Rubriek: Wicca

Heksenjachten …

Vandaag in 1692 eindigden de Heksenprocessen in Salem, maar veel is er niet veranderd … In 1692 vertelde de Caribische/Indische slavin Tituba Boyer aan twee kleine meisjes verhalen. Ze had nooit kunnen verwachten dat deze verhalen niet alleen tot haar dood, maar ook tot die van meer dan 20 anderen zou leiden.

Lees verder...

Lezing Susan Smit in bieb

LAREN/HUIZEN – Het 90-jarig jubileum van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum: Lezing van Susan Smit met ‘Vloed’ op donderdag 30 september.

Lees verder...

Lady Gaga Illuminati of gewoon dol op Wicca …

De laatste maanden hebben steeds meer mensen het over de Illuminati en de New World Order. Een satanisch geheim genootschap, bestaande uit de machtigste mensen ter aarde, dat de wereld in hun macht zou hebben. Één van de belangrijkste branches hiervan komt dikwijls samen in de Bilderberg en onze koningin zou aan het hoofd staan.

Lees verder...

Mijn Mabon altaar :-)

De laatste twee dagen heb ik Mabon gevierd. Ik versierde mijn buiten altaar met herfst bladeren. Ook offerde ik mini pompoenen, druiven, appels, dennenappels en eikeltjes. Hier enkele foto’s van mijn altaar en een Mabon gedicht.

Lees verder...

Wiccan Pride!!

Komende week tussen de 18e en de 24e vieren Wiccans over de hele wereld Mabon. Het ritueel voor het begin van de herfst en het danken voor het fruit dat in de zomer groeide. We vieren ook het samen delen van het fruit om de zegeningen van de Godin en de God te verkrijgen. Mabon

Lees verder...