Voorspellingen 2010 van Carin Vissenberg lezeres

Carin baarde opzien met haar voorspelling over de grieppandemie zo hebben we kunnen lezen. Ik ben dan ook benieuwd welk groot nieuws er in 2010 zal zijn. Vanaf vandaag lezen we de jaarvoorspelling voor 2010 van Carin.

De 2012 vloedgolf

Voorspellingen 2010 van Carin Vissenberg.

Algemeen.
De wereldeconomie,wat mogen we verwachten in 2010 na het jaar van de recessie.

De werkeloosheid stijgt door, vooral de jeugd komt moeilijker aan de bak en vooral niet voor iets waarvoor ze gestudeerd hebben.Velen mogen in de Zorg gaan werken,omdat daar een groot tekort ontstaat aan personeel en de arbeidsdruk in de zorg blijft stijgen.

De rijken worden rijker en de armen armer.Veel gezinnen komen in  het rood te staan op de bank,kunnen hun hypotheeklasten,gas water en licht,telefoon enz maar moeilijk betalen,dus *een dubbeltje op zijn kant* voor huishoudens waar iemand zijn baan kwijt is geworden,wordt voor velen orde van de dag.
De schuldhulpsanering draait overuren om de medemens te helpen.Mensen leren bewuster met hun geld omgaan,velen weten dat de glorieuze tijd voorbij is en ze zich moeten aanpassen aan hun budget.

Dat levert zorgen,spanningen,stress,gezinsdrama’s,echtscheidingen en meer huiselijk geweld.Velen lopen met de medicatie Anti- Depressiva en bezoeken het Riagg,RCG en de psycholoog klaagt over de te hoge werkdruk en wachtlijsten groeien daar.Velen moeten psychologisch op de rail geholpen worden,door een confrontatie aan te gaan met hun eigen-ik,verantwoording leren dragen voor wat hebben gedaan,een aanpassing in hun denken,wat heet eigen verantwoording nemen.

Bedrijven krimpen in produktie,overproduktie neemt af,een te klein afzetmarkt en dat levert werkelozen.
Kennedy leerde beginjaren ’30 de crisis niet lijdzaam te ondergaan,maar met een *Fighting Spirit* er tegenaan en in Nederland leren velen dat,als gevolg van hun eigen situatie.
De zorgpremie wordt voor velen een struikelblok in de financiele situatie,achterstandsbetaling komt in het nieuws.
Daar tegen komt de Zorg steeds meer in opspraak met missers,falen en oude fouten, die onder de mat geveegd waren,komen boven(aan het licht).

Voor velen wordt 2010, het jaar van Denken en de vraag,hoe het te gaan doen.
Huizenverkopers hebben een engelen  geduld nodig,huizenverkoop staat echt in de slow-motion.Alles duurt veel langer dan verwacht en overbruggingshypotheken leveren onrust,tijdelijk gaan verhuren wordt vaak de optie.
We mogen dan wel UIT de recessie zijn,velen denken nu aan een noodpotje,reserve en in het begin van 2010 neemt sparen toe en de winkels klagen weer.Dat is elk jaar in januari en februari al geweest,maar nu is het erger.Het winkelend publiek wordt kijkvolk,met de hand op de knip en de zomervakantie in het verschiet waar reserve voor nodig is.

De WAO naar 67,levert nog veel problemen,de mens wil liever vanaf hun 65ste gaan genieten.Die sukkels,die moeten nog leren ELKE dag te genieten,want in Nederland gaan er steeds meer mensen tussen hun 33ste en 66ste dood aan kanker,dus oud worden is een kunst. Genieten moet nog geleerd  worden per dag.

Het Koningshuis,,kan van alles gebeuren,aftreden Beatrix,toch nog een kind voor Willem Alexander en Maxima,het huis van hun.

Willem Alexander´s huis in Mozambique wordt net zo een mislukt avontuur als dat van zijn opa Felix von Amsberg.De affenitiet met Africa zowel van zijn opa Felix, als zijn vader Claus von Amsberg en Willem-Allexander was oprecht,goedbedoeld,maar het project flopt.Herhaling in de familie geschiedenis.Iets goedbedoeld,pakt kritisch verkeerd uit.De verkoop duurt meer dan 2 jaar
 Natuurlijk zit er voor hen een vierde kind in,een meisje met een speciale naam,maar een van beiden twijfelt eraan.Hij,die twijfelt is een van een drie-eenheid van jongens en vind die drie-eenheid van meiden, wat hij nu heeft voldoende.Of Maxima ….invloed uitoefend is de vraag.
Een van de meiden van Willem Alexander breekt een armpje(pols)?,zo te zien de oudste.(in de sneeuw???)

Wat Koningin Beatrix betreft,ze wil wel aftreden en het rustiger aan gaan doen,maar zij wil W-A nog niet overbelasten,ondanks dat hij er klaar voor is,maar de kritiek van media en regering belemmerd haar.Zij loopt met wisselende gedachten en twijfelt veel,brengt haar onzekerheid.
En het heeft te doen met het jonge gezin, waar ze Willem en Maxima van wil laten genieten.Ze denkt vaak terug aan haar eigen periode van toen de kids klein waren en vergelijkt.(spiegelt).
Omstandigheden gaan toch zorgen voor een troonopvolging.Beatrix heeft *twee gezichten*, aan de buitenkant de goedlachse en degelijke koningin,maar van binnen *voelt* ze zich heel anders.Ze heeft of krijgt depressieve klachten en wordt gezien door de pers, bij het Radboudziekenhuis in Nijmegen.Een zogenaamde controle,zoals bij iedereen wel eens nodig is.

De Voorlichtingsdienst maakt bekent dat dat alleen maar voor controle is en dat er niks aan de hand is.maar na verloop van tijd,maanden van speculeren,brengen ze *depressiviteit* naar buiten,met kleine lichamelijke klachten.Met rust gaat dat allemaal over.
Dit wordt de aanleiding om de troon door te geven naar Willem Alexander.(2011).Willem Alexander begint wel al zijn moeder te vervangen bij een speciaal bezoek ergens.(hij neemt waar voor haar)
Beatrix gaat voor rust naar *ein Deutsches Klinicum*,waar men Claus ook geholpen heeft.

Dat wordt ook pas,na lang wikken en wegen, bekendgemaakt,zoals gebruikelijk bij hun.
Maxima komt in de Spotligts,met alweer een mooi gebaar,richting de medemens,iets totaal nieuws,maar zeer mooi iets.
Zij wordt(was ze al) steeds favorieter bij de Nederlanders en na dat blopende huis en die Garnalen-kwestie scoort ze alweer.
Beatrix begint te sukkelen met haar gezondheid,maar…….ze wil geen patient zijn.Wel verdwijnt ze steeds meer naar de achtergrond.

TV,kunnen we nog een doorbraak verwachten van iemand, die we nu niet kennen?
Maakt niet uit op welk gebied?Deze hebben we nog niet echt gehad in 2009?

Andre van Duin, daar is iets mee,een liedje , een herbeleving over hem,ik zie ballonnen,een terugkomst???

 Op de tv.komen oude dingen uit de doos,een herhaling,nostalgie voor de oudere mens,zoals toen met zeg eens aaa…In plaats van iets nieuws,oud spul in een nieuw jasje gestoken.?
Zoals*wedden dat *van Jos Brink, nu* wedden dat* van Carlo Boshard is geweest,gezinsvermaak op de zaterdagavond,misschien wel EEN van de ACHT met Ron Brandsteder of  Vijf tegen Vijf zoals bij Willem Ruys,te weinig vernieuwends(buiten Liesbeth van Dijk dan) oude herhalingen en veel Amerikaans ingekochte serie”s.Ik * zie* een doos met een vraagteken op een lopende band??????Iets van Mies Bouwman uit de oude doos?Van Gewest tot Gewest op retour (de formule van…in een vernieuwd jasje).

Nova en Zembla brengen nog wat informatiefs,voor de geïnteresseerde medemens.
Het dagelijkse journaal laat met de dag meer ellende zien,escalerende oorlogen, die opnieuw oplaaien en mensenlevens eisen. Bagdad wordt een bloedbad van aanslagen.
Op de Gaza laait het geweld weer op.Bij Kamp Holland zijn er veel Nederlanders in verhoogde paraatheid en er vallen helaas weer slachtoffers van Nederlandse herkomst.

Voor de tv wordt het saai,de krant leg ik neer,teveel slecht nieuws waar de mens niet vrolijk van wordt,maar de radio die speelt.
Muziek is het beste  medicijn en daar is geen recept voor nodig.
Wetenschappers hebben dat inmiddels onderzocht,daar wordt je vrolijk van,ontspannen en dat opent chakra’s.

Over tv gesproken,sport,we hebben de Olympische Winterspelen,WK-voetbal in Zuid-Afrika,wie wordt landskampioen.
En gebeuren er nog andere opmerkelijke dingen.

Nou dit onderdeel is niet mijn pakkie aan,dus verdieping erin heb ik niet gedaan en ik pruts maar wat aan.

