Joran van der Sloot (Natalee Holloway) verdachte moordzaak!

‘Joran van der Sloot verdacht van moord Peru’

    

Helaas is Joran wederom betrokken bij een zaak waarbij een meisje is vermoord, nu als verdachte. Joran kennen we als betrokkene bij de verdwijning van Natalee Holloway, we zagen Peter R de Vries zijn reportage over zijn bezigheden in Bangkok etc……… triest maar. En jullie begrijpen best dat ik er gisteren wat anders heb neergezet maar Jan de Wit die hier reageert heeft gelijk, maakt gehakt van me op zijn eigen site, so be it.

LIMA -  Joran van der Sloot is volgens Peruaanse media hoofdverdachte van de moord op de 21-jarige dochter van zakenman en autocoureur Ricardo Flores. De Nederlander zou op de vlucht zijn en wordt gezocht door Interpol.

Tatiana Flores Stephany Ramirez werd woensdagochtend dood aangetroffen in hotel TAC in de wijk Miraflores in de Peruaanse hoofdstad Lima. Ze is door messteken om het leven gebracht en had daarnaast nog meerdere verwondingen, toegebracht door geweld, op haar lichaam.

De vader van het slachtoffer, Ricardo Flores, liet op de Peruaanse televisie weten dat Van der Sloot in de nacht van zaterdag op zondag een casino heeft verlaten met zijn dochter. Dat zou blijken uit beelden van bewakingscamera’s. Op zondag zou de vrouw om het leven zijn gebracht.

‘Internationaal gesignaleerd’ lees hier het hele artikel De Telegraaf

Copyright Isabel Blanco 

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Joran wil zijn proces in vrijheid afwachten, op zich gerechtigheid door vormfouten
Lees ook:Van der Sloot toch voor moord aangeklaagd
Lees ook:CNN:concerns about rights Joran van der Sloot started here on this blog
Lees ook:Joran van der Sloot over Natalee Holloway, zondag RTL 5
Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>