Indiase goeroe Sai Baba is niet meer

Miljoenen volgelingen van Satya Sai Baba zijn in rouw. De bijzondere spirituele leider uit India, die vele wonderen kon verrichten is niet langer onder hen. Ondanks dat vele critici hun twijfels hadden over de zogenaamde wonderen, hadden allerlei mensen over de hele wereld deze bijzondere man in hun hart gesloten.

Sai Baba was geboren op 23 november 1926 als Satya Narayana Raju Ratnakaram in het dorp Puttaparthi. Op zijn veertiende beweerde hij ineens dat hij de reïncarnatie van de hindoeheilige Sai Baba de Shirdiin was. Een geestelijk leraar die vele wonderen had verricht en kort voor zijn dood had verkondigd dat hij opnieuw geboren zou worden in een dorp in de centrale deelstaat Andhra Pradesh, waar ook het geboortedorp van Sathya ligt.

De beroemde en ook omstreden goeroe stierf zondag door een hartstilstand.

Toch hoeven de volgelingen van hem niet al te lang om hem te rouwen, want de man had al aangekondigd dat hij na 2021 nog een keer zou terugkomen. Dit keer onder de naam Prema Sai Baba, waarbij Prema Goddelijke Liefde betekent.

Het hele artikel kun je hier terug vinden.

Lees ook:Blinde Baba Vanga voorspelde toekomst…
Lees ook:Baba Vanga voorspelde Brexit…
Lees ook:Lourdes; Christine lijkt door een wonder te zijn genezen
Lees ook:‘Koninginnen van de Nijl’ in Rijksmuseum…
Lees ook:Wonderbaarlijke genezing van Parkinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>