Van Genezijde  krijg ik door:de finale net als in 1974 nl.Nederland –……….(lijkt me wel spannend).
                                            De kwartfinales/halve finale:Brazilië-……..
Zelf zet ik op Nederland-Polen,want ik ben en blijf eigenwijs.
Zou Nederland weer het nakijken hebben??

Van een zekere Otman Bakkal krijgen we in het voetbal nog veel te zien,die kan stunten met de bal.Hij wordt een nieuwe topper met scoren,die vaak in het nieuws gaat komen.

Komt er in 2010 iets tot stand waar de Wereld iets aan heeft, denk bv. Aan een doorbraak op energie gebied of uitvinding of een goede griepvaccinatie?

Er kan in 2010 een hoop tot stand komen in Nederland, als men daar maar eens wat ruim-denkender was,trancedenter,opener voor iets nieuws.
De mens ondergaat zo langzamerhand een bewustzijnsverandering.
Geestelijke intellegentie is te begrijpen,iedereen heeft namelijk een innerlijke IK.
Elk mens heeft Mastercellen en een Chakra-systeem,zintuigen,een DNA-systeem en met energie
werkt alles via het zenuwstelsel.
Elk mens heeft een eigen antenne(10 innerantenne’s).De verstandsmens is intellectueel,maar volgt zijn instinct, zijn intuitie niet meer.
De gevoelens vervagen,men laat ze niet meer toe,geen tijd om te luisteren naar eigen lijf en innerlijk overleg,daar doen de meesten niet aan.Ying-Yangen met je eigen persoonlijkheid,je eigen ego,je eigen denken,levert inzicht.Velen komen hierdoor zowel lichamelijk als psychisch in de nood.De GGD wordt straks nog erger overlopen als nu.

Het begrip Reincarnatie  (met bewijs) accepteren, zou al een verbetering zijn voor het menselijk inzicht van velen aan deze kamt van de wereld.
 Er gebeuren steeds meer *  rare opvallende* gebeurtenissen,die mensen tot denken aanzet,en een aanleiding zijn tot….. Van alles loopt samen voor 2012 en dat begint echt opvallend te worden.
Op deze wereld *dansen* veel kinderen,in honger,in oorlogsgeweld,huiselijk geweld,met HIV,als kindsoldaat,onder toezicht van de kinderbescherming en zo kan ik uren doorgaan.Als alle volwassenen daar eens wat aan gingen doen,niet alleen over denken maar aanpakken, zodat deze wereld voor de kids een mooie kinderwereld kan zijn.Begin de vrede eens in het klein, zodat er elke dag al een hoop geweld minder mag zijn.Elke stap  kan er een in de goede richting zijn. Beloon in het klein en in het groot,geweld NIET met geweld.Wees eens zachter tegen de medemens.

De media,de film 2012 en het vele natuurgeweld zet toch de medemens aan, om eens kritischer naar de wereld te kijken en vooral verder dan alleen de eigen omgeving en Nederland.
In 2010 kan er een doorbraak komen,  kanker eens aan te pakken op een vreemde, alternatieve manier.(sjamanisme).

Ook begint het op te vallen,dat er veel dingen *dubbel* gebeuren en achter veel gebeurtenissen komt, dit is de tweede keer op korte termijn.(hoorbaar is zoals met de treinaanslag in Rusland).
Ik hoop dat van de CO2-opslag in de grond,onder woonwijken,een herziening komt en dat dat plan,*moeder aarde te vergiftigen aan de binnenkant* een halt toegeroepen gaat worden., ook met het oogpunt voor de bewoners, die op die opslag mogen wonen.Betalen is natuurlijk direct geregeld,de kleine man zijn rekening wordt weer groter,dat is ook beter voor het milieu,de kleinen kaalplukken.

Deze eeuw is geen *Gouden Eeuw*, maar toch kan Nederland, economisch,wetenschappelijk en cultureel, een verandering teweeg brengen, zodat deze eeuw een *Goede Eeuw* wordt.

Hoe verloopt de pandemie waar de wereld van bibbert? Waar of toch een soort fictie?

Dit wordt een realistische herhaling van de Spaanse Griep- Aziatische Griep. Het begin met doden, zien we in Nederland al in het nieuws. Het is maar een kleine pandemie en men heeft hoop op de vaccins en de entingen,maar……….het werkt niet voor iedereen.Die mutatie´s, die zijn er nu al.Die zorgen voor grote zorgen.Ik verwacht in Nederland de variant H2N3 op andersom. Nu meldt men dat er minder gevallen zijn?Op de een of andere manier is dat *de stilte voor de storm*.

Er komen wisselde bijverschijnselen en bij de chronisch zieken is het verloop  steeds slechter. Die pandemie gaat 2jaar en 3 maanden zorgen voor zorgen en de zorg overbelasten. Raadsels dat is waar de medische wereld voor komt te staan, de werkdruk wordt hoger en de stress slaat toe.

Onder de gevaccineerden vallen doden en onder niet-gevaccineerden ook. Daar zit geen logica achter,een raadsel.Bij veel pubers en kleine kinderen wordt de griep fataal,onverklaarbaar.
Mensen van het geboortejaar 1957 hebben minder griep en in de sterftecijfers ziet men in het geboortejaar  1957 vallen de minste doden,onverklaarbaar. In het begin van 2010 begint vroeger dan gepland, de Q-Koorts in Groningen,het vaccin is niet klaar,niet voldoende getest en dat zorgt weer voor perikelen.
De zorg komt dit jaar veel in het nieuws te staan,veel problemen en oude misstanden komen aan het licht.

In de Duitse Grensstreek gaat de Q-Koorts verder,opvallend en er volgen meer ziekenhuis opnames,voor zowel Mexicaanse Griep en Q-Koorts.
Het wereldnieuws is die pandemie en in andere landen ontstaan schrikbarende toestanden,die voor veel onrust zorgen,mensen ontwikkelen angst,die slechte raadgever.In bepaalde gebieden wordt de noodtoestand uitgeroepen,mensen krijgen adviezen daar weg te blijven.
In afzondering mogen mensen uitzieken,overleven of overleden,is dan voor achterblijvers de vraag .Ik *zie* die toestand als eerste in Amerika,Mexico Argentinie,zo te zien en de wetenschap reageert daar op,dat Europa ook getroffen gaat worden door die situatie.
Angst gaat toeslaan, en angst is een slechte raadgever.Paniek  begint langzaam toe te slaan,het vertrouwen is ver te zoeken,door alle berichtgevingen, die elkaar tegen spreken,zoals gebruikelijk ,maar dat was in 2009 al zo.
Steeds meer mensen halen zich *het overlevingspakket,dat wat nu in de reclame is* toch maar in huis voor als……Velen gaan ouderwets hamsteren,een eetvoorraad aanleggen voor als…..

Men denkt na en handelt impulsief en doet, wat die anders nooit gedaan zou hebben. Mensen stromen samen,helpen elkaar meer,de behulpzaamheid groeit door……..wat er misschien kan gebeuren.
De begrafenisondernemers draaien overuren en het wordt te veel.
Van een milde pandemie is dan geen spake meer. Het is een ramp met gevolgen.
Samenloop de omstandigheden zorgt wel voor meer saamhorigheid.

De zorg in Nederland op de schop…….alle  mensen betalen aan de zorgverzekeraars, die de money-key, de harde euro’s, verstrekken richting de arts, die…….wat  doen die eigenlijk in Nederland, buiten klagen over *geen tijd* en klachten laten liggen?
De zorg extra duur maken????
De patiënten slepen het geld voor een goed zorgsysteem bij elkaar(duurkoop) en elk jaar wordt het maar duurder en duurder. En de ziektes escaleren bij de vleet,steeds weer wat nieuws of nog net iets erger. Hoe kan het dat kanker volksziekte nummer 1 is geworden?Hoe komen in Nederland zoveel mensen aan een BDE en waarom zijn er zoveel paranormalen?? De wetenschap krijgt steeds meer raadsels.De mensheid steeds meer problemen.
Hoe kan het dat een MAAR verplicht verzekerde met BDE(zonder hulp) de Mexicaanse Griep *ziet* aankomen, *ziet* muteren enz.
Hoe kan dat, is voor de Zorg de vraag en voor mij een WEET.
Hoe ontstaat die VOODOO rond de Mexicaanse Griep toch?

De magische acht, (een nieuw tijdperk????) breekt aan,dan gaan de engste ziekten escaleren(visioen).Laten we hopen van niet.De beelden zijn te afschuwelijk om te omschrijven.Een walgelijk visioen.
Die ziekten heb ik opgezocht.Dat gaat over 1. Vogelgriep H5N1,2. Chikunquya, 3. Denque (knokkelkoorts), 4. Ebola, 5.Resirente tuberculose, 6. Parasitaire wormen, 7.Hendra en Nippa (vleermuizenvirussen) en 8. Japanse Encephalitis. Of dit in 2010 of later is,kan ik niet *zien*.

Politiek in Nederland in 2010,verkiezingsjaar voor de gemeenten of mogen we allemaal naar de stembus voor een nieuw Parlement?

