor bedrijven. Consumentenleningen trekken eerder weer aan. Het wordt een jaar dat er wel beter uitziet dan 2009. De recessie is weer even voorbij, beurzen zullen gestaag mooie records laten zien en de handel trekt aan. Tegen de zomer vergeten we de ellende van 2009 en gaan weer en mass uitgeven. Tegen 2010 zullen de prognoses voor 2011 mooi zijn, inclusief de dan te verwachten inflatie. Dit lijkt niet fraai, immers prijzen stijgen dan, echter dit hoort bij een goed economisch vooruitzicht. Let op de beurz van nu en je weet hoe we er over 6 maanden voorstaan. Dubai zal ons niet zo hard raken, dat is naar wat later blijkt een kleine speler op de wereldmarkt.

Huizenprijzen zullen niet meer dalen, de laatste dalingen hebben we gehad. We zullen her en der eerst een stabilisatie en dan lichte stijging zien maar het wordt niet meer van het gekke zoals we kenden. Normale reele waarde. Speculatie in de vastgoed heeft dan nog even geen zin, ook niet in 2010. Er komen wel weer fraudes boven water net als het bouwfonds. Ook zullen nog een paar fondsen in enorme geldproblemen komen. Goede promotie ten spijt, het ene gat vullen met het andere is niet goed. Het systeem is ala Madock, pyramide achtig en die fondsen gaan omvallen. De consument denkt tegenwoordig na over wat ze met hun geld moeten doen. Ook zal de zakelijke markt nog een tijd nodig hebben om bij te komen van de malaise. Het verhuren van de panden zal niet lukken om een simpele reden, de kosten voor de bouw waren te hoog en de huurder vertikt het om te betalen. Er moet eerst een daling komen pas dan worden de leegstaande panden verhuurd.

Wereldwijd zullen we zien dat Azie het heel goed gaat doen, Japan heeft zijn eigen markt gered, China gaat het uitstekend doen. Amerika moet heel erg uitkijken voor een 2de Lehman Affaire met een grote bank maar zal net op tijd ingrijpen om deze te redden. De enigste bank die het daar goed blijft doen is Goldman Sachs echter de andere banken vergaloperen zich weer met bonussen en zullen zich er dit keer stevig in verslikken omdat ze ook de schulden terugbetalen. Balansen komen in gevaar.

Het Koningshuis, kan van alles gebeuren he, aftreden Beatrix, toch nog een kind voor Willem Alexander en Maxima, het huis van hun.
 
Het huis van Willem Alexander weten we inmiddels, dat wordt gekocht, de volgende affaire wordt een 2de stuk grond in Argentinie dat Maxima in 2009 heeft gekocht. Omdat ook daar geen vakantiehuis wordt gebouwd echter slechts als investering wordt aangemerkt. Er komt ook een nieuwe brievenbus affaire in het Koninklijk Huis aan het licht en van Bernhard zullen er heel veel geheimen boven water komen. Willem Oltmans haalt zijn gelijk. Het wordt een moeilijk jaar, toch wordt de kans steeds groter dat Beatrix af gaat treden na 30 jaar vind ze het genoeg geweest, ze is oud, moe. Ik voorzie ook nog een baby, zag dit in 2009 ook al. Willem Alexander doet nog opnieuw een gooi naar zijn populariteit bij de Winterspelen en de WK voetbal, we gaan hem bewust van een andere kant weer zien.
 
TV, kunnen we nog een doorbraak verwachten van iemand die we nu niet kennen? Maakt niet uit welk gebied. We hebben deze nog niet echt gehad in 2009.
 
Ik denk aan SBS 6 met opzienbarende programma’s, een nieuwe Uri Geller in dit geval maar ook het programma van Liesbeth van Dijk krijgt veel kijkers en zij zal veel succes oogsten. Wordt een goed jaar voor haar. Bij RTL 4 zal Char het goed doen, de kritiek zal verstommen. Het Zesde Zintuig dopen ze om in de “Tessa en Petra Show” en zal een langzame “dood” kennen. Kijkers zullen niet meer geintresseerd zijn in de zaken en zogenaamde oplossingen erin en gaan nu echt afhaken. Het seizoen eindigde al lager. Of het gehele seizoen uitgezonden gaat worden? Denk het niet. Voor de zomer komt er een nieuw talent om de hoek kijken bij de Publieke Omroep. Mensen zijn Paul de Leeuw moe zo weten we dus een jongeling krijgt een kans. Oude series deden het in 2009 al goed in nieuwe jasjes en die trend wordt verder ingezet. We snakken naar nostalgie.

Het Eurovisie Songfestival wordt net als vorig jaar weer een teleurstelling tenzij we onze jeugdwinnaar insturen. Een dergelijk liedje moet het worden. Toch zal ook dit jaar Oost Europa niet winnen! Dat is wel afgelopen, maar wij winnen zeker niet.
 
