Waarom volgt paranormaal.blog het nieuws over Apeldoorn?

Op zich is dat niet zo vreemd maar ik kan me voorstellen dat nieuwe lezers denken dat het niet kan. In de colofon is terug te lezen wat je van dit blog kunt verwachten:

Paranormaal.blog.nl is een blog over paranormale verschijnselen, mediums, reiki en allerlei aanverwante dingen die raakvlakken hebben met het paranormale. In dit blog kun je dan ook reviews verwachten van TV programma’s over paranormale verschijnselen. De herkomst van het paranormale, uit de oude doos leert u over hoe het vroeger was en ging. Raakvlakken die er zijn komen aan bod en nog veel meer. En bij veel meer natuurlijk ook de dingen die ons bezighouden. Immers we zijn wel mensen. Op het blog worden ook dingen gebracht die ons bezig houden in ons dagelijks leven.

Heb je zelf tips? Mail dan [email protected]

Het hoofdthema is dus paranormale verschijnselen en zaken die erbij horen maar dus ook het nieuws wat ons bezig houdt. Apeldoorn houdt iedereen in Nederland bezig dus ook mij.

Reacties dan, daar is ook een hoop gedoe over zo lijkt het als je oppervlakkig kijkt. Het lijk of er met dit thema een strijd gaande is tussen een paar mensen. Echter uit honderden reacties blijkt gewoon hoe mensen ondersteboven zijn van het drama op Koninginnedag. Ik betreur het ten zeerste dat er beledigende opmerkingen zijn ontstaan en verzoek dan ook om rekenening met elkaars meningen te houden. Reacties echter mogen niet gebruikt worden in andere stukken waar dan maar ook zonder toestemming van de blogger. Zie hier voor de gebruiksaanwijzingen op het blog onderaan.

Lees ook:Stelling van de week, paranormaal.blog alleen nog zweverig? of zo blijven?
Lees ook:Grijp je kans en word de nieuwe Paranormaalblogger!
Lees ook:Paranormaal blog in het nieuws bij Logates
Lees ook:James Randi
Lees ook:Stelling van de week over Uri Geller, The Mask en Vincent!

39 Reacties // Reageer

39 thoughts on “Waarom volgt paranormaal.blog het nieuws over Apeldoorn?

 1. Karin

  Op Ko’s blog zijn ook heftige reacties verschenen. Kennelijk nodigt dit mensen uit om heftiger te reageren dan anders en moet je al je woorden op een goudschaaltje leggen. Heb ik tenminste een beetje het gevoel over.
  Natuurlijk is het belangrijk om ook maatschappelijke dingen op je blog te zetten. Paranormaal is altijd in interactie met de dingen om je heen en bovendien hebben mensen hier ook voorgevoelens (en nagevoelens) over gehad. Ben voor mijn eigen blog nog een inventarisatie hierover aan het maken.
  Dus ga vooral zo door. Het is hier nog lang niet zo erg als ik op een jongerensite las, wat daar allemaal werd gezegd. Daar is uiteindelijk door het beheer respect gevraagd voor de slachtoffers.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, goudschaaltje is niet helemaal waar Karin, hetgeen dat strafbaar is in de wet gericht tegen een persoon op het blog wordt gewoon geredigeerd met xxxx. De rest blijft staan. IK hanteer geen censuur maar roep wel op tot respect voor elkaar.

   De reacties zijn heftig omdat veel mensen diep geschokt zijn. Als er dan straffe woorden in een reactie op het drama worden neergezet mag dit van mij. Daar waar nodig pak ik door.

   Op zich valt het hier reuze mee, heftige reacties dat zeker maar vooral van mensen die in shock zijn waaronder nabestaanden en familieleden en vrienden van slachtoffers. Men moet wel de ruimte hebben om te kunnen ventileren.

     /   Reply  / 
   1. Karin

    @Isabel Blanco, daar doelde ik dan eigenlijk ook niet op… er waren meer dingetjes die ik heb opgemerkt en ook bijv. op Ko’s blog zie.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Karin, alle emoties kunnen we niet in de hand houden, we kunnen er slechts op toezien dat het niet TE wordt. Meer kun je met honderden reacties niet doen. Heftig was vooral over het drama en niet persoonsgericht. Een paar keer persoonsgericht in termen die “kunnen”. Men reageert hier met toch wel de nodige respect. Persoonlijk ben ik er blij om dat het gegaan is zoals het ging tot nu toe.

       /   Reply  / 
    2. Roos

     @Karin, wat kan het je nou schelen wat er op het blog van Ko neergekalkt word, of op jongerensites, DIT is het blog van Isabel, zij maakt uit wat wel en wat niet door de beugel kan.Daarom kom ik ook zo graag op dit blog omdat je hier met respect behandeld word, besef je je dat eigenlijk wel?
     Als iets je niet bevalt en je wilt het verwijderd hebben, kan je vragen of ze het verwijderd, doet ze dat niet, dan is dat haar keuze dan heeft ze daar vast een goede reden voor en heb je dat te respecteren. En als ik jou was zou ik even naar mijn eigen taalgebruik gaan kijken want jij bent de koningin in het uiten van woorden die ik niet in mijn mond durf te nemen. Als jij al doodziek word van het woordje Muts (wat overigens een koosnaam is) kan je nagaan hoe beroerd mensen worden van de woorden die jij gebruikt

       /   Reply  / 
   2. luister!