Nieuwjaarsdag gebeuren weer, zoals gebruikelijk *vuurwerkongelukken*,die toch de mens en zijn omgeving weer aanzetten tot denken en discussieren over vuurwerk,het is slecht voor ons milieu,onze huisdieren hebben problemen,oudjes doorstaan een onrustige nacht,vooral in grote steden en men wil het vuurwerk *afschaffen* voor de particulier,overgeven aan *de gemeentes*,om een gezamenlijk feest ervan te maken,uit een veiliger oogpunt. Gecontroleerd vuurwerk afsteken,geregeld door een vuurwerkcommissie,uit veiligheidsoverwegingen.Een mooi idee,maar met gevolgen voor de individuele genieter van al dat geknal,een discussie,maar of die haalbaar en/of naleefbaar wordt is een hekelig punt.
 
Politiek ben ik slecht,maar die Geert Wilders wil op bezoek in Turkey en dat brengt onrust Hij is niet welkom..Onrust ontstaat door de haat die Wilders heeft gezaaid.
Er zijn in Turkey vriendelijke meegaande mensen,die de film Fitna NIET een aanleiding willen laten zijn voor een conflict,maar er wacht hem ook iets anders,zeker geen *schoenengooier*. Wel een met gevolgen want ik zie een C met een sterretje in een vlag.Ik hoop dat er niet weer een dodelijk incident,zoals eerder met Fortuyn,plaats vind.Geert moet men nog leren,dat elk mens uniek is,maar dat je mensen in hun waarde moet laten.Hij zelf is zeer uniek,die weet de *oorlog* wel te starten,met zijn vooral *niet vredelievende* actie’s.
Hier voorspel ik iets onheilsspellends.Rook,gewonden,tumult, en veel nieuws.Vol is Vol,was een uitspraak van hem?Zijn *bordje* is ook vol,hij is geen reclame voor Nederland,valt bij steeds meer mensen buiten de boot.Ik zie een *Joker* uit een kaartspel,hij is een joker en/of het heeft iets te maken met Carnaval,die Joker.

Kamervragen zijn er dit jaar *dubbel* zoveel ondanks dat Beatrix het wil gaan verminderen..Veel turbulentie over geldkwestie’s waar men lang geleden dacht dat het kon,maar de recessie, roet in het eten heeft gegooit.Voor het ministerie van Volksgezondheid komen veel vragen,Ab Klink gaat een turbulente tijd tegemoet.Zalm kan opstappen.Wouter Bos ziet door de bomen het bos niet meer,overbelast,teveel,reageert kribbig bij de pers??

Weer een herhaling van iets met fraude in de bouw,iets dat 10 jaar geleden,weggewuifd is,wegens gebrek aan bewijs,steekpenning-affaire,waar een aantal hoge heren van hebben lopen profiteren??
Er loopt een discussie vreselijk uit de hand en we krijgen een Japanse toestand,iemand vliegt iemand aan en er moet heftig worden ingegrepen,anders waren er rake klappen gevallen,excuses komen er achteraan.Er komt steeds meer aan het licht,waarover te licht is gedacht,een vertrouwenskwestie.

Er komen door de recessie steeds meer huizen in de *openbare verkoop*.Ze zijn onverkoopbaar en de eigenaars en banken, zijn genoodzaakt om met opbod en afslag,een handel te starten,waar velen een broodje uit kunnen slaan,maar de gedupeerden niet beter van worden.Er blijven na de executie van hun huis, schulden over.Een hekel discussie-punt, waar banken hun financiele tekorten kunnen op eisen.
De vraag blijft open,of banken te gemakkelijk een lening hebben verstrekt en/ of de eigenaars te hoog ingezet hebben.Schuldeisers gaan over lijken om hun inversteringen terug te krijgen, medogenloos voor de achterblijvers.

Femke van Groen Links gaat hoge ogen gooien.Toen ze laatst op de tv. was, zag ik een dobbelsteen rollen,op de zes.Zij komt meer in de media en scoort door de tegenreactie´s op Geert Wilders.

De buitenlandse politiek,de verwachtingen van Obama,algemeen het buitenland.
Welke landen gaan problemen geven en welke landen gaan vooruit.

Er gaan alweer conflicten ontstaan tussen Colombia en Venezuela, die gaan escaleren.Venezuela is nu alle kritiek aan het negeren,maar de drugkartels blijven de zaak provoceren.Het leidt tot gesprekken en inmenging van Obama, wordt niet getolereerd.In 1899 heeft men daar al een 1000/dagen durende strijd gehad,iets dat nu voorkomen moet worden.De FARC laat weer eens flink van zich horen.
Vrede bewaren in die streek in Z-America is al vaak gebeurd,daar wil het niet lukken,gewoon de wapens neer.Geld,drugs en geweld hebben daar al eens eerder veel mensenlevens geëist en op herhaling gebeurd dat weer,als er niet *vredelievend* ingegrepen wordt.Als ze daar eens beter naar de muziek van Shakira en Juanis luisterden, leerden ze daar iets bij.Muziek maakt het leven mooier,dan drugs en geld.

Obama heeft de Nobelprijs voor de Vrede gekregen en probeert in politieke conflicten te steunen,iets dat  gezien zijn studie politicologie,ook vanzelfsprekend is.In China deed hij zijn best en in dit conflict in Colombia/Venezuela ook.Hij is een president die van veel markten thuis is.Obama kreeg die prijs wel erg snel,maar de komende jaren laat hij zien,dat hij die prijs waard was,waar velen Amerikanen het niet mee eens waren.Obama komt op voor de armen,wil geschiedenis schrijven als een eerlijk en oprechte president en hij heeft die kracht en zijn verleden,zijn eigen levensgeschiedenis,is hij op veel voorbereid.
Hem maakt het niet uit of iemand zwart-wit-RK-moslim-klein-groot of egaal wat is,hij bekijkt de mens als mens,denkt,doet en handelt ernaar.Wat in zijn mogelijkheden ligt probeert hij,maar helaas komt veel van zijn beloften,later uit,zoals die troepen uit Afganistan,die zijn nog even zoet aan die kant van de wereld.
Hij beloofde een gevangenis te sluiten en nu dat nog niet kan,heeft hij daar vrede mee, legt het uit,neemt zijn verantwoording en  dat hij iets beloofde wat zo snel onmogelijk leek voor velen.
Toch wordt hij een *cum laude* president,omdat openheid en eerlijkheid zijn leven siert.
In Afganistan zullen de Amerikanen nog een hele tijd aanwezig zijn voor hun vredesmissie.In Pakistan in de bergen ligt een nieuwe kans Osama Binladen te pakken.In 2001 in Afganistan ging dat mis,maar de herkansing komt in Pakistan en ik hoop dat het dit keer lukt.

Natuur en milieu.We hebben wat over ons heen gehad in 2009 en wat brengt 2010?

Op de Galapagos-eilanden,bij een van de zeven vulkanen,ontstaan kleine eruptie’s,die gevolgen krijgen voor de flora en fauna (niet bedreigend voor de mens),maar een verandering in de mooie natuur.

Nyiragongo,de vulkaan op de Congo laat weer van zich horen,heftige rookontwikkelingen en evacuatie’s van mensen.

Equador een vulkaanuitbarsting gelijk 2006.The Ring of Fire wordt steeds onrustiger,meer aardbevingen en enkele richting 8 en hoger.

Aardbeving (10.1 op de schaal van Richter????) gelijk 19-20 september 2006 met grote gevolgen voor de mensen,het kan weer in China zijn,zoals toen.Ik zie veel vluchtelingen.,noodtentenkampen en het Rode Kruis.Een noodtoestand.

 Namibië een melding van Windhoek-nieuws:een uitbraak polio,cholera en meningitis

 met uitbreidingen naar Angola.

Seychellen uitbraak van chikunguny met ook gevallen in het aanliggende Madagaskar.

Veel landelijke epidemiën worden erger,verdubbelen en/of breidden uit.

Overstromingen in maart 2010 in Slowakey en Tsechië met evacuatie’s van mensen uit hun huizen.Praag,de historische stad wordt weer getroffen(gelijk 2002-2006),maar erger.Overlast tot in Oostenrijk.

In Duistland treden de moesel en de Rijn weer eens flink buiten de oevers en veel  kelders moeten worden leeggepomp.

Er komt meer nieuws van Oxfam Novib, die met andere Oxfams, steeds mensen helpen in noodgebieden in noodtoestanden,zoals Indonesiè.Pillippijnen,Vietnam,Laos,Bangladesh en Pakistan.Gezien in die gebeden ramp na ramp gebeurd,en de mensen daar *dubbel* getroffen gaan worden,herhaling van de geschiedenis zoals die landen ze al eens hebben gehad,met veel ellende.We *zien* op de tv. Weer gevolgen van de ramp verschijnen met een gironummer voor een bijdrage, zoals in 2001 na de tsunami in Indonesië.We worden weer eens wat harder op de feiten geduwd,van kijk dit is DAAR weer gebeurd,met een noodkreet voor geld om te kunnen helpen waar nodig.

Op de autobaan,richting Frankfurt,op een klaverblad,een afslag,nummer 166,66?? gebeurd in de zomer een busongeluk met Nederlanders,een Nederlandse touringcar met oranje letters. Een ravage,ein schwerer Unfall mit ein ferienbus aus Holland (aldus ARD)Ik hoor muziek,of dat een groep mensen zijn die verbonden zijn met het hobby zingen,een zangkoor onderweg naar een uitwisseling?????