En over TV gesproken, sport, we hebben de Olympische Winterspelen, WK voetbal in Zuid Afrika, wie wordt landskampioen. En gebeuren er nog andere opmerkelijke dingen??
 
Het wordt een goed jaar voor de sport, Olympische Winterspelen, WK voetbal, Tour de France.
De Spelen gaan heel erg goed voor ons verlopen, mooie medailespiegel, meer dan de vorige spelen. Let vooral (uiteraard) op Sven Kramer dat wordt het nieuwe goudhaantje. Gerritsen gaat ook mooie dingen laten zien en Wust gaat weer doen waar ze goed in is, schaatsen. Marianne Timmer gaat hard werken aan eerherstel, ik voorzie toch een kans dat het net goed komt maar zal moeilijk worden. We hebben een gedreven team dat er heen gaat en allemaal zullen ze stuk voor stuk uitstekend presteren. Succes dus all over net als ook bij de EK en WK schaatsen.

WK voetbal, wat gaat Nederland doen? Op zich als je kijkt naar de kwalificatie weet je dat ze ver kunnen komen als ze willen voetballen. Ronde 1 wordt mooi, no problemos, kwartfinale, no problemos, halve finale oef……… finale plaats kunnen ze hebben echter. Kampioen? Spanje is bezig met een revival dat weten we allemaal. Brazilie gaat het minder doen dan verwacht door interne problemen, Frankrijk speelt vals maar red het er niet mee en Italie kan eigenlijk net zo goed thuis blijven. Duitsland komt dit keer niet uit de verf, pas daar merken ze hoe goed hun keeper was. Spanje heeft dus de beste kaarten. Het gastland laat ook leuke dingen zien.Tour de France, Rabo gaat het heel goed doen, Geesink is in vorm hou hem in de gaten. 
Landskampioens, tsja chauvinisme hier FC Twente, ik gun het ze van harte. Maar ja onder druk en met PSV in hun nek……… zal het wel 2de worden. PSV denk ik.

Verder zijn er natuurlijk meer sporten, meer podia zoals paardrijden, hockey, zwemmen enz enz. Her en der zullen we regelmatig verrast worden door uitstekende prestaties en kampioenschappen.
 
Komt er in 2010 iets tot stand waar de Wereld iets aan heeft, denk bijvoorbeeld een doorbraak op energie gebied of uitvinding of een goede griepvaccinatie.
 
Wind, zon en water. Meer en meer wordt dat toch de bron waar we het van moeten hebben of we het nu lelijk vinden of niet. Maar ook Kernenergie krijgt een revival door een simpele oplossing voor het afval. De vaccinaties blijven voor opstand zorgen en weerstand. Men moet met alle info naar buiten komen in 2010 wil men de mens nog aan een spuit krijgen. Schade en schande van de vorige vaccinatie periode maakt dat de opstand groot wordt in de hele wereld.
 
Hoe verloopt de pandemie waar de wereld van bibbert op dit moment? Waar of toch een soort van fictie.
 
Met een sisser, het was een milde griep, de mutatie een vervelende griep maar hetgeen in de Oekraine is gebeurd gaat de wereld niet over. Af en toe steekt het klein de kop op, het waaierd wel uit dat zeker. Groots wordt het echter niet meer.
 
Politiek, in Nederland in 2010, verkiezingsjaar voor Gemeentes of mogen we allemaal toch naar de stembus voor een nieuw Parlement en Kabinet. Denk daarbij ook aan het a.s. Koningschap dat anders ingevuld moet worden.
 
Wilders zal beseffen hoe dom hij is geweest door niet mee te doen. Dat wordt genadeloos afgestraft in peilingen. De daling zal verder worden ingezet. CDA en PVDA worden geconfronteerd met hun beleid, dus worden eveneens afgestraft maar minder dan verwacht. TON gaat her en der toch de nodige raadsleden bij elkaar sprokkelen dus die zit weer in de lift. Het meeste profiteerd de VVD van het niet aanwezig zijn van de PVV. De SP zal het ook minder doen dan de vorige keer. Eigenlijk wordt de grote winnaar D66, maar ja slechter kon ook niet he. Het wordt echter geen voorbode voor 2011 omdat de kaarten dan anders worden geschud.
 
En buitenlandse Politiek he, natuurlijk de verwachting voor Obama maar ook algemeen voor het buitenland. Welke landen gaan problemen geven, welke landen gaan vooruit.
 