    @Isabel Blanco, IK weet niet hoe sommige het ook maar inhun hoofd durfen halen om zulke lullige dingen te schrijven EN zeggen over een man, waarvan het leven helemaal naar de man was en zich daarom laat gaan….MIJN EXCUUS voor iedereen die zich nu nog erger geshockt voelt, maar sorry fdit gaat veel te ver, wie zegt dat het zijn bedoeling was die mensen omver te rijden?…wie zegt dat men met een klein rot autotje een bus van de koningin omver kan rijden?!
    ZIJN JULLIE FDAN ECHT ALLEMAAL HELEMAAL GEK GEWORDEN???!!!

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @luister!, de feiten over de toedracht zijn nog niet bekend, wat Karst bewogen heeft weten we niet Daar heb je wel gelijk in. We weten slechts dat hij het voornemen had de bus aan te rijden.

     Weet dat je een mening hier neer mag en kan zetten! De rest geeft wel een reactie op je stelling.

       /   Reply  / 
    2. luister!

     @Isabel Blanco,
     bedankt voor U begrip,
     Ik hoop alleen dat er nu mensen na gaan denken en zich niet vast blijven klammen aan wat de media ons wijs maakt.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @luister!, heel graag gedaan, begrip op zich is niet moeilijk, het gaat erom wat we willen he. Ik plaats veel stukken uit de media op het blog echter niet alles omdat niet alles klopt en waar is. Er wordt teveel gespeculeerd op dit moment terwijl we eigenlijk maar een paar dingen weten.

        /  
    3. Roos

     @luister!, we kennen inderdaad de reden van dit alles niet, reden des te meer om niet meteen conclusies te trekken. Wie weet hoe die man in de knoop heeft gezeten. Neemt niet weg dat ik het vreselijk wat er gebeurt is

       /   Reply  / 
 2. Karin

  Een paar keer persoonsgericht in termen die “kunnen”. Men reageert hier met toch wel de nodige respect.
  Kunnen? Respect? Ben ik niet helemaal met je eens, maar goed.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, er is een disclaimer waar exact op terug te vinden is wat wel en niet kan. Heb ik je gisteren op gewezen per email. De term muts is nu eenmaal niet de ergste belediging die er bestaat laat staan strafbaar. De term verwijst volgens de Dikke van Dale naar het spreekwoord “de pet/muts verkeerd op hebben staan” en in het spraakgebruik naar iemands humeur, dit is de enige betekenis die je aan dit woord kunt verlenen. Je hebt je hoor en wederhoor in tig reacties kunnen aanvoeren dat je het voor jou te ver vindt gaan. En daar houdt het voor mij dan ook echt mee op.

   Daarbij begin ik me ook echt af te vragen wie er hier bepaalt wat wel en niet kan. Ik ben nog steeds de blogger hier! Dus IK bepaal hou daar wel rekening mee.

   Je hebt uitvoerig laten weten dat je het niet pikt en ik heb je meer dan eens uitgelegd dat ik die reactie waarin het staat NIET verwijder!

   En dit is tevens de allerlaatste keer dat er ook maar iets over wordt gezegd hier. BEN HET NU ECHT SPUUGZAT! Hou er eindelijk over op we zijn inmiddels 4 dagen verder!

     /   Reply  / 
   1. Sjaak

    Rol eindtune GTST! :D

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Sjaak, weet je zeker dat het deze tune moet zijn en niet die van Poltergeist? hihi

       /   Reply  / 
 3. emiel

  Het zou mooi zijn om het drama van Apeldoorn eesn spiritueel te bekijken zonder onderscheid des persoons. Wat heeft het ons nu geleerd? zou een vraag kunnen zijn. Ook Karst was een mens en een ziel en ik durf te zeggen dat geen enkele ziel zulke daden zal doen. Het is het lichaam met daarin het verstand wat tot deze daden in staat is. Goed praten wat hij deed? NEE maar wel verder denken dat zou op dit blog passen

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @emiel, super! Mooi idee om uit te werken.

     /   Reply  / 
  2. Roos

   @emiel, ik kan je alleen maar gelijk geven. Er moet meer aan de hand zijn geweest met deze man. Hoe heeft hij tot deze aktie kunnen komen, wat kunnen wij als buur, kennis of vriend voor deze mensen doen. Een luisterend oor kan al heel veel frustratie wegnemen. Ik weet natuurlijk helemaal niet wat zijn beweegreden geweest is, maar kan me een voorstelling maken

     /   Reply  / 
 4. emiel

  zelf denk ik dat wij hier de les in kunnen zien dat we allemaal voor ons zelf leven( waar overigens niks mis mee is ) maar we vergeten dat we allen één zijn. Ook Karst T was en is een deel van ons. Nu komen de verhalen los over zijn eenzaamheid en zijn trauma’s. Waarom is daar nooit door iemand op ingegaan? Wij zijn allen een en in mij zienswijze zijn wij allen slagtoffer en dader Om dit wat beter te begrijpen zou ik diegene die daar interesse in heeft een te surfen naar http://www.eennieuwespiritualiteit.nl Daar staat een mooie beschrijving over het allen een zijn

    /   Reply  / 
 5. Jaap van den Bold

  Als iedereen nu eens niet voortdurend op een kissebisserige manier zijn of haar gelijk zou willen halen, niet voortdurend eigen hersenspinsels als waar zou willen presenteren en het eigen ego wat meer in bedwang zou willen houden, zou dat de kwaliteit van het blog zeer ten goede komen! Isabel blijf doorgaan op je eigen wijze;je doet het goed!!!!