Het instorten van een hoge brug in Amerika,omgeving Detroit,geen aardbeving,geen achterstallig onderhoud,geen constructiefout.Geen oude brug,wel hoog,de auto liggen in ravijn en de doden moeten uit het water gehaald worden,veel auto´s om laag gestort.Zoiets is als eens eerder gebeurd en stelde toen de autoriteiten toen voor een bruggencontrole,deze brug was redelijk nieuw ,maar was gecheckd.

Tweede trieste brugincident in Amerika.

Een BNer krijgt in een vliegtuig problemen met een medepassagier.Ruzie om niks,te belachelijk voor woorden.

We krijgen sneeuwstormen en veel sneeuw,sneeuwkettingen verplicht,slecht zicht,gestrande auto´s,ongelukken tgv het weer,diepvriestempraturen zorgen voor doden.

Oosterijk,Zwitserland Tsechiè en Polen.Mooi om te zien, maar een ramp voor de mensen die daar wonen.

En natuurlijk andere opmerkelijke dingen.

-Er komen meer mensen met BDE,BLE,visioenen en het Charles Bonnet-syndroom,mensen met dromen, die plotklaps uitkomen.

-Er komen steeds meer rare/paranormale waarnemingen,raar maar waar gebeurtenissen.Raadsels die de gewone mens tot denken aan moeten zetten.Raar maar waar verhalen,raadsels,wonders,maar net hoe je het wil noemen,onverklaarbare voorvallen,die een aanzet zijn om vragen te stellen, te verdiepen.

-Er komen steeds meer aardbevingen,die hoog op de Schaal van Richter scoren,ook boven de 8.0 en een van 10.1.
Bij de ring of fire wordt komend jaar weer een onrustig jaar,met veel aardbevingen en natuurgeweld.

-Er komt vanuit Nederland een veranderd inzicht en denkwerk richting 2012 vergt veel denkkracht.De trancedentie,een start aan een veranderd inzicht start.

-het denque-virus(knokkelkoorts)breekt sterker uit(is nu al in Mexico geconstateerd) maar het wordt erger en breidt zich uit(niet zoals Mexicaanse Griep,even voor de duidelijkheid).

-Er gaat vaker het tsunami-alarm af en er komt een tsunami (ooit ook eens aan de Tafelberg).In Indonesië gaat het tsunami-alarm af,vaker dan eens en een tsunami van 51 cm.volgt.Geluk bij een ongeluk,na een aardbeving.

-Het tijdperk van de Magische Acht is aangebroken (zeven is geen geluksgetal meer).De achtste wet van de magie,de magische eenhoorn,de acht planeten,Mercurius,Venus,Aarde,Mars,Jupiter,Saturnus,Uranus en Neptunus laten zich *zien*,een raar oplichtend verschijnsel in de lucht, een oogverblindend moment,een lichtraadsel in de lucht.Heeft iets te maken met de 13 cycly van volle maan naar volle maan.Een raadselachtig visioen,maar mooi.Ik zag acht bomen, die bij mij in de tuin voorkomen(heilige bomen?)gewoon de berk,els,wilg,lijsterbes,es,eik,hazelaar,hulst.

-Een aanslag met Antrax in America,eerst bij een recreatie-oord,waar mensen zich ontspannen,met zeker 20 ziekenhuisopnames, en doden. Met die miltvuurbacterie probeert men meer aanslagen te plegen,New York  en ???.Mensen krijgen daar longbloedingen,encephalitus en onmenselijke zweren van. Daar ontstaan situatie’s zoals in de film JERICHO,geïsoleerde groepen mensen,die zich proberen te redden.Aanslag in een metro-station wordt voorkomen.

Jericho is een raadselachtige stad,in het ACHSTE millenium van voor onze jaartelling,die een stadswal had,waarvan de afmetingen zijn:3 meter dik,4 meter hoog en een toren met de doorsnee van 10 meter, die 4 meter boven de stadsmuur uitsteekt,dus 8 meter hoog.De muur van Joshua en nu,kan *de nieuwe muur*,de paranormale muur eens doorbroken worden????
.Een raadsel dat zich wel vanzelf oplost,meer weet ik nog niet.Jericho is ook een film,maar realistisch begint die film de werkelijkheid te raken,een duidelijke gelijkenis met wat er gebeurd.
Chronologische verdubbelingen vallen op.Toen en nu.
-Dan komt aan het licht,dat er al eerder zulke aanslagen hebben plaatsgevonden,verijdelt zijn en dat men al langer wist dat zoiets stond te gebeuren,Toendertijd werd mediastilte gebruikt om paniek te voorkomen.

-De Nederlandse Gemeenten valt een extreme groei van bruine ratten op,voorpagina-nieuws.

-Een vliegtuigcrash,6.2.7, airbus,Midden-Azië??langs een loods met oude golfplaten,vliegtuig is in tweeën gebroken,brand en veel doden.

-In België komt een tweede Marc Dutroux-zaak aan het licht met nieuws/invallen in Brussel en een connectie met Namen(Namur),spraakmakend nieuws.

_Een Boeing 737, verdwijnt van de radar,paniek,verongelukt,veel doden.(Noord-Amerika)

Een verdwijningszaak van een jong meisje genaamd Bianca,ontvoerd,meegenomen in Nederland-Duitse regio.

Het uitbranden van vakantiehuisjes,zo te *zien* van Landall Greenparks.

Vlindersterfte in de tuin begint op te vallen,de huismus is weer terug en nu dit weer.De natuur vertoont nukken met gevolgen voor de diersoorten.

In Kabul weer een stierlijk bloederige aanslag.

In Nederland een vliegenplaag,zonder aanleiding,zonder mesthoop,gewoon onverklaarbaar uit het *niets* in huizen honderden vliegen, de overlast is zo enorm dat de bestrijdingsdienst een kijkje moet komen nemen.(meerdere huizen en meerdere dorpen).

De HIV-besmettingen lijken om onverklaarbare redenen te veranderen.Vanaf 1999 blijft er een hogere hoeveelheid van het ziekmakende virus langer en in een hogere concentratie in het bloed.
De ontdekking word: het HIV virus muteert langzaam,naar een andere vorm (erger).

Brand (ongeval) op DSM bij Geleen,wat het verkeer op de A2 sterk hindert.Groot alarm.

In Nederland, Scheveningen de tempratuur 44 graden bereikt,dat wordt afzien.

Ingomar naar ziekenhuis met een blindedarmontsteking/breuk????

Een Belgische Bank komt in nood,zoals DSB hier.Durbai heeft een jojo-effect op de beurs,de recessie over???Toch zijn er steeds weer terugvallen,met gevolgen.

Veel voorspellingen hebben een negatieve nasmaak,vrolijk wordt je er niet van.
De mooie voorspellingen,zoals de prachtige zonsopgang in de morgen,die fantastische lente als alles begint uit te springen,die unieke geluiden van onze vogels,de vergezichten aan een azuurblauwe zee,al die mooie unieke wereldbeelden,die we dagelijks gratis krijgen,die er voor ons zijn,laten we daar eens wat beter op letten,die dingen maken gewoon elke dag fijn.
Er zitten wat *doemscenario´s* tussen,waarvan ik hoop….nooit.

Toch ben en blijf ik positief,want er gebeurd door de eeuwen heen wel altijd iets, dat anders had gemogen.
Het leven is een reis en zoals ik het nu bekijk :een van mijn vele reizen.
Er valt op deze wereld veel moois te zien,veel moois te beleven, we hebben prachtig natuurschoon en de mooiste dieren.
Maar aan de mens kan nog veel verbeterd worden,iets minder hard voor de medemens,eerlijk,oprecht,laat de medemens eens in zijn waarde,geweld afzweren en geduldiger zijn enz. e
De donkere maanden voor de Kerst ,denken er velen aan een medemens,dat kan toch gewoon ook het hele jaar door.
 De VREDE bewaren is een kunst.
Want het leven is een bewogen beweging,
Voortdurende verandering,
Een kraamkamer van ontwikkelingen,
Niets is voor altijd,
Want niets is onveranderlijk.

2009 is bijna vervlogen,
2010 staat reeds voor de deur,
Een Nieuw Jaar met nieuwe dromen,
Alles krijgt een nieuwe kleur,
Veel geluk en vrede,
Veel liefde voor elkaar,
Aandacht voor je naaste,
En het wordt weer een prachtig jaar.

Carin Vissenberg.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Uitgelicht: Voorspelling 2009 lezeres Carin Vissenberg
Lees ook:Voorspellingen: Afhanistan ….
Lees ook:Ontstressen met behulp van aurahealing
Lees ook:Het kerstfeest staat voor de deur…
Lees ook:Column, St. Novala en de ouders van Mirjam

82 Reacties // Reageer

82 thoughts on “Voorspellingen 2010 van Carin Vissenberg lezeres

 1. Dhr. D.W. Kievit

  Bedankt voor deze voorspelling. Ik geloof dat ik nu echt alprazolam moet nemen.

    /   Reply  / 
  1. michael

   denk dat je beter prozac kan nemen.

