Een vandaag en Liesbeth van Dijk, binnenkort een item

Een Vandaag heeft binnenkort een item met Liesbeth van Dijk. Op Nederland 1 van 18.15 tot 18.50 kun je zien hoe Liesbeth haar nieuwe programma gaat doen. Het nieuwe programma van Liesbeth heeft alles met kinderen te maken.

Liesbeth van Dijk

Afgelopen week zijn de opnames gemaakt en Liesbeth is er trots op kan ik je vertellen. Ze geeft een inkijk in het programma over kinderen. Kinderen die paranormaal zijn en bijvoorbeeld met “oma” kunnen praten. Laat je verassen! En kijk in vroege avond naar Een Vandaag als deze de opnames uit gaat zenden. Ik hou jullie op de hoogte!

Lees ook:Jeugdjournaal: Voor kinderen, paranormale kinderen
Lees ook:SBS 6 volgt paranormale kinderen met Liesbeth
Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV
Lees ook:Jaarvoorspelling 2009, Liesbeth van Dijk
Lees ook:SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Een vandaag en Liesbeth van Dijk, binnenkort een item

 1. Anoniem

  Ik ben heel benieuwd naar het programma van Liesbeth. Kinderen zijn nog spontaan en staan open zeker als het op het paranormale aankomt. Zij werken niet met coldreading lijkt mij. Ze zijn puur.
  Veel succes Liesbeth.

    /   Reply  / 
 2. liesbeth

  Helaas verplaatst!!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Inderdaad jammer :(

     /   Reply  / 
 3. elswittem

  Hoi! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog hier geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Het is me opnieuw gelukt

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte zoon van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  Groetjes,

  Els Wittem

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @elswittem, geen idee hoe wij je kunnen helpen hiermee. Dit is een informatief blog over paranormale verschijnselen. Vacatures verschijnen hier niet :(

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>