Pendelen als antwoord op je levensvragen

Ben je op zoek naar antwoorden op bepaalde (levens)vragen? Gebruik dan eens een pendel voor de verandering. Een pendel is bol- of kegelvormig met onderaan een ‘scherpe’ punt. De pendel is veelal van edelsteen, metaal of glas gemaakt en zit aan een ketting of een koordje. Iedereen kan leren pendelen. Oefening baart kunst. Als je de eerste keer niet meteen een reactie krijg, geef dan vooral niet op.

Belangrijk tijdens het pendelen. is dat je jezelf afsluit voor de buitenwereld. Negatieve gedachtes zijn funest. Het is een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Zelf heb ik ook een pendel, maar ik heb nooit echt de rust kunnen vinden om hiermee te experimenteren. Als je wilt beginnen, kun je de pendel het beste tussen je duim en wijsvinger houden. Zorg dat je hem stil houdt, voor je begint met het stellen van een vraag. Belangrijk is natuurlijk om te weten  wanneer het ‘ja’ en ‘nee’ is. Daar kom je achter door een vraag te stellen die je alleen met ‘ja’ kunt beantwoorden. Doe dit ook met ‘nee’. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er geen ‘ja’ of  ‘nee’ is. Hou het simpel en bouw het stap voor stap op.

Koop niet de eerste de beste pendel. De keuze is enorm, maar ga vooral op je gevoel af en niet op het uiterlijk van de pendel. Hou hem tussen je vingers en kijk hoe het voelt en hoe hij beweegt. Vergelijk eventueel diverse pendels met elkaar voor je overgaat tot aankoop. Ga je de pendel voor het eerst gebruiken, hou hem dan eerst een paar minuten onder koud, stomend water. Ben zuinig op je pendel en laat hem liever niet door anderen gebruiken. Tenslotte is het een persoonlijk instrument bij het beantwoorden van jouw vragen.

Lees ook:Pendelen en blokkeren…
Lees ook:Wat als je pendel niet wil…
Lees ook:Pendelen; een oude manier om antwoorden te krijgen…
Lees ook:Pendelen door middel van energie en gedachten
Lees ook:Iedereen kan pendelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>