Censuur in Engeland: Wetenschap bewijst bestaan paranormale verschijnselen!!!

Zo gaat dat dus, is er wetenschappelijk bewijs over het bestaan van paranormale verschijnselen, wordt er censuur op losgelaten. In England nog wel.  Copyright Isabel Blanco dus elders te lezen

Lees ook:Sir William Crookes de wetenschapper die VOOR paranormale verschijnselen is
Lees ook:Society for Psychical Research, HET forum voor wetenschappelijk onderzoek!
Lees ook:Jane Rebecca Yorke, vervolg op Helen Duncan, Witchcraft Act
Lees ook:Henri Bergson (1859-1941) nobelprijs winnaar en voorstander van het paranormale
Lees ook:Ursula Kemp, Heks of Kruidenvrouwtje??

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Censuur in Engeland: Wetenschap bewijst bestaan paranormale verschijnselen!!!

 1. spirit light

  Ik ben erg blij om te weten dat het bewijs er echt wel is. Jammer dat er zo moeillijk over wordt gedaan. De wereld mag dit toch best wel weten?

    /   Reply  / 
 2. Tosti Tortelli

  Je laat je wel heel makkelijk overtuigen dat er wetenschappelijk bewijs is.

  Dat Pythagoras uiteindelijk gelijk had is een non-argument. Dan zou iedereen die nu iets afwijkend zegt ook ooit gelijk moeten krijgen.

  Je hebt wel lef om Sir William Crookes met Einstein vergelijken. Of is dat gewoon onkunde?

  Maar goed, het bewijs is er dus niet. Je zegt zelf ‘Diverse verschijnselen zijn onderzocht en als waar/feit bestempeld omdat men eenvoudig weg niet anders kon doen.’ Dat men dat 130 jaar geleden niet anders kon, dat is absoluut geen bewijs!

  Verder ‘werd gebruik gemaakt van mediums en mensen die “gevoeliger” zijn (die meer kunnen waarnemen)’. En daar gaat het nu juist om. Of zij dat ook echt kunnen staat of valt nu net met hetgeen ‘bewezen’ zou worden. Dan snapt iedereen dat de mediums zulln zeggen dat ze iets waarnemen, ze kunnen daarmee hun geloofwaardigheid ‘aantonen’.

  Ik denk niet dat Isabel zich moet begeven op het terrein van de wetenschap. Daar heb je absoluut geen kaas van gegeten.

    /   Reply  / 
 3. Redactie

  Crookes en Einstein zijn op hun gebied topwetenschappers. Die zijn er niet alleen op het gebied van Einstein hoor….. De wetenschap behelst meer dan alleen beta vakken.

  Het bewijs is er wel degelijk, een compleet journaal van 3 wetenschappers maar zoals al gezegd, omdat de uitkomst niet klopt met het daarvoor opgezette beeld zijn de rapporten in archieven verdwenen EN past Engeland censuur op de uitkomsten ervan.

  Gevoeliger wil zeggen met hun intuitie om kunnen gaan. In Azie zijn ze daar ontzettend goed in bijvoorbeeld en managers hier laten zich er ook in trainen.

  Ik beweeg me bewust op het pad als wetenschapper, ben er namelijk zelf een :)

  gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 4. Looney Doer

  Nogal wat foutjes en gaten in dit betoog:

  - Pythagoras riep helemaal niet dat de aarde rond was, dat was Galilei

  - De microscoop werd al uitgevonden rond 1595 en niet pas 250 jaar later. Verder zegt het artikel dat een microscoop “onzichtbare” zaken zichtbaar werden. Dit is wetenschappelijk onjuist: bestaande zaken die niet zichtbaar zijn met het menselijk oog, werden vergroot en daardoor zichtbaat (dat is nl. wat een microscoop doet). Bacteriën en spermatozoïden bestonden nl. altijd al, ze werden nu alleen zichtbaar

  - Sit William Crookes (ontdekker thalium) heeft nooit het paranormale wetenschappelijk erkend maar heeft aangegeven dat hij bepaalde zaken niet wetenschappeijk kon afschrijven (eigenlijk precies het omgekeerde: kan niet bewijzen dat het niet bestaat; dat maakt het nog geen feit)

  - Er wordt geschermd met een onderzoek; resultaten hiervan of meetbare conclusies ontbreken in het eigen stuk ws. omdat ze elders ook ontbreken, ws. omdat hier geen wetenschappelijk bewijs voor is. Als je dit wel echt denkt te hebben verwijs ik je naar de James Randin Educational Foundation die hier $ 1 miljoen voor uitlooft

  Conclusie: wazig betoog vol halve waarheden precies in de lijn van paranormale fans.

  Er is meer tussen Hemel en Aarde: wolken die je zicht vertroebelen!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Looney Doer, en niet door mij geschreven maar overgenomen zie bron vermelding, maar dank voor enkele aanvulllingen. Echter de censuur is wel degelijk een “feit”

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>