Meisje denkt een geïncarneerde engel te zijn

We kennen allemaal wel de uitspraak; ,,Wat ben je toch een engel!” Dit krijg je bijvoorbeeld te horen wanneer je iets heel liefs hebt gedaan. Maar wat nou als je echt een engel bent? Er schijnen namelijk engelen te zijn die in een menselijk lichaam huizen.

Dit zijn de zogenaamde geïncarneerde engelen. Een meisje stelde mij de vraag of er een mogelijkheid bestaat dat zij een geïncarneerde engel is. Ze heeft namelijk al heel lang het idee dat zij anders is dan anderen en dat zij hier op aarde is met een reden.

Maar hoe weet je nu of je een engel op aarde bent?  Het boek ´Realms of the Earth Angels´ (Rijken van de Aard-Engelen) van Doreen Virtue geeft misschien antwoord op deze vraag.

Volgens het boek zou je aardengel kunnen zijn, wanneer je je anders voelt dan andere mensen. Je het gevoel hebt alsof je bent “afgezet” op deze planeet,  en je afvraag wanneer er iemand komt om je weer mee naar huis te nemen. Als je een passie en talent hebt voor heling, onderwijzen, of anderen helpen maar zelf met verslavingsproblemen, gewichtsproblemen of relatieproblemen kampt. Of als je hooggevoelig bent en iedere vorm van geweld verafschuwt.

Dit zijn nog maar een paar kenmerken van de geïncarneerde engel. Wanneer ik de eerste twee kenmerken lees, zou dit meisje een geïncarneerde engel kunnen zijn, maar ik weet natuurlijk niet of ze ook aan de rest van de kenmerken voldoet.

Wil je weten of jij ook een aard- / geïncarneerde engel bent bent klik dan hier

Lees ook:Hoe herken ik een geïncarneerde engel?
Lees ook:Engelen op aarde…
Lees ook:Hebben engelen een voorkeur voor mensen?
Lees ook:Maak kennis met je beschermengel…
Lees ook:Kom er achter waar je hooggevoeligheid vandaan komt…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Meisje denkt een geïncarneerde engel te zijn

  1. James

    This article is just what I was looking for a long time! Where did you get it? How could you write it so clear and so knowingly? That?s awesome! Thanks a lot!

      /   Reply  / 
  2. Oliver

    What you’re saying here is completely true. I know that everybody must say the same thing but I just think that you put it in a way that everyone can understand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>