Onjuiste voorspelling kan vervelende gevolgen hebben

Een voorspelling van een astroloog wordt eerder serieus genomen dan een horoscoop. Vooral wanneer er negatieve dingen worden voorspeld  kan men hier gelijk op gaan handelen. Zo heeft eens een Bulgaarse astroloog in het zuiden van zijn land een aardbeving voorspeld die uiteindelijk nooit heeft plaats gevonden, maar wel tot grote gevolgen heeft geleid.

Volgens Astroloog Emil Leshtanski zou Haskovo, een stad in Bulgarije  op 19 april worden getroffen door een heftige aardbeving. Ondanks dat Seismologen bleven beweren dat zoiets nooit kon gebeuren, werd er een grote evacuatie op touw gezet. Mensen sloten dure verzekeringen af en er werden tenten gebouwd om de mensen onder te brengen. Er gebeurde uiteindelijk niets, maar leidde door het afsluiten van deze dure verzekeringen tot grote financiële gevolgen voor de bevolking. 

Nu is dit misschien wel een heel extreem voorbeeld, maar ook onbetrouwbare horoscopen kunnen wanneer ze als leidraad gebruikt worden in het dagelijks leven tot vervelende gevolgen leiden. Daarom is het noodzaak een betrouwbare astroloog te vinden, maar hoe vind je die? Op de site http://nep.astrologie-horoscopen.nl/betrouwbare-astrologie.html word je precies verteld hoe je de oplichters eruit pikt en wat wel een goede astroloog is.

Lees ook:Astrologie is moeilijker dan men denkt
Lees ook:Rampen voorspellen kan grote gevolgen hebben
Lees ook:Nooit eerder waargenomen objecten ontdekt…
Lees ook:Hond waakt dagen aan doodskist baasje…
Lees ook:Slecht karma heb je zelf in de hand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>