Patty Brard is paranormaal!

Het stond al te lezen in de Telegraaf maar gisteren bij RTL 4, Life for You vertelde Patty het ook tegen Carlo en Irene. Patty heeft op advies van niemand minder dan Uri Geller een cursus gevolgd om haar zesde zintuig te ontwikkelen en volgens zeggen doet ze dat best goed. Ze heeft een cursus gevolgd bij Anneke die gisteren ook in het programma zat. Laten we ook even teruggaan naar het interview dat Wilma Nanninga van Prive met haar had.

Foto: Huitink Fotografie

Patty Brard wordt ziener RTL 4′s Zesde Zintuig, maak je borst maar nat.

door Wilma Nanninga

AMSTERDAM -  Patty Brard doet een cursus mentalisme. En met verbazingwekkend resultaat. Ze lijkt inderdaad boodschappen van de andere kant te krijgen. „Mijn oma Liesje helpt me.” Om met beide benen op de grond te blijven lanceert Patty deze week ook een carnavalsplaat. „Het leven is een feest.”

„Ik zit op cursus bij medium Anneke uit Zeewolde. Ik noem haar spottend Anneke Tanneke Toverheks. Maar ze is een heel nuchtere vrouw en ze brengt wel dingen in mij teweeg die ik niet voor mogelijk had gehouden. Uri Geller zei al een paar keer tegen me dat ik mijn zesde zintuig moest ontwikkelen. Maar nu ik dat serieus aan het doen ben, voel ik me bijna herboren. Ik kan zoveel meer met de intuïtieve gevoelens die ik mijn leven lang al gehad heb.”

Lees hier verder voor het hele interview.

Bron: Telegraaf en Life for You RTL 4.

Lees ook:Hoe paranormaal begaafd ben ik?
Lees ook:Mogelijke doorbraak zaak Anneke van der Stap!
Lees ook:Rtl4 liveshow: “Hoe wordt 2010?”
Lees ook:Biografie over winnaar Het Zesde Zintuig Peter van der Hurk
Lees ook:Telegraaf: Richard Stooker daagt Uri Geller uit

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Patty Brard is paranormaal!

 1. Emiel

  Ja en waarom zou zij het niet hebben. Iedere mens wordt paranormaal geboren en kan het weer ontwikkelen. Naar mijn mening moet het wel je levensweg zijn anders doe je er niets mee

    /   Reply  / 
  1. karin

   Ja, en ik ben van mening dat je het beter natuurlijk dan geforceerd kan ontwikkelen en meestal gaat het met horten en stoten.
   Een andere, vaak geziene wetmatigheid van deze ontwikkeling, is dat het naast met horten en stoten ook met dalen en pieken gaat en levenservaring inzicht en gaven ook beinvloeden.
   Het is niet zo; hai ho, ik kan dat ook, wat geinig. In het verleden heb ik wel een aantal mensen ontmoet die het maar wat interessant vonden om te ontdekken wat ze konden, of meenden te kunnen, zo leuk … nou, dat is het dus vaak niet.

     /   Reply  / 
   1. Emiel

    Helemaal mee eens Karin. Ik weet vanaf mijn kind zijn niet beter maar heb het soms heel lastig gevonden en zeker niet altijd positief. Ik zal iedereen ook aanraden: laat maar komen als het er inzit maar ga niet opzoek en forceren omdat het moet.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Het komt vanzelf als de tijd daar is, en je kunt natuurlijk ook net als Patty je laten coachen, doen er zoveel.

       /   Reply  / 
 2. Jaap van den Bold

  Lachwekkend die Patty. Maar ja, in Nederland kan tegenwoordig alles, dus dit ook! BN-ers schuwen tegenwoordig geen middel om in ‘the picture’te komen.

    /   Reply  / 
  1. Michael

   TV-programma Patty Brard & Liesbeth van Dijk

   Patty Brard zou voor SBS een programma gaan maken waarbij zij op zoek zou gaan naar paranormaal begaafde kinderen. Dit zou zij samen gaan doen met Liesbeth van Dijk.

   Patty had er wel zin in, maar helaas is het programma voorlopig in de ijskast gezet. Reden: SBS kon niet de benodgde sponsors vinden. Men heeft daar meer tijd voor nodig. Hopelijk komt het programma nog.

   Gaat er al een lampje branden? Ouwe vriend!

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    Patty is toch de vrouwelijke Uri Geller? Zonder haar is dat programma net effe minder.

      /   Reply  / 
   2. Emiel

    Houd dit in dat het programma van Liesbeth nu even niet doorgaat of begrijp ik dit verkeerd?

    Isabel via deze reactie ook even: wouw wat een uitstraling van je Blog. gaaf hoor

      /   Reply  / 
 3. Vrijdenker(?)

  Een pr-stunt, niets meer en niets minder. Wil je als bekende Ned. extra geld verdienen, doordat je niets meer te bieden hebt, dan ga je toch “iets” doen met spiritualiteit. Gaven? Zien? Mentalist?Neen, gewoon goochelen Patty!

    /   Reply  / 
 4. Vanessa

  hoezo lachwekkend?
  waar slaat dat op?
  andere mensen kunnen het toch ook?
  waarom zou patty het niet kunnen?
  doe is even normaal joh,
  en denk na voordat je iets zegt.

    /   Reply  / 
 5. Michael

  Ik had hier trouwens een reactie staan waarop ik vroeg of die ……………. met een beetje meer respect tegen Jaap wilde antwoorden!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Ik zie er eentje staan van je waar ik ook een reactie op heb gegeven.

     /   Reply  / 
 6. Jaap van den Bold

  @Michael Het lampje brandt wel hoor en ach dat respect. Soms zeggen reacties meer over degene die ze plaatst dan anderszins! Af en toe denk ik gewoon: zalig zijn de onnozelen! Isabel zei het leuk ironisch:’Patty is toch de vrouwelijke Uri Geller?”En dan zeg ik met een glimlach: Who the hell is Uri Geller, hihi, haha!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>