Het dragen van een zwart magisch sieraad kan leiden tot angst

Naast het spirituele oftewel de witte magie wordt er in de verschillende culturen ook nog veel met zwarte magie gewerkt. Dit kan door middel van voorwerpen, maar ook door negatieve entiteiten naar een bepaalde persoon door te sturen. Deze persoon wordt op die manier zo beïnvloed, zonder dat deze weet wat er eindelijk aan de hand is. Zelfs het dragen van een zwart magisch sieraad kan al tot negatieve gevolgen leiden.

Zwarte magie bestaat onder veel noemers. Voodoo, bezwering, vloek enzovoort. Het kan heel vervelend, zelfs schadelijk zijn indien iemand, dat op u of uw eigendommen toepast. Ieder mens heeft zijn eigen energieën en kan deze overbrengen op voorwerpen. Iemand die erg angstig is kan dit bijvoorbeeld overbrengen op een sieraad. Als iemand anders dan dit sieraad gaat dragen zonder het eerst te zuiveren kan diegene last krijgen van angstgevoelens. Die persoon weet dan niet waar deze gevoelens ineens vandaan komen.

Gelukkig kan iemand je helpen je af te schermen of te zuiveren van deze zwarte magie. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je hier verder lezen.

Lees ook:Zwarte magie en voodoo
Lees ook:Goena-Goena; zwarte magie uit Indonesië
Lees ook:Witte magie
Lees ook:Er hangt veel negativiteit in onze huizen
Lees ook:Positief in het leven staan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het dragen van een zwart magisch sieraad kan leiden tot angst

 1. remco

  Halo,ik ben voor een 7,5 jaar geleden met paragnoste joke hulzink wonende wolfshoofdplein 9 in hoensbroek zuid limburg in contact gekomen.
  Toen zei mij magnitiseerde bij mij hoofd voelde ik een hele energie naar ondere trekken,3 weken later kreeg ik een stem bij mij hoofd ,het zat er toen nog niet in.
  Ik belde joke die wist natuurlijk dat ik haar weer zou bellen en zei je moet terug komen.dat deed ik,ik moest op een bed gaan liggen waar zei mij deed magnitiseren en nu heb ik een stem in mn hoofd dat ik haar 50000 duizend euro moet geven en dat ik van haar beb en haar slaaf ben.
  Ik schrijf dit om menssen te waarschuwen die naar haar gaan,ik zag ineenkeer vreemde gezichten op de muur.
  En nog veel meer rare dingen.
  Sinds ik met haar in aanraking ben gekomen is dit allemaal gebuurt.mn baan kwijt mn geld en mn vrienden en mn energie is weg ben altyd moe ,alsof ze mn energie heeft gepikt kijk uit voor haar want ze doet en werkt met zwarte magie

    /   Reply  / 
 2. Suzanne Grijpink

  Goed dat je je verhaal met ons wilt delen. Het mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn dat iemand, op wat voor manier dan ook, ‘misbruik’ van je maakt om er zelf beter van te worden. Misschien voelt er iemand zich geroepen en kan hij of zij je helpen om weer tot jezelf te komen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>