Lezing door Bénazir op 1 februari a.s.

1 februari a.s. geeft Bénazir wederom een lezing. Dit keer in Rijswijk. Lees het volgende persbericht maar dat ik voor jullie ontving.

Bénazir

Persbericht

Zoetermeer 28 januari 2009

Kinderen en paranormaliteit: lezing door Bénazir

Evenementenhal te Rijswijk op zondag 1 februari 2009 om 15.00 uur

‘Kinderen en paranormaliteit’ is een lezing over kinderen  die paranormale ervaringen hebben.

Een lezing waarin wordt uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden of er sprake is van pedagogische, psychologische of parapsychologische problemen.

 

‘Kinderen en paranormaliteit’ belicht op een nuchtere manier wanneer daadwerkelijk sprake is van een paranormale ervaring.

Niet iedere verschijning die een kind ziet is een paranormale verschijning. Vaak is er een psychologische of pedagogische verklaring voor. Het herkennen hiervan is soms moeilijk. Want wanneer weet je nu of het gaat om een psychologisch, pedagogisch of parapsychologisch verschijnsel.

 

Bénazir, schrijfster van het boek ‘Help, ik zie spoken’ maakt in deze lezing duidelijk dat het belangrijk is hoe de omgeving reageert op een kind met soortgelijke ervaringen. Met de lezing wil ze bereiken dat ouders, opvoeders en leerkrachten paranormale verschijnselen herkennen. Ze hoopt dat de kinderen serieus worden genomen en vooral als normale kinderen behandeld worden.

 

Quote: “Als er geen oplossing gevonden kan worden in de psychologie en pedagogie kijk dan ook eens naar de parapsychologie”

Noot aan de redactie:

Bénazir (*1964) is ruim 15 jaar pleegouder geweest van o.a. kinderen met ernstige gedragsstoornissen. Door haar psychologische en pedagogische studies en de ervaringen die ze in de praktijk heeft opgedaan, is de problematiek van  kinderen niet vreemd voor haar. In haar loopbaan is ze ook regelmatig in aanraking gekomen met kinderen met paranormale ervaringen.

De ervaringen van kinderen aangevuld met haar eigen ervaringen hebben geresulteerd in het eerste boek van Bénazir. Doordat ze zelf een kind is geweest met heftige paranormale ervaringen kan ze als geen ander in het gevoelsleven van een angstig kind kruipen die vaak met een geheim leeft.

Auteur:             Bénazir

Lees ook:Kinderen en paranormaliteit, lezing door Bénazir 17/18 januari
Lees ook:Benazir komt met nieuw boek uit over paranormale kinderen
Lees ook:Stelling van de week gaat over……… Bénazir
Lees ook:Bénazir: Persbericht Gerda Havertong ontvangt eerste exemplaar boek BBB
Lees ook:Bénazir geen bibliotheekerkenning, wel landelijke pers! AD bericht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>