Voorspelling 2010: Afrikaans land wordt wereldkampioen!

‘Afrikaans land wint WK’

UTRECHT -  Volgend jaar valt er nóg een bank om. En gaat een algemeen vuurwerkverbod in. Bovendien gaat een Afrikaans land het WK voetbal winnen. Het zijn een aantal voorspellen van paragnosten in het januarinummer van spiritueel maandblad Paravisie.

Het blad vroeg aan een elftal mediums, astrologen, numerologen en tarotisten het jaar 2010 onder de loep te nemen. „De een voorspelt het jaar via kaarten, de ander gebruikt een ouderwetse glazen bol en weer een ander pendelt of voorspelt door middel van getallen”, aldus Paravisie-eindredacteur Niels Brummelman.

„Opmerkelijk zijn de concrete dingen die worden voorspeld. Zo voorzag paragnost Jan van der Heide vorig jaar een kwetsbare situatie met een vervoersmiddel die te maken had met prins Willem-Alexander. Ook had hij het over een kink in de kabel in een koninklijk onderkomen.” Volgens Brummelman doelt Van der Heide met dat laatste op de vakantiehuiskwestie in Mozambique.

Volgens Brummelman worden er ook elk jaar een hoop „vage dingen“ voorspeld die meerdere betekenissen kunnen hebben en zijn er ieder jaar weer missers. „Maar er was ook een paragnost die vorig jaar een aardbeving in Midden-Italie voorspelde.”

Paravisie krijgt ook vaak voorspellingen die het blad of de paragnost zelf niet willen publiceren. „Bijvoorbeeld dat een publiek figuur zal sterven op die en die dag. Dat publiceren we niet. Dat vinden we onkies.” Voorspellingen zijn er vooral voor het amusement. „Soms zit er wel een maatschappelijke boodschap in.” Rode draad voor 2010 zijn voorspellingen over PVV-leider Geert Wilders. „Het wordt volgens een vijftal paragnosten geen gemakkelijk jaar voor Wilders en zijn beweging. Hij neemt te veel hooi op zijn vork, denken ze en gaat een stapje terug doen in de peilingen.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Paragnosten over 2010 het is bijna zover (tromgeroffel)
Lees ook:Paragnost had kabinetscrisis al voorspeld
Lees ook:Was Catherine Keyl een Francaise????
Lees ook:Paragnost laat zich niet uit over lot prins Friso
Lees ook:2008 een voorspelling van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>