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   De stukken zijn niet allemaal goed doorgekomen, Carin had de M Griep goed voor 2009. Haar update vind je hier wel terug.

     /   Reply  / 
 2. carin

  Sorry hiervoor,de voorspellingen zijn helaas niet compleet.Persoonlijk had ik er een positief einde bijgeschreven,maar dat is helaas (nog) niet geplaatst.
  Advies,ga niet aan de xanax,geniet van het leven,van de mooie dingen,die ons ook zijn gegeven.

    /   Reply  / 
 3. Vredesduif

  Pffff…. een heel verhaal. Hierbij vergeleken zijn mijn voorspellingen een zegen…. :)

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Er komt nog meer bij, op de een of andere manier is niet alles goed doorgekomen.

     /   Reply  / 
 4. Pingback: Voorspellingen 2010 & Breintest - OnlyLiesbeth.nl

 5. Rob

  Wel lachen al dat negatief voorspel, een gelukkig eind volgens mij bestaat dat alleen in sprookjes ;)
  Ja dat de Nederlander nu bewust met zijn centjes moet omgaan dat was al verleden jaar bekend onze lonen stijgen niet met de koop kracht en de uitgaven.
  Meer werklozen dat is ook te verklaren er is dit jaar minder ingekocht aan projecten dus het gevolg is dat volgend jaar minder werk er is in sommige sectoren.

  Natuur rampen die zijn al zou oud al sinds het ontstaan van de aarde. Die kunnen op elk willekeurig moment ten aanval slaan. De draaing van de aarde is een periodiek systeem ook het afwijken van de baan rond de zon en de verwijdering van de maan ten opzichte van de aarde. Je kan dit ongeveer berekenen, maar zeker weten weet niemand.

  Aanslagen dat is ook al zoiets ouds van uit de mensheid denk aan de val van de Bastille of de moord op Ceasar.
  Pandemieen dit is ook herhaaldelijk voorgekomen de pest en de spaanse griep dit is de natuur eigen er zijn gewoon te veel mensen op deze planeet alleen dat begrijpen we nog niet echt
  Je voorspelling zijn wel leuk maar te veel voorkomend het is een periodiek systeem wat herhaaldelijk al in ons verleden gebeurt is.
  Dat betekent dat de mens gewoon niet van zijn geschiedenis leert ;-) .
  En daar hoef je geen voorspeller voor te zijn

    /   Reply  / 
  1. carin

   Gesnapt,jij ziet dus ook,dat de geschiedenis zich herhaalt,als vanzelfsprekend herschrijft.Nu nog letten op *dubbele datums en dubbele gebeurtenissen* en dan WEET je,hoe het werkt.

     /   Reply  / 
 6. carin

  De Zorg staat alweer in de spotlights.Minister Klink veegt nu toch voor zijn eigen deur.De Eerste Hulp in opspraak,verpleegkundigen aan het werk die NIET kunnen reanimeren,vaak in de weekenden geen artsen aanwezig,maar waarnemende co-assistenten.Geen enkele afdeling voldoet aan de eisen.Klink meldt aan de Tweede Kamer,dat medio april alles in orde moet zijn en de IGZ toezicht houdt.

    /   Reply  / 
 7. Pingback: MADBELLO Het Medium » Blog Archive » Voorspellingen voor 2010

 8. wessel

  ik begrijp niet dat ook zij weer zo tegen wilders ageert. Een echte helderziende moet juist kunnen zien hoe erg de islam is; een fascistische ideologie welke over de hele wereld problemen veroorzaakt in naam van allah(duivel). Maar goed; chruchill werd eerst ook uitgelachen toen hij aan het waarschuwen was voor het fascisme. We weten hoe dat afgelopen is.

    /   Reply  / 
  1. carin

   Ik reageer niet voor en niet tegen Wilders,ik neem hem zoals hij is.Wilders lokt reactie’s uit door zijn houding.Zijn gedrag roept reactie’s op.Ik bemoei me niet met het geloof van iemand,ik weet dat de meesten geloven echt niet meer worden nageleefd zoals geleerd.Wilders veroordeeld slecht gedrag ( op basis van hun geloof) en dat gedeelte kan hij vergeten.Wordt elke Roomskatholieke moordenaar op basis van zijn geloof veroordeeld door een rechter?Elk mens maakt fouten, egaal wat voor een geloof je hebt.

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    Volgens mij heb jij verre van kwaads in zin met niemand.

      /   Reply  / 
 9. Sarah

  Heel erg bedankt. Uitgebreid zeg!
  De Landal-voorspelling is niet mooi, veel mensen waaronder wij boeken elk jaar wel een weekje Landal. Hoop dat er geen mensen bij betrokken zijn.

    /   Reply  / 
 10. Karin

  @Sarah, voor zover ik kan overzien wordt bij Carin de soep heter opgediend dan die is, maar alertheid is altijd op zijn plaats.

  @Wessel, ik vind de zienswijze van Carin nog redelijk t.a.v. Geert. Zij ziet gevaar voor hem; de voorspelling van Vredesduif ook, maar meer omdat hij een electoraal gevaar voor de gevestigde orde vormt. Extreme Islam is gevaarlijk voor zover het volgelingen mee kan trekken. In S.A. is er weer zo eentje die een Fatwa over Kerstmis heeft uitgesproken, als onheilig feest, alleen geldig voor Islamitische landen, vooralsnog. Dat is dus net zo onverdraagzaam als de Islam en zijn acceptabele uitingsvormen niet accepteren. Toch altijd wel een punt van discussie waard, want waarom worden in verschillende kerken de kruisjes verboden en mag de Sint geen kruis op de mijter dragen (en waarom stoorde een kruisje op een wintermuts zijn islamitische medeleerlingen?). M.a.w.; verdraagzaamheid moet van twee kanten komen, zolang dit niet het geval is zal het wringen.

    /   Reply  / 
 11. Karin

  Sint geen kruis op de mijter dragen (en waarom stoorde een kruisje op een wintermuts zijn islamitische medeleerlingen?).

  bij mijn zoon op zijn muts bedoelde ik.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Tsja wat zal ik zeggen

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Zeg maar niets; ik ken gelukkig genoeg moslims en christenen, c.q. atheisten, die in goede harmonie met elkaar om kunnen gaan en elkaars feesten bezoeken, met respect. En zo hoort het ook. Maar vergis je niet in de zgn. ‘politiek correcte overheden’… zij kunnen uitspelen als de beste, maar doen het subtiel, veel allochtonen vinden bepaalde maatregelen ook bespottelijk, hen wordt niets gevraagd. Ik, persoonlijk, wil me niet laten uitspelen t.o.v. mijn medemens. Tot nu toe ben ik daarin geslaagd en probeer mijn medemens, buren enz. als individu te bekijken. Respect is goed, maar dat kan nooit echt zijn als je je het gevoel moet hebben je eigen visie daarvoor op te geven … doordenkertje. We leven nu eenmaal met meer dan 5 miljard mensen op de wereld, van wie ieder een klein radartje is in het grote geheel en in essentie niemand meer of minder is dan een ander.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Heel goed die doordenkertjes

       /   Reply  / 
 12. Herman Bos

  Geplaatst door Irene op 24 december 2009 om 15:14
  Heel spiritueel en dat voor Kerstmis je moet ook wel heel erg ziekelijk zijn als je zo om aandacht vraagt en de boel bedreigd.
  Wel goed voor een flinke aangifte dunkt mij.

  Reactie van Reki Master H

  een aangifte moet je doen als iemand de boel verziekt, niet als iemand de boel probeert recht te zetten. en waar wil je aangifte van doen.

    /   Reply  / 
 13. Herman Bos

  Geplaatst door Jan een vriend van Michael op 24 december 2009 om 15:29
  Herman wil jij dat je telefoonnummer en woonadres even gepublceerd wordt zeg het maar by the way ik woon in Meppel en kan al over 15 minuten even bij je op de koffie komen

  Sorry, maar sommigge mensen moeten werken voor het brood wat wij op tafel krijgen.
  maar je bent welkom als ik weer thuis ben hoor.
  als jij mijn adres op het internet wilt zetten moet je dat doen, maar houd dan wel rekening met het feit dat je dan gelijk een proses aan je broek hebt aangezien je de wet van privacy overtreed.

  Reiki Master H

    /   Reply  / 
 14. Herman Bos

  Lieve Isabel

  Ik houd nu voorlopig weer op de blog te verstoren.
  Jij kunt hier aan meewerken door een gezond verstand te laten werken en op te houden met dreigen en idiote dingen te verzinnen.
  Belastingen worden nooit aan derden door gegeven dus verzonnen. (aanvulling, onzin wat jij er van maakt, de Gemeente Groningen geeft het door aan de Belastingdienst en laat deze nou in hun systeem een correspondentie adres hebben staan wat de begrafenisondernemer NIET heeft doorgegeven)
  Hoop dat het nu rustig wordt.

  Reiki Master H

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Dat maak ik zelf wel uit wat ik wel en niet doe, daar heb ik jou zeker niet voor nodig. Jij verziekt en bedreigd de boel ik niet en daarvan zul je de lasten vanzelf van plukken. Lusten zullen het zeker niet zijn.

