Paragnost bekend van tv beschuldigd van oplichting

Graancirkels bestaan ze nou wel of niet? Een bekend tv-paragnost beweert van wel en laat aan een verslaggeefster WNLHalf8LIVE zien in welk weiland ze liggen. De boeren zijn echter niet blij met de komst van de paragnost en dat laten ze weten ook.

Robbert vd Broeke, bekend tv-paragnost, mag dan beweren dat de graancirkels echt zijn, de boeren denken daar echter heel anders over. Zij beschuldigen de paranormaal begaafde de graancirkels zelf te hebben gemaakt en zijn die vernielingen aan hun graanoogst meer dan zat.

Lees ook:Paragnost in gevecht met boerin
Lees ook:Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…
Lees ook:Website Robbert van de Broeke…
Lees ook:Robbert van den Broeke stapt weer naar de politie…
Lees ook:Graancirkels spreken tot de voorbeelding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>