Lieke van Lexmond heeft haar twijfels over Char

Aangezien Lieke van Lexmond het nieuwe gezicht wordt van het RTL-programma ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’, maar weinig brood gegeten heeft van het paranormale is zij op onderzoek uitgegaan. Voor een nieuwe serie van het programma is ze op bezoek geweest bij medium Char. Of dat nou zo’n goed idee was, is de vraag. 

Waarom Lieke van Lexmond nu juist Char Margolis een bezoek heeft gebracht, is voor mij onduidelijk. Als er iemand de paranormale wereld in twijfel heeft gebracht dan is zij het wel. Dit wordt ook weer onderstreept door van Lexmond. In het programma Live 4 you geeft ze toe dat ze de paranormale gaven van het Amerikaanse medium in twijfel trekt. Zij verwijt haar van Coldreading. ,,Met alle respect, maar het gaat meer om gedachten lezen, observeren en daarop inhaken”, aldus de presentatrice.

Wel is ze onder de indruk van de kunde van de paragnosten in ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict”. Ze kan ook bijna niets anders zeggen, wil je zo’n programma presenteren, maar dat terzijde. Volgens haar praten de paragnosten veel helderder, meer to the point en komen ze met zoveel details naar voren die ze gewoon niet kunnen weten.

Of ze echt zo goed zijn als de presentatrice beweert, kun je zelf oordelen. Vanaf donderdag 9 februari is de eerste uitzending.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Char komt met haar eigen Zesde Zintuig bij RTL 4
Lees ook:Lieke van Lexmond stelt zich open voor de paranormale wereld
Lees ook:Dit najaar geen medium Char bij RTL
Lees ook:Derek Ogilvie neemt plaats van Char in
Lees ook:Zembla haalt uit naar Char Margolis, fabel of mythe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>