De nieuwe Uri Geller

Ramana, eigenlijk was hij al overal te zien in diverse programma's en hoewel niet helderziend toch heel spiritueel. Ramana, een magier die het heeft geleerd in India.  Maar de vraag rijst wel, wie is dan Uri Geller als dit goed is? Toch? Immers wij kennen de lepel buigende Uri Geller die ook olie kon opsporen en paranormaal zou zijn.

Als je bedenkt wie Uri Geller is, telepathie, lepels buigen, horloges ed en paranormaal begaagd verwacht je eigenlijk ook zo iemand. Maar hoe paranormaal is Uri?

Scepsis heeft zich die vraag gesteld en een mooi voorbeeld gevonden van twijfel. De scene kompas laten lopen. Als je de beelden in hun visie ziet, zie je Uri staan, hij kijkt het publiek in om te vertellen dat hij het kompas laat lopen. Praat met een ander en paf in zijn hand is duidelijk wat zichtbaar gestopt. Magneet? Je voelt het al, vermoedelijk wel. Het kompas gaat draaien…..

Hoe dan ook, mijn horloges staan nog steeds stil, mijn teken van boven kwam niet en Ramana is de Nederlandse Uri. 

Lees ook:De Nieuwe Uri Geller, DE finale vanavond bij SBS 6
Lees ook:Beau van de Nieuwe Uri Geller op bezoek bij magnetische vrouw
Lees ook:Wie is The Mask (Uri Geller) contest.
Lees ook:Uri Geller versus Joke Buitendijk, SBS 6 20.30
Lees ook:Magnetische Joke Buitendijk bij Uri Geller!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>