DE WK voorspelling Isabel Blanco let maar op vanavond!

WK voorspelling Isabel Blanco update 12 juli: de aanpassing van 7 juli in 1 en 2 is FOUT

WK Voetbal: Finale Nederland-Spanje (met aanvulling zoals ingezonden)
Uitgekomen:
Finale: Nederland Spanje!!!!! Cup gaat naar Nederland
Frankrijk en Italie, eerste ronde naar huis
Nederland geen problemen bij de de rondes die ze spelen, alleen een moeilijk halve finale
Spanje heeft een rivavel dus komt in de finale, de beste kaarten
Duitsland komt erachter hoe behangrijk een keeper is
Ghane haalt de kwartfinale
Brazilie speelt slecht en red het niet

Dus de GEHELE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN!!!!

Update: 7 juli 2010
1) Nederland
2) Spanje
3) Duitsland
4) Uruguay

PAravasie WK

WK Voetbal:
WK voetbal, wat gaat Nederland doen? Op zich als je kijkt naar de kwalificatie weet je dat ze ver kunnen komen als ze willen voetballen. Ronde 1 wordt mooi, no problemos, kwartfinale, no problemos, halve finale oef wordt moeilijk maar een finale plaats kunnen ze halen maar we worden geen Kampioen. Spanje is bezig met een revival dat weten we allemaal. Brazilië gaat het minder doen dan verwacht door interne problemen, Frankrijk speelt vals maar red het er niet mee en Italië kan eigenlijk net zo goed thuis blijven. Duitsland komt dit keer niet uit de verf, pas daar merken ze hoe goed hun keeper was. Het gastland laat ook leuke dingen zien.  Finale? Spanje – Nederland, mijn gevoel zegt dat Nederland een goede kans maakt, mijn moeder zegt (voor het eerst) ze worden kampioen, maar ik twijfel dus geen nee maar ook zeker geen ja. Kans? Absoluut het is een van de beste teams. Hoewel de Afrikaanse landen ons ook gaan verbazen hoor.
Voorspelling 2009

WK voetbal, wat gaat Nederland doen? Op zich als je kijkt naar de kwalificatie weet je dat ze ver kunnen komen als ze willen voetballen. Ronde 1 wordt mooi, no problemos, kwartfinale, no problemos, halve finale oef……… finale plaats kunnen ze hebben echter. Kampioen? Spanje is bezig met een revival dat weten we allemaal. Brazilie gaat het minder doen dan verwacht door interne problemen, Frankrijk speelt vals maar red het er niet mee en Italie kan eigenlijk net zo goed thuis blijven. Duitsland komt dit keer niet uit de verf, pas daar merken ze hoe goed hun keeper was. Spanje heeft dus de beste kaarten. Het gastland laat ook leuke dingen zien.

Copyright Klaarhelder en derden

Lees ook:WK voorspelling Isabel Blanco analyse, niet alles uitgekomen!!!
Lees ook:Wereldkampioen is Spanje !!!! Voorspeld door Isabel Blanco november 2009
Lees ook:WK 2010 Isabel Blanco november 2009 en Paravisie terugblik
Lees ook:Voorspellingen WK 2010 nog even op een rij
Lees ook:WK voorspelling 2010 nog even op een rij, voor update 1

Geen reacties // Reageer