Het dragen van een zwart magisch sieraad kan leiden tot angst

Naast het spirituele oftewel de witte magie wordt er in de verschillende culturen ook nog veel met zwarte magie gewerkt. Dit kan door middel van voorwerpen, maar ook door negatieve entiteiten naar een bepaalde persoon door te sturen. Deze persoon wordt op die manier zo beïnvloed, zonder dat deze weet wat er eindelijk aan de hand is. Zelfs het dragen van een zwart magisch sieraad kan al tot negatieve gevolgen leiden.

Zwarte magie bestaat onder veel noemers. Voodoo, bezwering, vloek enzovoort. Het kan heel vervelend, zelfs schadelijk zijn indien iemand, dat op u of uw eigendommen toepast. Ieder mens heeft zijn eigen energieën en kan deze overbrengen op voorwerpen. Iemand die erg angstig is kan dit bijvoorbeeld overbrengen op een sieraad. Als iemand anders dan dit sieraad gaat dragen zonder het eerst te zuiveren kan diegene last krijgen van angstgevoelens. Die persoon weet dan niet waar deze gevoelens ineens vandaan komen.

Gelukkig kan iemand je helpen je af te schermen of te zuiveren van deze zwarte magie. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je hier verder lezen.

Lees ook:Zwarte magie en voodoo
Lees ook:Goena-Goena; zwarte magie uit Indonesië
Lees ook:Witte magie
Lees ook:Pas op voor negatieve mensen…
Lees ook:Er hangt veel negativiteit in onze huizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>