Was octopus Paul paranormaal?

Het EK was nog niet begonnen of het één na andere dier werd naar voren geschoven om een voorspelling te doen. Zij zouden allemaal ineens paranormale gaven hebben. Van varken tot olifant, van orang-oetang tot goudvis. Toch hebben deze dieren het orakel octopus Paul nog niet kunnen evenaren.

De legendarische octopus Paul had twee jaar geleden niet alleen alle WK-wedstrijden van Duitsland goed voorspeld ook wist hij de winnaar van de finale juist aan te wijzen. Niemand begreep er iets van, wetenschappers stonden versteld en overal ter wereld spraken mensen vol ontzag over de octopus met de paranormale talenten. Kort na zijn spectaculaire optreden is hij helaas overleden. Nu twee jaar later proberen verschillende dieren dit orakel te verslaan. Tot op heden hebben ze nog niet veel succes.

Zo heeft bijvoorbeeld de orang-oetang van ‘Veronica Magazine’ meer uitslagen fout dan goed en ook Gerrie de Goudvis van het Jeugdjournaal bakt er nog niet veel van. Misschien moeten we gewoon constateren dat octopus Paul een uitzondering was en hij de enige was met paranormale gaven en ophouden andere dieren hier mee lastig te vallen. Klik hier voor de voorspellingen van Gerrie de goudvis.

Lees ook:Helderziend varken voorspelt EK uitslagen
Lees ook:Paul de ziener, Duitsland verliest van Spanje Finale Spanje Nederland
Lees ook:Spanje op zoek naar opvolger Paul
Lees ook:For sale, Sonderangebot Paul octopus/tintenfisch from Oberhausen, ziener te koop
Lees ook:Voorspellingen aan de hand van dieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>