Vertrouw op je intuïtie

Misschien ben je het niet (altijd) bewust, maar iedereen beschikt over paranormale gavens. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je een voorgevoel had wat ook bleek uit te komen of  dat je sterk aan iemand dacht en hem of haar de dag erna op straat tegenkwam…

Paranormale gavens uiten zich op verschillende manieren. Bij de meeste mensen zijn ze niet allemaal even sterk ontwikkeld. Op internet, als je even ‘googled’, kom je diverse tests tegen om er achter te komen hoe ‘paranormaal begaafd’ je bent. Zelf vind ik dat niet zo interessant omdat het volgens mij meer draait om het ontwikkelen van je eigen onderbewustzijn. Wil je er achter komen wat jou het meeste bezighoudt, dan moet je leren om te vertrouwen op je intuïtie. Zodra dat een onderdeel van je leven is, volgt de rest vanzelf.  Met het ‘wensen van’ kom je er namelijk niet.

De grootste valkuil is dat intuïtie wordt verward met gevoel. Intuïtie is echter een ingeving vanuit de onderbuik waarbij je niet hoeft na te denken. Soms kan dat knap lastig zijn. Ik weet nog dat ik urgentie kreeg voor een woning in een andere stad. Hoewel ik heel graag wilde verhuizen, leek het wel of alle signalen op ‘rood’ stonden.  Mijn hoofd zei ‘ga weg, doe het’, maar mijn intuïtie vertelde het niet te doen. Uiteindelijk heb ik de woning afwezen. Terwijl weinig mensen mijn keuze begrepen.” Intuïtie is iets gevoelsmatig en kun je bijvoorbeeld herkennen doordat er een verandering in je energieveld plaatsvindt. Het is een andere manier van denken en of handelen. Je kunt het een beetje vergelijken met ‘direct weten’ zonder  dat je het kunt beredeneren. Intuïtie kun je trainen waardoor je (weer) leert te luisteren naar je innerlijke stem. Hierbij geldt: oefening baart kunst.

Lees ook:Intuïtie is je innerlijke gids
Lees ook:Reis naar je intuïtie
Lees ook:Hoe vergroot je je intuïtie…
Lees ook:Intuïtief schilderen; schilderen vanuit je gevoel
Lees ook:Gedachten vertroebelen je intuïtie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>