   Want op het blog bepalen wij! En niet jij of Henk

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Lieve Isabel, in tijden van nood en verdriet zijn er altijd kwaadaardige zielen die je net even een zetje richting afgrond willen duwen. Laat dat niet gebeuren. Dit soort (mens?) zal het niet lukken en bovendien krijgen ze het deze negativiteit dubbel en dwars terug. Als men niet eens de verjaardag van een goedaardige ziel, de nabestaanden en kerst weet te respecteren, dan zijn ze niks waard.
    Veel sterkte Isabel met deze onzinnige aanvallen.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     De fanclub is erg actief en heeft zich gestort in een wespennest en komen er niet meer uit…. tsja

       /   Reply  / 
    2. hercom

     Karin
     Pas op met die Blanco´s ze trekken je mee in de afgrond.
     Reiki Master H

       /   Reply  / 
   2. Herman Bos

    Grootsheid Waanzin=

      /   Reply  / 
    1. Karin

     Ik ken Isabel langer dan vandaag, ben me heel erg bewust geweest van het leed dat het gezin trof, de perikelen eromheen en ken dit soort dingen ook uit eigen ervaringen, weet ook dat Gerard heel erg gesteld is op zijn zusje en zijn ouders. Ik ken ook de rol van Age. Ik geloof er dus niet in dat Isabel jullie schade aandoet om te pesten, maar zij wil wel rechtvaardigheid en duidelijkheid. Dus ik geloof jou niet. Ik denk ook niet dat Isabel in staat is mij in de afgrond te trekken, als dat al haar intentie is. Ik ben oud en wijs genoeg om op mezelf te passen.
     Maar hou gewoon eens op hier op dit blog je ongenoegen te uiten. Daar is de mail voor.

       /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   Laat ik even erbij zetten wie de oorlog is begonnen, dan wordt het duidelijker voor de lezers:

   From: Herman Bos ten Napel
   Sent: Thursday, December 24, 2009 1:55 PM
   To: Isabel Blanco
   Cc: Age Gerard
   Subject: Het is OORLOG

   Bij dezen verklaar ik jou de oorlog zonder daarin Age te informeren want dit gaat mij persoonlijk aan.

   Hoop dat jij nu je zin hebt.

   Herman Bos

     /   Reply  / 
 15. Herman Bos

  Karin

  ik wou dat ik dat kon maar isabel gaat steeds weer naar de blog om steun te zoeken bij de rest van de lezers.
  Daarom ga ik ook weer naar de blog om mij te verdediggen.
  Ik vind het prima dat jij het niet met mij eens bent en ik zal eerlijk zijn, ik ken Isabel maar van 3 keer ontmoeten.
  ik heb vandaag vanalles op deze blog gezet en ik trek mij terug van de blog als isabel mij antwoord via mail.
  Ik hou wel de blog in de gaten, als ze mij weer zwart wil maken kom ik met nog veel meer hier naar toe.
  Ik hoop dat jij een vredigge kerst hebt en hoop je nooit meer te spreken in de goede zin.
  Reiki Master H

  Isabel: beantwoord geen spam dus dream on!

    /   Reply  / 
 16. hercom

  Meisje toch.
  Deze oorlog is begonnen door een dame die denkt van de leed van anderen rijk te worden, en dat door de dood van haar eigen broer, lijken pikkers noem ik dat.
  Als jij bedriegt, bereigt, en liegt over alles hoe denk jij dan te krijgen wat je zegt te willen. HA rust en respect, dat is bij jou ver te zoeken. Als de mensen het een keer niet met je eens zijn dan ga jij gelijk dreigen en foeteren.
  Ja IK heb deze oorlog aan jou verklaard, zo dat jij weet waar je mee nezig bent,. Maar de oorlog die jij en ik voeren gaat nu al vanaf de dag dat ik je ontmoete.
  Jij meost mee naar Gerard, niet Age,die daar veel meer recgt op had dan jij.
  En age heeft jullie alle ruimte gegeven, maar nee jullie proberen zijn leven, zonder Gerard, hele maal te verzieken. Dit kan ik niet werkloos gaan aanzien. Dus spring ik in de bres.

  Lezers ik hoop dat jullie nu begrijpen waarom.
  Gerard was een goede vriend en Age is ook een goede vriend.
  In mijn ontzetting en in mijn kwaadheid heb ik hier wel eens dingen geschreven waarvan ik later spijt had.
  Maar geschreven is geschreven, kan het niet terug draaien en wat ik hier allemaal geschreven heb is ook de waarheid.
  Isabel ik doe nog maals een beroep op je verstand en hou op Age, Henk en mij te belagen met bedreigingen en zinloze kreten.
  Reiki Master H

    /   Reply  / 
 17. carin

  Vandaag was er een herdenking in Indonesië voor de tsunami van 2004 en tevens een aardbeving van 6.7,op dezelfde dag,de Tweede Kerstdag.Voor de derde keer na de milleniumwisseling op tweede Kerstdag ellende-nieuws,nl 2003,zware aardvening in Bam,Iran,2004 een zeebeving Z-O Azië en 2009 een aardbaving van 6.7 in Indonesië.Raar maar waar,een drie-eenheid op datum in onze geschiedenis van afgelopen 9 jaar.Onverklaarbaar????In Spanje twee tornado’s,in Italië zware sneeuwbuien,rivieren buiten de oevers,lawines en aardverschuivingen.In de VS de zwaarste storm in jaren.De prettige feestdagen met gevolgen.

    /   Reply  / 
 18. blackhat codebreaker

  Misschien een idee om een cursusje nederlands te nemen? allemachtig.

    /   Reply  / 
 19. jan pieter

  LEER NEDERLANDS!!

  En al je voorspellingen slaan als een tang op een varken! Of ze raken kant noch wal! CBS cijfers opdreunen met een voorspellend toontje kan iedereen! Er gaat dus eimand doorbreken in 2010 op tv? Echt? 1 iemand! Wauw wat een voorspelling? Beatrix Depressief? Dat is ze al! Kijk die kop! En echt, als je je baan verliest moet je op de centen letten????

  Pff, get a life, you freaking idiot

    /   Reply  / 
  1. Wilfred de Jong

   Mooie reactie, krijg de pestpokkenkanker.
   Haar Nederlands is hetzelfde als haar voorspellingen, beroerd.

     /   Reply  / 
 20. Arie

  Polen?? Poets je glazen bol eens op! Die spelen niet eens mee…

    /   Reply  / 
 21. Klaas

  Polen doet niet eens mee met het WK in 2010
  En mensen in de WAO met 67 ???

    /   Reply  / 
 22. Mnemosyne

  Is mentaal instabiel zijn, warrig overkomen en absoluut geen kennis van het plaatsen van leestekens, een zin fatsoenlijk opbouwen of woorden correct spellen een voorwaarde voor het beroep van paragnost? Plus natuurlijk open deuren intrappen en
  overal overbodige *tekens* plaatsen.

    /   Reply  / 
 23. Emiel1

  Wat een slecht opgesteld bericht! Dit medium mag dan wel lak hebben aan het vermijden van persoonlijke meningen in haar voorspellingen; het feit dat het zo slecht getypt is, geeft bij mij weinig vertrouwen in de correctheid ervan.

  Maar waarom doe ik eigenlijk mijn best om hier een coherente reactie van te maken? Het wordt waarschijnlijk toch verwijderd, omdat kritiek meestal niet echt in het woordenboek van “mediums” staat.

    /   Reply  / 
 24. mo

  Wat een onzin zeg. Pff.

  En doe eens wat aan je spelling en interpunctie, carin. Het is namelijk dramatisch slecht. Niet echt een visitekaartje, zie ook de reactie van Emiel. Misschien wil iemand van gene zijde je helpen, roep anders W.F. Hermans of Gerard Reve eens op. Die zouden zich in hun graf omdraaien als ze dit zouden lezen.

    /   Reply  / 
 25. carin

  De BNer die in een vliegtuig problemen kreeg was geen BNer,maar de Amerikaanse ex-vrouw van Donald Trump, Irvana Trump.Zij irriteerde zich aan spelende kinderen in het gangpad van het vliegtuig,schopte een scene en werd na de landing,uit het vliegtuig verwijderd en haalde de roddelpers met haar actie.

    /   Reply  / 
 26. carin

  De Deense cartonist,die al eens eerder in opspraak kwam, is aangevallen door een Somalièr,de deense politie heeft ingegrepen.Dit is de tweede keer dat *de mahammedcartoon* ellende veroorzaakt.Helaas onze Geert Wilders heeft toen niet geleerd,dat actie’s zorgen voor meer reactie’s.Geert plaats nu drie Mohammedcartoons,als tegenreactie op zijn website.Hij is solidair met Kurt.Als dat maar geen staartje gaat krijgen,een herhaling van toen?

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Ja, maar dan ook geen grappen of satire, films e.d. meer over Christus, Boeddha, de paus, Ron Hubbard enz. enz.

   Gelijke monniken, gelijke kappen

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Mee eens!

      /   Reply  / 
 27. Jan

  Nederland – Polen? Dan moeten de Polen wel meedoen natuurlijk……..

