Slangen worden misbruikt bij yoga

Slangen gebruiken om angsten te overwinnen en onze chakra’s te openen. Slangenyoga ook wel serpent healing genoemd, de nieuwe trend in Engeland. Na eerst menige ontspanningsoefeningen te hebben gedaan wordt er bij iedere deelnemer een slang om de hals gelegd. Dit om je angsten voor deze reptielen te overwinnen en je hierdoor beter te kunnen openstellen voor je eigen spiritualiteit. Het mag dan de nieuwste hype zijn de slangenliefhebbers lopen er nog niet mee weg. 

Slangenyoga wordt gegeven door gekke slangenvrouw Kumara Kwali. Kwali werkt haar hele leven al met slangen en heeft er een paar als huisdier. Ze wil laten zien wat een mooie dieren het zijn en wat voor helende werking ze hebben. Wij mogen ons na de yogales dan lekker fit en ontspannen voelen voor de slangen is het allemaal wat minder prettig. Eerst zitten ze met verschillende soorten in één mand en daarna worden ze stuk voor stuk eruit gehaald en om iemands hals gelegd. Dat lijkt me alles behalve ontspannend voor deze reptielen. De slangenliefhebbers in Engeland zijn ook niet te spreken over deze nieuwe trend en zouden het liefst deze gekke slangenvrouw Kwali Kumara aanklagen. Verdere reacties kun je lezen op http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1368200/Snake-yoga-Get-fit-latest-exercise-fad.html

Lees ook:Slang als symbool voor yogales
Lees ook:Slangen ondersteunen de yogales
Lees ook:Waar komen onze haren vandaan…
Lees ook:Festival ter ere van slangen…
Lees ook:Draag eens een dinosaurusbot om je nek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slangen worden misbruikt bij yoga

  1. Marij

    Mooi geschreven zusje ga zo door maar wel eng hoor die slangen maar als je er voor open staat zal het vast wel een helende werking hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>