Oh Afghanistan wat een drama, Karzai moet zich waarmaken met alle toezeggingen de corruptie aan te pakken maar dit gaat helemaal mis. Obama zal zich echt achter zijn oren gaan krabben met zijn opvoeren van de troepen. Dit krijgt spijt. Ze zullen in het nauw komen met de Taliban zowel daar als ook in Pakistan. In Afrika gaan ook weer conflicten opwaaien. Met een beetje geluk verleggen we onze aandacht daarna toe. Noord Korea en Iran zullen ook de nodige stunts uit gaan halen waardoor het lijkt dat we regelrecht op een 3de wereldoorlog afstevenen. Noord Korea zal het proberen aan te zwengelen. Door goed politiek overleg wordt dit voorkomen. Birma gaat ook weer van zich laten horen door de verkiezingen. Er komt weer een opstand daar met vele doden te betreuren. Aung Sun yo wil meedoen weten we, de druk wordt opgevoerd om dit mogelijk te maken en dan gaat het afschuwelijk fout. Azie is voor het overige die het goed gaat doen, ook Zuid Amerika is de klap van de recessie snel te boven. In Argentinie zie ik de nodige problemen komen door corruptie, die is van grotere schaal dan de mensen nu denken. Turkije zal opzien baren, eindelijk stappen in de goede richting voor aansluiting bij de EU?

Natuur en Milieu, we hebben wat over ons heen gehad in 2009. Wat brengt 2010?
 
Toch een herhaling van 2009, veel regen op plaatsen waar je het niet verwacht. Vroege winters in de bergen van Europa, koude vooral. Nederland verwacht ik geen elfstedentoch maar een kabbel verhaal. De aarde zal ook blijven schudden over de wereld, ik doe Europa er maar bij nu, buurt van Griekenland/Italie. Iran zou ook best iets kunnen gebeuren. Voorts verder Azie weer. Indonesie vooral. Ook in de zee de nodige bevingen met inderdaad vloedgolven, tsunami durf ik het niet te noemen. Overstromingen weer in Europa, Azie maar ook Amerika. Een orkaan zal razen daar. In Zuid Amerika zal ook een natuurramp plaatsvinden bij of in Peru. Brazilie gaat ondervinden hoe dom het is al het regenwoud weg te kappen. De grond is niet stabiel, overstromingen door regen, wateroverlast.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Wereldkampioen is Spanje !!!! Voorspeld door Isabel Blanco november 2009
Lees ook:De Financiele crisis, hoe nu verder?
Lees ook:Het Zesde Zintuig/Plaats Delict gaat weer van start! Deel 1
Lees ook:Uri Geller, wat doet Vincent vanavond?
Lees ook:De Financiele Crisis

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jaarvoorspelling 2010 door Isabel Blanco

 1. Karin

  Hummm… in Rio de Janeiro is het vandaag al raak, noodweer, overstromingen.

    /   Reply  / 
 2. Boris de Wolf

  De Nieuwe Uri Geller 2010 is nog niet eens begonnen en het is toch al weer raak bij SBS6. Het Management van Uri Geller heeft een ware strijd geleverd om het salaris van uri te bepalen voor seizoen 2010 en de uitkomst is meer dan onfatsoenlijk.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Ow………… vertel ik heb nog niets erover gehoord.

     /   Reply  / 
 3. karin

  Dit stond zomaar in de Telegraaf, de MSM …. !!!!

  ‘Aardbeving op Haïti was experiment VS’ AMSTERDAM – De aardbeving op Haïti is veroorzaakt door een experiment van de Verenigde Staten. Dat schrijft het Venozolaanse ministerie van Communicatie en Informatie.

  Het ministerie baseert zich op onderzoek van de Noordelijke Russische Vloot, die vlootbewegingen van de VS in de Caribische Zee, waar Haïti ligt, zou volgen. Het Russische onderzoek heeft volgens het Venozolaanse ministerie uitgewezen dat de Amerikaanse marine met een van zijn ‘aardbevingswapens’ de beving teweeg heeft gebracht.

  Het ministerie stelt dat de Amerikanen sinds het eind van de jaren 70 hun ‘aardbevingswapens’ enorm hebben verbeterd. Een van de volgende doelwitten is Iran, aldus het Venozolaanse miniserie van Communicatie en Informatie.
  ——
  Dat de mens technologisch in staat is aardbevingen uit te lokken, komt uit de hoek van de complotdenkers, maar waar rook is is vuur. Denk aan HAARP.
  Kwaadwillende opzet? Tja … ! Dat zou wat zijn, toch als dit uitkomt.

  Het verbaast me toch enigszins dat dit in de Telegraaf staat.

  Maar ik zag Iran staan en moest meteen denken aan je voorspelling (en die van Vredesduif, aardbeving in het Midden-Oosten).

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Komt uit de mond van Venezuela en niets ten nadele van de bevolking daar maar de regering en met name Chavez eh verzinnen nog al wat he. Volgens Chavez zoeken wij ook oorlog met hem tsja hoe serieus moet je die man nemen? En wat hebben die Amerikanen dan gebruikt? Een mega bom?

     /   Reply  / 
 4. robbert van holten

  hoe kan je dit nou serieus nemen je baseert je voorspellingen op informatie die vrij te krijgen is, en by the way de helft wat je zegt gebeurt elk jaar hou asjeblieft op met mensen op te lichten die helaas niet slim genoeg zijn om te waarheid te zien @ karin geloof je nou echt dat amerika een aardbevingswapen heeft come on, ze zijn gestoord maar nee ze hebben het niet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>