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   De voorspelling was al af voordat alle landen bekend waren, toen had ik em al………. tsja sorry

     /   Reply  / 
  2. Michael

   Jan in 92 voorpselde ik dat Denemarken de EK zou winnen allemaal lachen want dat kon niet ze waren niet geplaatst.
   26 juni 1992 – Tot ieders verbazing won Denemarken het EK voetbal in Zweden door in de finale Duitsland met 2-0 te verslaan. Ze hadden zich in eerste instantie niet geplaatst, maar door de uitsluiting van Joegoslavië mochten ze toch meedoen.
   Joegoslavië werd door de Veiligheidsraad van de VN geboycot. De Denen waren zelfs al vakantie aan het vieren toen ze het nieuws kregen dat ze toch mee mochten doen aan het EK. Denemarken eindigde in de poule met onder andere Zweden als tweede en moest in de halve finale aantreden tegen titelverdediger Nederland.

   Tot twee keer toe kwamen de Denen op voorsprong, maar uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. De Deense held Peter Schmeichel stopte de strafschop van Marco van Basten, waardoor Denemarken naar de finale in Göteborg mocht.

   Hierin bleken ze ook te sterk voor de Duitsers. De Denen winnen de finale onder het oog van bij 39.000 toeschouwers met 2-0.

   Kijk dat is voorspellen heh!!!

     /   Reply  / 
   1. carin

    Ik zal het even zelf uitleggen.Ik kreeg door letterlijk: van Pool tot evenaar? Ik heb daar zelf de conclusie Polen van gemaakt.Van voetbal heb ik geen verstand,maar ik probeer….Hopelijk komt er een dag, dat ik *criptische omschrijvingen* beter snap,voor mij is het telkens weer puzzelen en afwachten.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Nou je moet je geen zorgen maken hoor, je hebt al het enige laten zien :) je zit volop in een leerproces en wordt daarin steeds beter. Het komt prima voor elkaar hoor.

       /   Reply  / 
   2. Isabel Blanco Auteur

    Dit vind ik dus prachtig neem dat maar van me aan.

      /   Reply  / 
 28. carin

  Aardbeving Solomon eilanden van 7,2 op de Schaal van Richter,zonder tsunami-alarm,wel kleine vloedgolfjes langs de kust.

    /   Reply  / 
  1. carin

   Alweer een herhaling, een aardbeving van 6.7 en 6.9 gevolgt door een tsunami met vloedgolven tot 3 meter en veel schade,10.000 daklozen.

     /   Reply  / 
 29. carin

  Q-Koorts op 19 kinderboerderijen in Nederland.Klink en Verburg hebben besloten dat DAAR niet geruimd hoeft te worden,er is geen gevaar voor de volkgezondheid.De gemeente Oldenzaal heeft toch besloten de kinderboerderij te sluiten voor bezoekers,uit voorzorg.Wat een wereld van verschil,bij de geitenhouders ruimen voor volksgezondheid en elders door de vingers zien.Wat een beleid van Klink,net als die oorlog met de kroegbas om een sigaret.Dit werpt geen vruchten af,maar laat zien wat een wanbeleid,wat zeker weer tot discussie´s leidt.

    /   Reply  / 
 30. carin

  In Enschede,Eindhoven en Schiedam, het hoogst aantal werkzoekenden nl 14%,het landelijk gemiddelde momenteel 6,6%.Volgens RTLZ,erger dan geraamd en vooral jongeren.

    /   Reply  / 
 31. carin

  De incidenten van oud op nieuw 2010.Er waren 4329 meldingen,2283 van vernielingen,1017 brandstichtingen (gehalveerd tov.2009),589 mishandelingen.De poltie,brandweer en ambulance werden 303 keer belaagd door relschoppers,een stijging van 229 in 2009 naar 303 in 2010.Zie foknieuws.nl.

    /   Reply  / 
 32. Betje

  En als je er dan Culemborg nog bijneemt wat daar allemaal gebeurd ppff

    /   Reply  / 
 33. carin

  In Amerika 85.000 werkelozen in december 2009,weer even een dip in de AEX gisteren,door dit negatieve bericht dat niet voorzien was.In Nederland in de grote steden worden de voedselbanken overlopen door zelfstandigen uit de bouw,die geen werk hebben,gevolg van de recessie.

    /   Reply  / 
 34. carin

  De werkeloosheid stijgt door,fors banenverlies in de bouw,9000 mensen verloren inmiddels hun baan en men verwacht dat er dit jaar nog eens 36.000 hun baan gaan verliezen.Er wordt 16%minder gebouwd.In de grond-,water-,en wegenbouw hebben ze nog een lichtpuntje door overheidsinvesteringen.

    /   Reply  / 
 35. carin

  Femke Halsema noemt het rapport,van het kabinetsbesluit over Irak,grondig en schokkend.Groen Links neigt naar ee parlementaire enquete.Jarenlang heeft de premier gezegd dat alles bekend was??Dat staat nu in een ander daglicht.Het begin van…..

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   En D66 wil een enquete, PVDA in principe ook althans dat liet Hamer doorschemeren………. het word een spannende dag.

     /   Reply  / 
   1. carin

    Stapje voor stapje dichterbij de volgende ……crisis.Zo simpel ligt het,het woord eerlijkheid kent men niet meer en iets ver(stil)zwijgen,komt ook altijd uit.

      /   Reply  / 
 36. carin

  Vannacht 1.05 uur, is in Haiti een catastrofale aardbeving geweest van 7.3 op de Schaal van Richter met vele naschokken tot 5,9.Honderden,misschien wel duizenden doden,gebouwen,ziekenhuis in de omgeving van Port-au-Prince zijn verwoest.Het is de zwaarste aardbeving in Haiti in twee eeuwen.

    /   Reply  / 
  1. carin

   Inmiddels al 24 naschokken tussen de 4.0 en 5.7 geregistreerd tot dusver.

     /   Reply  / 
  2. Karin

   Even voor de goede orde.
   Als ik eind januari de updates aan Isabel door ga geven, komt deze aardbeving er niet in voor. Niemand van de voorspellers heeft deze plaats aangegeven. De voorspelling ‘veel aardbevingen’ is niet genoeg, anders kun je aan de gang blijven met het vermelden van rampen her en der. Dan krijgen we het Iem-branden-effect. Elk jaar zijn er veel aardbevingen, overstromingen e.d.
   Ik vermeldt dus alleen de aardbevingen waarbij voorspellers hebben gezegd waar deze zijn, of voorspellingen met andere specifieke kenmerken die kloppen. Ook vermeldt ik ontwikkelingen, die kunnen leiden naar de uitkomst van voorspellingen.
   Een daarvan is de seriemoordenaar in Belgie.
   Overigens, dit laatste is interessant, omdat ook Nederlandse zaken in het onderzoek worden opgenomen, zoals de zaak Tanja Groen en Nicky Verstappen.
   Voor mijn gevoel is het een moordenaar van meisjes/vrouwen en niet van jongetjes en is het inderdaad heel goed mogelijk dat hij over de grens is gegaan. Misschien wel meer gevallen dan alleen Tanja Groen.
   We zullen afwachten.

     /   Reply  / 
   1. carin

    Ik heb steeds meer aardbevingen voorspelt boven de 7.0,een van 8.8 en 10.1,,het gaat zich om de kracht,steeds hoger op de schaal van Richter,helaas dit is er zo een,een catastrofale ramp.

      /   Reply  / 
    1. Karin

     Ja, maar in de updates moet ik me beperken tot de meest relevante voorspellingen, anders is het niet te doen.
     Als aan het eind van het jaar een conclusie wordt getrokken, dat er dit jaar veel meer aardbevingen met een grote schaalkracht waren (boven de 7.0) dus, dan wordt die voorspelling van jou wel relevant. Maar boven de 7.0 vind tot nu toe elk jaar wel plaats. Dit is de eerste, maar om veel meer waar te maken, moet dit nog bevestigd worden.
     En als er aardbevingen zijn boven de 8.0, dan vind ik ze wel extreem genoeg om al in de updates te vermelden. Deze schaal zal namelijk ongekende verwoestingen met zich meebrengen.
     Ik denk overigens, weet niet of dat ook ergens wetenschappelijk is onderzocht, dat elke aardbeving weer nieuwe scheuringen met zich meebrengt, die weer nieuwe aardbevingen kan veroorzaken. We weten niet tot hoever die scheuringen lopen, wat kan verklaren, dat wanneer er daar een aardbeving zich voordoet, niet lange tijd daarna elders de nieuwe scheur eveneens een aardbeving kan veroorzaken.
     Overigens hou ik de aardbevingen wel zoveel mogelijk bij, op een aparte lijst, deels los van de voorspellingen.
     Op internet is een aardbevingspagina, waarop een goed overzicht te vinden is.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      We kunnen wel op locatie kijken naar natuurlijk mbt aardbevingen, stel er staat “een aardbeving” dan kan het op het einde, staat er ” een aardbeving, hele zware op een niet normale plek” zoals bijv. Haiti nu kan het erin. Denk ik. Of specifiek als de regio erbij staat.