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   @Jaap van den Bold, zucht, wat heb je weer gelijk. Maar blijkbaar is het een trend die is opgekomen met diverse blogs. Vaak post men alleen om te posten. Hopelijk verdwijnt het wanneer het met de loop der jaren en komt er wat zinnigers voor in de plaats.

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    @Ariadne, mag het ook vanaf vandaag please?

      /   Reply  / 
    1. Ariadne

     @Isabel Blanco, OK.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @Ariadne, top. En dan bedoelen we nog niet eens dat mensen niet emotioneel mogen reageren, want dat mag altijd, het gebeuren is te heftig om er nuchter onder te blijven. Maar kissebissen af vandaag op een ander forum zeker over 1 woord.

        /  
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Jaap van den Bold, je verdiend een dikke knuffel van me en die komt eraan! Bedankt.

     /   Reply  / 
 6. Ariadne

  Jawel Isabel. Je hebt er al 2 achter je, dus dat moet lukken.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Ariadne, wat een grote glimlach verschijnt er op mijn gezicht….. ben namelijk dol op knuffelen :)

     /   Reply  / 
  2. Roos

   @Ariadne, mag ik dan nummer 3 zijn?
   :)

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    @Roos, welcome anytime. Hoe meer hoe beter zullen we in dit geval maar zeggen. Anders ook trouwens, ha, ha.

      /   Reply  / 
    1. Roos

     @Ariadne, :)

       /   Reply  / 
 7. elle

  Als ik ooit nog eens de behoefte voel om een paragnost te
  bezoeken, dan wordt het Jaap van den Bold.
  Dat zegt mijn gevoel en voor de rest zeggen sporen die verdiend
  zijn mij weinig. Ja, ik lees ook veel kinderlijk gekissebis.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @elle, Jaap is een toppertje en echt ontzettend lief.

     /   Reply  / 
 8. Jaap van den Bold

  @Elle Dankjewel. Je bent welkom tzt.
  @Ariadne Zinnige dingen. Daar gaan we voor toch….!
  @Isabel Die knuffel houden we te goed!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Jaap van den Bold, top, ik heb Elle wat dingen doorgemaild over je :)

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    @Isabel Blanco, bukken Jaap, nu wordt het link!! Isabel is bezig!

      /   Reply  / 
 9. Isabel Blanco Auteur

  Tot mijn spijt heb ik moeten concluderen dat iemand de reacties van dit blog heeft gebruikt om haar ongenoegen te spuien op een ander eigen blog klaarhelderpunt.

  Ik moet jullie er dus helaas op wijzen dat er gebruikersvoorwaarden zijn die dit pertinent verbieden zonder toestemming van de blogger.

  IK heb geen toestemming gegeven om ook maar een reactie van dit blog te gebruiken en heb de blogger op de voorwaarden gewezen en verzocht het stuk te verwijderen. De reacties zijn auteursrechterlijk beschermd.

  Als in de reacties een woord staat dat volgens de wet verboden is redigeer ik het woord en pas ik het aan. Het blog met verwijzingen naar dit blog gebruikt termen als Muts en het L woord. In het blog is een reactie te vinden met Muts (waar het hoor en wederhoor principe op is toegepast) en is het woord Varkenslxxxx uiteraard aangepast. De tegenreactie op Muts.

  Met Blog.nl zal er besproken worden welke stappen tegen de blogger ondernomen moeten worden wegens het schenden van het auteursrecht van blog.nl en paranormaal.blog.nl

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Isabel Blanco, dat meen je niet? Wat ontzettend kinderachtig van haar! Er waren op dat moment wel andere dingen om je druk om te maken, trouwens nu nog! Je kan de dingen ook heel groot maken natuurlijk, terwijl ze dat niet zijn.

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    @Roos, het is heel klein en wordt groot gemaakt wat haar in problemen brengt.

    Stel ik had dit woord niet aangepast en de reageerder was naar de Politie gestapt? Dan had ik de bloggegevens moeten afgeven omdat het l woord strafbaar is. Je beschermd iemand tegen zichzelf en die persoon zelf klatert rustig erop los met alle gevolgen van dien.

    Er staat een dwangsom op dit soort dingen……….

      /   Reply  / 
    1. Roos

     @Isabel Blanco, ik weet over wie het gaat, heb haar erop gewezen op haar taalgebruik te letten….echt dom van haar om maar door te draven over iets onbenulligs….

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @Roos, tsja

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>