Buitenaardse wereld moet erkend worden

Hoeveel mensen in Nederland overtuigd zijn van het buitenaards leven is niet bekend. In Amerika zijn wel opiniepeilingen gedaan. Daaruit bleek dat 50% van de Amerikanen gelooft in het buitenaardse. Sterker nog president Obama is zelfs gevraagd buitenaardse aanwezigheid te erkennen.

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group heeft op de vernieuwde website van het Witte Huis een petitie geplaatst die president Obama vraagt de buitenaardse aanwezigheid op Aarde te erkennen.Het Witte Huis zal de petitie officieel in behandeling nemen wanneer meer dan 5.000 handtekeningen zijn verzameld.De nieuwe website is onderdeel van ‘We the People’, een inspanning om het publiek meer inspraak te geven. Het stelt mensen in staat de regering-Obama aan te sporen belangrijke zaken te behandelen.

De petitie leest als volgt: “Wij dringen de president van de Verenigde Staten er op aan om de buitenaardse aanwezigheid die actief in contact staat met het menselijk ras formeel te erkennen en alle relevante documenten van alle agentschappen en militaire organisaties met betrekking tot dit fenomeen vrij te geven.”

Bron: NIBURU

Lees ook:Tv-presentator: ‘Obama haat blanken’
Lees ook:Obama belooft paus minder abortussen, eh………
Lees ook:Voorspellingen: Obama vaker dan Bush met dood bedreigd
Lees ook:Obama noemt Guantanamo een rotzooi
Lees ook:Obama onthult contact met aliens?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>