        /  
    2. Karin

     Ja, precies, maar dat heb ik allemaal niet kunnen vinden. Wel las ik iets over noodhulp aan Haiti en herinnerde ik me iets van Henk Jan, dus gecheckt, maar die had het in verband met een overstroming in China…

     Het is dus zo, dat we wel over duidelijke voorspellingen moeten beschikken, om het juist te plaatsen. Het is immers de bedoeling om uit te dragen dat voorspellingen wel degelijk uit kunnen komen en dan wel op een zo serieus mogelijk manier (anders krijg je de beroemde reacties van: ja, zo kan ik ook voorspellen).

     Er zijn overigens een aantal dingen al wel uitgekomen, zoals de aardbeving in de ring of fire en nog veel meer.

     Je zult ook gaan zien, dat er een aantal voorspellingen al zijn uitgekomen, die nog overtroffen kunnen worden door meer exactere bevindingen. Ook dat gebeurt, soms is het lastig om te bepalen, zowel voor ons, als de voorspeller, of een gebeurtenis nu de voorspelling is die uitkomt, of een voorafschaduwing ervan, of een van een reeks.

     Een voorbeeld hiervan zag je bij de voorspelling van Vredesduif over de Mayavondsten. Elke nieuwe vondst overtrof de vorige. Een reeks was niet voorspeld en toch een geworden.

     Pas aan het eind van het jaar heb je een totaalbeeld. En als blijkt dat er een verhoogd aantal is geweest van boven de 7.0 aardbevingen (wat niet valt te hopen en zeker niet van 8.0 tot 10.0, want dat zijn ongekende bevingen), dan is een uitgekomen voorspelling vermeldenswaardig.

     Zo hebben anderen een aardbeving in San Francisco voorspelt. Onlangs is er een zeebeving voor de Californische kust geweest. Dat is in de buurt, maar niet exact, dus die voorspelling laten we nog even wat het is.

     Ook om een lijn te trekken en elke voorspeller in zijn waarde te laten, heb je zeg maar bepaalde voorwaarden nodig.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      Emiel heeft het over een hele grote aardbeving bij een arm land waarvoor een inzamelingsactie zal worden gehouden……………… ik kan dit wel goedkeuren hoor hierin.

        /  
    3. Vrijdenker(?)

     Isabel en Karin. Jullie beiden staan wel voor een bijna onmogelijke opgave. Alleen het lezen van al de voorspellingen (ik tracht het bij te houden) wordt op zich al een dagtaak. Maar jullie willen ook nog de zaak ordenen tot een leesbaar resultaat van de al of niet uitgekomen voorspellingen. Mijn achting daarvoor. Dat wou ik even kwijt!

       /   Reply  / 
   2. Karin

    Ja, Isabel, dat kan ik me wel herinneren, vast overheen gekeken. Ik zat het erbij zetten, want de omvang is inderdaad enorm.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Zie net de vele berichten over hulpgoederen etc…….

       /   Reply  / 
   3. Karin

    Dank je Vrijdenker. Als het eenmaal allemaal bij elkaar staat is het een kwestie van bijhouden. Er gebeurt iets, je herinnert je het en kijkt het na onder het onderdeel (bijvoorbeeld rampen) en plaats er het ingekorte berichtje en datum bij, eventeel met een opmerking. Als er veel gebeurt, heb je ook meer werk.

    Lastiger is het met de subtielere, voorspellingen. Eoonomie vind ik een lastige, omdat er veel subtielere factoren worden benoemd, die je in de gewone MSM ontgaan. Ook omdat de economie vaak schommelt en dus beide zienswijze (het gaat goed, versus slecht) gelijk hebben. en zo zitten er wel meer voorspellingen tussen die wat minder specifiek en tastbaar zijn.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Daar sluit ik me volledig bij in aan het doorlezen en extra check zodat op de sites de updates goed uit de verf komen. Een hels karwei.

       /   Reply  / 
 37. Betje

  En zware overstromingen in albanie

    /   Reply  / 
 38. carin

  BNR-Radio België meldt,n.a.v. seriemoordenaar Ronald Janssen zijn bekentenissen,heropeningen van moordzaken in België.Justitie opent zaken zoals Carola Titze(16),Ingrid Caecaert(26) en heeft moordzaken van begin jaren ’90 in het vizier.België heeft al een reputatie door moordzaken Marc-Dutroux-Fourniret en Pandy.Men vreest een herhaling.Ronald J.was in de beginjaren ’90 al een verkrachter in Leuven.Daar gaat de volgende put open.

    /   Reply  / 
 39. firstcontact

  Als jullie allemaal bewust zijn van het feit van wat er gebeurd, op moeder aarde, dan zijn jullie ook geen slaaf van de maatschapij??? als u bewust bent begrijpt u wat ik bedoel… we zitten in de dualiteit, en de aarde gaat een prong maken naar de realietijd.

  am will not ask u from this planet…
  Namaste

    /   Reply  / 
  1. karin

   Nou … er komen toch steeds meer vermoedens opduiken dat sommige aardbevingen en andere natuurrampen/extreme weerverschijnselen weleens met HAARP te maken hebben. First Contact, de naam wijst op de Aliens, die rond onze aarde gestationeerd zijn, zich enkel laten zien in ufo’s hier en daar (de meldingen) en zich van de GF, Ashtar commands enz. noemen. Ze channelen telepatisch boodschappen door, die nogal spiritueel zijn. Ook hebben zij in die channelings aangekondigd dat de aarde, zoals de reageerder First Contact noemt, reiniging doormaakt door dit soort rampen (en dat zij proberen te voorkomen dat er veel mensen aan dood gaan!). En natuurlijk is hardnekkig de vermoedens/channelingen enz. dat de Illuminatie/elite al lang contact had met de Greys en daar nogal wat technologie van hebben geleerd.
   Ik denk persoonlijk dat het inderdaad mogelijk is dat o.a. VS en evt. andere staten natuurbeinvloedingen kunnen gebruiken als onzichtbaar wapen, net als het verspreiden van virussen. Tenslotte is het idee van hen, volgens de Georgiana Guidestones om de wereldbevolking op 500 miljoen te brengen en te houden. Dat is beter voor de Aarde.
   Ik denk dat het mogelijk is dat zij een en ander aan technologie van buitenaardsen hebben.
   Ik denk dat het eveneens mogelijk is dat buitenaardsen om ons heen slingeren… Maar gezien dezelfde doelstellingen als de elite (als je alle channelingen goed doorleest) hoef je daar niet veel van te verwachten. Je behoort als mens slechts bij de 100%, waarvan er 90% moet worden opgeruimd. Mag je raden welke 10% over zal blijven…..

   Overigens, de boodschap van beter voor de natuur zorgen, natuurvriendelijkheid, vrede, eerlijke verdeling, onderschrijf ik … maar niet onder valse voorwendselen.

     /   Reply  / 
 40. Peter

  Wat een onzin .
  Waarom zetten deze zogenaamde voorspellers zich niet in voor belangrijke zaken als ze zogenaamd zoooo begaafd zijn ?
  En wat een misser dat Taiti er niet in voorkomt .
  Of is dat toeval ? Dat bestaat toch niet ?!
  Kom op jongens je kan net zo goed piskijken of koffiedik of weet ik veel .
  Het is allemaal een kwestie van ego : jezelf in de picture willen zetten .

    /   Reply  / 
  1. carin

   Peter,sorry *paranormaal* zijn, is helaas voor mij geen lolletje.Je treft voornamelijk bevooroordeelden,die geen last hebben van precognitieve waarnemingen en die wat onbegrip hebben.
   Veel praten over ego en dat is iets,dat staat er voor mij los van.Ik wil NIET in de picture,maar veel puzzelstukjes van visioenen vallen op de plaats.Neem nou de Q-Koorts,geiten worden geruimd,de schapen komen ook al in de picture.Wat als vele mensen die ziekte ook gaan krijgen?
   Kijk eens in de natuur,je mag dagelijks naar rampen turen op het journaal,Californie en Mexico,wateroverlast,modderstromen,Haiti een catastrofale ramp,maar zo rammelt het in the Ring od Fire ook,maar dat nieuws valt velen niet eens op.Ik kijk in de nacht koffiedik naar *akelige beelden,visioenen,dromen* waarvan ik hoop,dat ze nooit uitkomen.Komt het toch uit en herken ik beelden terug op CNN,schrik ik, ben ik uit mijn doen en jij praat over ego????
   Missen als kiespijn kan ik mijn dromen af en toe.
   Dan ben ik blij dat ik Andre van Duin zie,in drievoud met zijn carnavalslied en denk,dat was een visioen, waar iets grappigs achterzat.
   Zie ik die bloederige aanslag in Kabul in het nieuws,schrik ik me weer opnieuw.Met ups en downs, net als het dagelijks leven is dit ook.Gewoon simpel het overwegen waard,wat kan ik ermee.Delen met de medemens en hopen,dat het bevooroordeelde eens ooit verminderd en dit heeft totaal niks met begaafd zijn te maken.

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   Taiti bestaat niet Haiti wel en die aardbeving is door Emiel voorspeld, dus je zit bij de verkeerde te lezen.

     /   Reply  / 
 41. ERIC NAEYAERT

  Carine, je voorspellingen zijn allemaal zo ….. VOORSPELBAAR :-) het is een resem feiten die iedereen kent

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>