Wereldkampioen is Spanje !!!! Voorspeld door Isabel Blanco november 2009

Spanje wint dus toch, voorspelling goed van 30 november 2009, sorry

WK voetbal, wat gaat Nederland doen? Op zich als je kijkt naar de kwalificatie weet je dat ze ver kunnen komen als ze willen voetballen. Ronde 1 wordt mooi, no problemos, kwartfinale, no problemos, halve finale oef……… finale plaats kunnen ze hebben echter we worden geen  Kampioen? Spanje is bezig met een revival dat weten we allemaal. Brazilie gaat het minder doen dan verwacht door interne problemen, Frankrijk speelt vals maar red het er niet mee en Italie kan eigenlijk net zo goed thuis blijven. Duitsland komt dit keer niet uit de verf, pas daar merken ze hoe goed hun keeper was. Spanje heeft dus de beste kaarten. Het gastland laat ook leuke dingen zien.

Lees ook:WK 2010 Isabel Blanco november 2009 en Paravisie terugblik
Lees ook:WK voorspelling Isabel Blanco analyse, niet alles uitgekomen!!!
Lees ook:DE WK voorspelling Isabel Blanco let maar op vanavond!
Lees ook:WK voorspelling 2010 nog even op een rij, voor update 1
Lees ook:Voorspellingen WK 2010 nog even op een rij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>